Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

Na naminių priemonių, tai aš tingiu pasidaryt blush2.gif O vat apie AVONo kremą krūtinei prisiskaičiau čia visokių nuomonių, net nebežinau ką daryt- pirkt ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 15:50)
Ar palepinate kaip nors savo krūtinės odą,kad būtų stangri?  tongue.gif  Kokius kremus ar pienelius naudojat? Susigundžiau užsisakyt krūtinę stangrinantį kremą iš AVON. Gal kas nors bandėt?  g.gif

Aš tik L'orealio stangrinantį kremą tepu, kuris visam kūnui skirtas,,,,
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 18:04)
Na naminių priemonių, tai aš tingiu pasidaryt  blush2.gif  O vat apie AVONo kremą krūtinei prisiskaičiau čia visokių nuomonių, net nebežinau ką daryt- pirkt ar ne?  g.gif

Bandžiau, bet man jis nieko ypatingo....
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 17:04)
Na naminių priemonių, tai aš tingiu pasidaryt  blush2.gif  O vat apie AVONo kremą krūtinei prisiskaičiau čia visokių nuomonių, net nebežinau ką daryt- pirkt ar ne?  g.gif

Jei turėčiau su kuo palyginti, tai galėčiau pasakyti. Aš jį naudoju, šiaip efektas lyg ir yra, bet, aišku, ne stebūklas
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 02 08, 20:28)
Jei turėčiau su kuo palyginti, tai galėčiau pasakyti. Aš jį naudoju, šiaip efektas lyg ir yra, bet, aišku, ne stebūklas

Man jis nieko nesiskyrė nuo paprasto pienelio kūnei (naudoju arba nivea arba lorial)
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 08, 20:35)
Man jis nieko nesiskyrė nuo paprasto pienelio kūnei (naudoju arba nivea arba lorial)

lotuliukas.gif taij gerai kad ir nepirkau jo....
Atsakyti
Naudoju Lancome Aroma Fitness seruma krutinei.Dideliu pokyciu nepastebejau.Mano krutine ir taip stangri ir nenukarusi.Tas serumas greiciau del profilaktikos.
Nelabai tikiu,kad kuri panele parasys,kad po kremo naudojimo,jos krutine stangresne tapo.
As labiau tikiu efektu sportuojant,nei kremais.
Atsakyti
Na negali buti tu stebuklu nuo kremu.Na,nebent,psichologiskai geriau,kai zinai,kad kazka darai.Bet tada vietoj brangiu priemoniu,galima teptis paprastais viso kuno pieneliais.Poveikis,patikekit,toks pat.Sportas gali kazkiek padeti,nes dirba po krutimi esantis raumuo,kai jis pastandeja,tai krutine truputi pasikelia(nelabai zymiai).
Atsakyti
zinau kur randasi siauliuose... bent jau seniau buvo... siaiptai visa sios firmos produkcija labai gera... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leja30 @ 2006 02 10, 10:47)
Na negali buti tu stebuklu nuo kremu.Na,nebent,psichologiskai geriau,kai zinai,kad kazka darai.Bet tada vietoj brangiu priemoniu,galima teptis paprastais viso kuno pieneliais.Poveikis,patikekit,toks pat.Sportas gali kazkiek padeti,nes dirba po krutimi esantis raumuo,kai jis pastandeja,tai krutine truputi pasikelia(nelabai zymiai).

Aš savo kailiu išbandžiau, kad sportas geriausias dalykėlis- rezultatas akivaizdus thumbup.gif ir kažint ar taip padės koks kremas g.gif
Atsakyti
SOTHYS biusto kremukas thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai isigijau MIRRA LIUKS alieju krutinei DERMA bust (taip atrodo vadinasi). Tai po pasitepimo krutines oda net kaista. Ziuresim koks bus rezultatas.
Atsakyti