Esu jauna ir turiu skirtingo dydzio krutis. Didesnioji siek tiek pakarus, mazdaug 2 cm zemiau. Plastikos chirurgai siulo vieninteli buda-didesniaja kelt ir det implanta, o i mazesne tik implanta. Deja tai reikstu,kad ir toliau kompleksuociau, tik sikart ne del ju skirtingo dydzio, o del baisiu randu. Gal galit patart, kaip manot, gal pavyktu tokiais kremukais visokiais suvienodint? skirtumas 1 dydziu. Buciua labai dekinga
QUOTE(Shihirizada @ 2011 04 05, 09:58)
Esu jauna ir turiu skirtingo dydzio krutis. Didesnioji siek tiek pakarus, mazdaug 2 cm zemiau. Plastikos chirurgai siulo vieninteli buda-didesniaja kelt ir det implanta, o i mazesne tik implanta. Deja tai reikstu,kad ir toliau kompleksuociau, tik sikart ne del ju skirtingo dydzio, o del baisiu randu. Gal galit patart, kaip manot, gal pavyktu tokiais kremukais visokiais suvienodint? skirtumas 1 dydziu. Buciua labai dekinga 
Na, aš irgi pakankamai jauna ir mano krūtys skirtingo dydžio
O jums, manau, reikia nustoti kompleksuoti
QUOTE(Gintariukasss3 @ 2011 05 29, 12:24)
nusipirkau GUAM firmos krema krutinei stangrinti , bet tuo paciu konsultante sake , kad jis yra skirtas ir krutines didinimui ir tableciu www.activbuste.lt ziuresim kas gausis 
kokia jo kaina? gerai butu,kad pasidalintumet patirtim,kai baigsit ji naudoti, aciu
QUOTE(majux @ 2011 06 07, 00:26)
kokia jo kaina? gerai butu,kad pasidalintumet patirtim,kai baigsit ji naudoti, aciu 
Su tabletemis reiketu atsargiau, gali buti kad jos bus hormoniniu pagrindu, pasitikslinkite informacini lapeli ir issiaiskinkite veikimo principa, kad po to su milimetru didesne krutine neprisidarytumete kur kas didesniu bedu..
Gal kas bandėte Bema Bio rinkinį krūtinės stangrinimui? http://www.juara.lt/...
Mergaites, pasidalinkit patirtim, kas kokius krutines stangrinimo kremus naudojot, kaip ar matosi rezultatas? sunku issirinkti is tokios galybes, o ju ir kaina nera maza. Man po vaiko maitinimo taip suglebo oda, noretusi atgaivinti, atstatyti elastinguma kiek imanoma
QUOTE(Honestlygirl @ 2012 03 03, 10:15)
Sveikos, galbut ne i tema parasysiu bet tinkamesnes temos neradau. Mano krutine 34B (jai tai svarbu) kai nakty eidama miegoti nusiimu lemenele it atsigulu ant pilvo jauciu skausma krutyse(tai pat ir Kai paspaudziu jauciu nedudely skausma). Norejau paklausti at tai normalu?
O kiek tau metų? Jei brendimas- visko gali būti. Bet dėl viso pikto apsilankyčiau pas daktarą.
pazistama rudeni pirko Bema bio rinkini, diena galesiu jos paklausti.
QUOTE(LTK @ 2012 01 16, 17:55)
pazistama sake, kad pirma karta pirko su baime, pirma mane panaudoti mazesni (pigesni daug) rinkinuka isbandymui, nes kaina vis delto ne 10 lt. bet pabijojo kad taupant mazas rinkinukas paskui gal tokio efekto nepadarys, ir su nuolaida nusipirko dideli. Efektyvus, patiko ir po to dar internetu pirko 2 iskart, kad butu nuolaida, ir naudoja dabar. siaip kaina nemaza ir pakartotinai nepirktu jei nematytu rezultato. Bet dar prie to pradejo pratimus krutinei daryti, nepasitiki vien kosmetika. Mes turime drauge, kuri is viso neturejo krutines ir sporto klube ja uzsiaugino pratimais, kremu jokiu dar nezinojo tada (pries kokius 5-7 metus).
QUOTE(rasve @ 2011 01 05, 14:44)
kažkaip padidėjimu ir aš abejoju, bet gal jei sustangrėja, tai savaime pasidaro didesnė. Jeigu ten rašo, kad "priaugina" riebalinį sluoksnį, tai padidėtų. Bet kažkaip ir aš linkusi abejoti, nes niekur nėra jokių atsiliepimų, bent jau aš nerandu 
panaudojau šį kremą vos kelias dienas ir prasidėjo alergija