Na naminių priemonių, tai aš tingiu pasidaryt
O vat apie AVONo kremą krūtinei prisiskaičiau čia visokių nuomonių, net nebežinau ką daryt- pirkt ar ne?
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 15:50)
Ar palepinate kaip nors savo krūtinės odą,kad būtų stangri?
Kokius kremus ar pienelius naudojat? Susigundžiau užsisakyt krūtinę stangrinantį kremą iš AVON. Gal kas nors bandėt? 
Aš tik L'orealio stangrinantį kremą tepu, kuris visam kūnui skirtas,,,,
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 18:04)
O vat apie AVONo kremą krūtinei prisiskaičiau čia visokių nuomonių, net nebežinau ką daryt- pirkt ar ne? 
Bandžiau, bet man jis nieko ypatingo....
QUOTE(Leticija @ 2006 02 08, 17:04)
Jei turėčiau su kuo palyginti, tai galėčiau pasakyti. Aš jį naudoju, šiaip efektas lyg ir yra, bet, aišku, ne stebūklas
QUOTE(migliux @ 2006 02 08, 20:28)
Jei turėčiau su kuo palyginti, tai galėčiau pasakyti. Aš jį naudoju, šiaip efektas lyg ir yra, bet, aišku, ne stebūklas
Man jis nieko nesiskyrė nuo paprasto pienelio kūnei (naudoju arba nivea arba lorial)
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 08, 20:35)
Man jis nieko nesiskyrė nuo paprasto pienelio kūnei (naudoju arba nivea arba lorial)
Naudoju Lancome Aroma Fitness seruma krutinei.Dideliu pokyciu nepastebejau.Mano krutine ir taip stangri ir nenukarusi.Tas serumas greiciau del profilaktikos.
Nelabai tikiu,kad kuri panele parasys,kad po kremo naudojimo,jos krutine stangresne tapo.
As labiau tikiu efektu sportuojant,nei kremais.
Nelabai tikiu,kad kuri panele parasys,kad po kremo naudojimo,jos krutine stangresne tapo.
As labiau tikiu efektu sportuojant,nei kremais.
Na negali buti tu stebuklu nuo kremu.Na,nebent,psichologiskai geriau,kai zinai,kad kazka darai.Bet tada vietoj brangiu priemoniu,galima teptis paprastais viso kuno pieneliais.Poveikis,patikekit,toks pat.Sportas gali kazkiek padeti,nes dirba po krutimi esantis raumuo,kai jis pastandeja,tai krutine truputi pasikelia(nelabai zymiai).
QUOTE(leja30 @ 2006 02 10, 10:47)
Na negali buti tu stebuklu nuo kremu.Na,nebent,psichologiskai geriau,kai zinai,kad kazka darai.Bet tada vietoj brangiu priemoniu,galima teptis paprastais viso kuno pieneliais.Poveikis,patikekit,toks pat.Sportas gali kazkiek padeti,nes dirba po krutimi esantis raumuo,kai jis pastandeja,tai krutine truputi pasikelia(nelabai zymiai).
Aš savo kailiu išbandžiau, kad sportas geriausias dalykėlis- rezultatas akivaizdus
SOTHYS biusto kremukas