Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės krūtinei puoselėti (stangrinti)

Aš maitinau du vaikus, vieną 1,4 metų, kitą 1 metus. Dabar mažajai 3,5 metų, tai tik dabar krūtinė daugmaž atsistatė, bet aišku jau netokia kaip buvo iki vaikų
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2006 05 13, 22:50)
Gaila kai krutines dydis pkinta nuo A iki D, o po to vel i A  blush2.gif Noretusi nors kiek atgaivinti, sustangrint  unsure.gif

Tu rimtai? blink.gif Padidejo nuo A iki D ir dabar vel turi A? doh.gif Maniau kad maximum vienu, nu ar dviem dydziais krutine padideja, bet ne tiek. O be to, atrodo kad po tokio padidejimo veliau lieka bent B ar C dydis g.gif Tiesiog stebuklai vyksta tongue.gif Siaip tai mano dydis A ir as nuosirdziai tikiuosi kad po pirmo vaikelio mano krutine padides su visam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 14, 09:49)
Tu rimtai?  blink.gif Padidejo nuo A iki D ir dabar vel turi A?  doh.gif Maniau kad maximum vienu, nu ar dviem dydziais krutine padideja, bet ne tiek. O be to, atrodo kad po tokio padidejimo veliau lieka bent B ar C dydis  g.gif  Tiesiog stebuklai vyksta  tongue.gif Siaip tai mano dydis A ir as nuosirdziai tikiuosi kad po pirmo vaikelio mano krutine padides su visam  unsure.gif

Dėja, tu labai klysti, jei galvoji, kad tavo krūtinė padidės. Turiu tave nuvilti. Tikrai nepadidės, o dar labiau sumažės
Kiek esu girdėjus ir iš savo patirties, maža krūtinė tikrai nepadidėja, o tik sumažėja dažniausiai, nebent priaugtum daug svorio ir jo nenumestum. Mano krūtinė prieš nėštumą buvo C, maitinant buvo D ir C, o dabar liko B. Vienu metu net buvo A, nes numečiau labai daug svorio ir buvau kaip giltinė
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 05 14, 14:12)
Dėja, tu labai klysti, jei galvoji, kad tavo krūtinė padidės. Turiu tave nuvilti. Tikrai nepadidės, o dar labiau sumažės
Kiek esu girdėjus ir iš savo patirties, maža krūtinė tikrai nepadidėja, o tik sumažėja dažniausiai, nebent priaugtum daug svorio ir jo nenumestum. Mano krūtinė prieš nėštumą buvo C, maitinant buvo D ir C, o dabar liko B. Vienu metu net buvo A, nes numečiau labai daug svorio ir buvau kaip giltinė

tai ka tiesa yra tokia, kad po gimdymo krutine sumazeja bent vienu didziu unsure.gif .... as dar negimdziusi, turiu D ir visai noreciau tokia ir tokiau tureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 05 14, 13:12)

doh.gif doh.gif doh.gif Nors tiesa, buna ivairiu variantu. As vis tik zinau merginu, kurioms krutine padidejo is A i B tongue.gif Na jei man dar labiau sumazetu, tai rinkciausi implantus. Mano vyras palaiko sia mano minti ir nepriestarautu. Aciu dievui yu.gif
Atsakyti
O mano krutine buvo maza...po gimdymo buvo kokiais 2 dydziais padidejusi...o dar po metu, kai nustojau maitinti vel patapo maza...netgi mazesne, nes svorio tai numeciau sad.gif kazkaip nepergyvenciau del krutines, nes niekada dideles nenorejau, tik oda nelabai patinka - tai bandysiu kremukais palepinti wink.gif
Atsakyti
Na as taip pat dideles krutines nenoriu, bet po vaikelio nenoreciau toliau gyventi atrodant kaip berniukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 14, 17:34)
Na as taip pat dideles krutines nenoriu, bet po vaikelio nenoreciau toliau gyventi atrodant kaip berniukas  verysad.gif

Na pirmais menesiais tai tikrai berniuku nebusi tongue.gif As tai kaip Pamela jauciausi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo svorio po gimdymo. Kadangi kai kurios moterys pagimdžiusios būna lieka didesnio svorio nei prieš nėštumą, tai ir krūtinė nesumažėja ar net padidėja. Bet jei numesi tuos visus kg ar dar daugiau, tai krūtinė tikrai sumažės vienu dydžiu. Taip jau yra
Dar esu girdėjus, kad toms kurios turi labai didelę krūtinę, tai ji dar labiau padidėja. Nu tikra neteisybė verysad.gif
Bet maža krūtinė mažiau ir nukara, o čia jau privalumas. Šito nei viena negali išvengti, krūtų forma pakinta bet kuriai
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 05 14, 18:52)
Viskas priklauso nuo svorio po gimdymo. Kadangi kai kurios moterys pagimdžiusios būna lieka didesnio svorio nei prieš nėštumą, tai ir krūtinė nesumažėja ar net padidėja. Bet jei numesi tuos visus kg ar dar daugiau, tai krūtinė tikrai sumažės vienu dydžiu. Taip jau yra
Dar esu girdėjus, kad toms kurios turi labai didelę krūtinę, tai ji dar labiau padidėja. Nu tikra neteisybė  verysad.gif
Bet maža krūtinė mažiau ir nukara, o čia jau privalumas. Šito nei viena negali išvengti, krūtų forma pakinta bet kuriai

Na as tikrai nenoreciau sverti dar maziau po gimdymo, kai dabar tik 51kg (168cm) ir nemanau kad maziau sversiu, todel chu..nors yra tikimybe kad dar labiau krutine nesumazes
assa.gif Ir labai smagu girdeti, kad krutine kiek maziau nukars nei toms kurios dizdiulius 'turtus' nesioja didis.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_pb @ 2006 05 15, 06:13)
Na as tikrai nenoreciau sverti dar maziau po gimdymo, kai dabar tik 51kg (168cm) ir nemanau kad maziau sversiu, todel chu..nors yra tikimybe kad dar labiau krutine nesumazes
assa.gif Ir labai smagu girdeti, kad krutine kiek maziau nukars nei toms kurios dizdiulius 'turtus' nesioja  didis.gif

Tai vat, as iki nestumo sveriau panasiai kaip ir tu, tik ugis mano aukstesnis. Svorio per nestuma priaugau nemazai - 18kg, tai ir dabar dar negaliu numest. O krutine tai isiputre po gimdymo,kai vaika pradejau maitinti. Jauciausi irgi kaip pamela anderson, nes apimtis pakito nuo 88cm iki 100cm blush2.gif Oda sutruko, nuejo strijom. Taigi baigus maitint,kai krutine sumazeja, jau be pakietinancios liemeneles nelabai kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2006 05 16, 16:57)
Tai vat, as iki nestumo sveriau panasiai kaip ir tu, tik ugis mano aukstesnis. Svorio per nestuma priaugau nemazai - 18kg, tai ir dabar dar negaliu numest. O krutine tai isiputre po gimdymo,kai vaika pradejau maitinti. Jauciausi irgi kaip pamela anderson, nes apimtis pakito nuo 88cm iki 100cm  blush2.gif Oda sutruko, nuejo strijom. Taigi baigus maitint,kai krutine sumazeja, jau be pakietinancios liemeneles nelabai kas  blush2.gif

O varge, kaip nenoreciau kad mano mazute krutine po maitinimo atrodytu kaip spanielio ausys bijau.gif Jauciu, vyreliui reiks liept gimdyti hihihi.gif
Atsakyti