Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

zinot kai man dare ekoskopija krutines...daktaras uzsimine kad pvz..fibroadenoma jei pjausiu tai mazdaug po 2 metu atsiras tik kitoj vietoj...bet ne ispjautoj o kur nors salia g.gif g.gif vat idomu tada kodel jei buvot pjautos jums atsirado toje pacioje vietoje...ir dar su chirurgu kai tariausi del operacijos..uzklausiau apie randa tai jis pasake kad ji toki maza darys kad net nesimatys ...tai dabar net issigandau jei per puse krutines blink.gif
Atsakyti
Šiandien pagaliau nuėjau pas gydytoją dėl to guzelio, tokia maloni buvo, nusiuntė kraujo tyrimų darytis blink.gif taigi pasidariau, o antradienį vėl turiu ateiti blush2.gif bet vistiek ant širdies ramiau db kad pas tą gydytoją nuėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 03 30, 06:46)
zinot kai man dare ekoskopija krutines...daktaras uzsimine kad pvz..fibroadenoma jei pjausiu tai mazdaug po 2 metu atsiras tik kitoj vietoj...bet ne ispjautoj o kur nors salia  g.gif  g.gif vat idomu tada kodel jei buvot pjautos jums atsirado toje pacioje vietoje...ir dar su chirurgu kai tariausi del operacijos..uzklausiau apie randa tai jis pasake kad ji toki maza darys kad net nesimatys ...tai dabar net issigandau jei per puse krutines blink.gif

na, pas mane nera per puse krutines, bet apie 2-3 cm ir dar tokioj vietoj, kad iskirptes teks pamirst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievocka @ 2007 03 30, 01:39)
Visi gydytojai pas kuriuos buvau kaip susitare tvirtino, kad iki siol nera priezasties del ko jos atsiranda. Tik tvirtino,kad daugiausia tikymybe vystytis joms negimdziusioms moterims ( viena is ju as) tad "paguode" kad jos gali atsinaujinti kaskart kol nepagimdysiu  doh.gif Dziaugiuosi nors tiek ,kad kontraceptikai siek tiek "pristabdo" ju dauginimasi, kaip sake gydytoja... o tai isvis turbut apsigyvenciau ligoninej ...  unsure.gif

pas mane toj pačioj vietoj atsinaujino po 3 metų ax.gif bet operavausi tik vieną kartą ir iki šiol vaikštau aš su ta atsinaujinusia fibroadenoma (jau 8 metai). ax.gif Daktarai irgi sakė, kad reikia kuo greičiau pagimdyti, kad jos nesidaugintų mirksiukas.gif aš taip ir padariau...po 6 metų biggrin.gif kol kas daugiau neturiu tongue.gif
O kontraceptikai mane paveikė turbūt į blogąją pusę - iškart pradėjus juos gerti, atsirado tas guzelis sad.gif išoperuoto vietoj doh.gif jau beveik 4 metai aš tos chemijos nevartoju ir tuo labai džiaugiuos mirksiukas.gif
ir dar, randas mano mažytis, nelabai matomas....dabar, po ilgo maitinimo, kai atsirado strijų - visai pastebėt neina mirksiukas.gif operavausi onkologinėj ligoninėj Kaune, pas Borusevičių (lyg tais blush2.gif ) gavau pilną narkozę, lankiausi (ir lankausi) pas Gulbiną, ir kartais pas Markucką (jis mane ir atkalbėjo nuo antros operacijos - sakė, kad savo dukros neoperuotų mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Riole @ 2007 03 30, 07:46)
zinot kai man dare ekoskopija krutines...daktaras uzsimine kad pvz..fibroadenoma jei pjausiu tai mazdaug po 2 metu atsiras tik kitoj vietoj...bet ne ispjautoj o kur nors salia  g.gif  g.gif vat idomu tada kodel jei buvot pjautos jums atsirado toje pacioje vietoje...ir dar su chirurgu kai tariausi del operacijos..uzklausiau apie randa tai jis pasake kad ji toki maza darys kad net nesimatys ...tai dabar net issigandau jei per puse krutines blink.gif

Daug kas priklauso nuo pacio gydytojo dar, labai svarbu kad jam rupetu estetine krutines isvaizda. Pirma karta mane operavo toks senis apie 60 metu, jau pati apziura pas ji kele itarima - kazkaip grubiai apziurejo krutine ir siaip kaip koki mesos gabala paminke ir pjaut. Deja kazkaip nekilo i galva del tokios priezasties keisti gydytoja. Taigi dabar jau per velu - pas mane 7 cm ilgio randas. Kai antra karta reikejo operuotis, papuoliau pas toki super gydytoja.Jis buvo jaunas , sake turbut pirmam mano gydytojui nerupejo, kad as dar jauna ir svarbu isvaizda smile.gif jis netgi papasakojo kaip atrodys randelis -ty jog darys aplink speneli ir taip nekris i akis. Tai dabar tad randukas netgi savotiskai seksualus liko smile.gif Tad visom patarciau nesirinkti gydytoju pensininku jei yra galimybe, - grozis jiems nebe galvoj -svarbu mesgali ispajauti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2007 03 30, 16:33)
pas mane toj pačioj vietoj atsinaujino po 3 metų  ax.gif  bet operavausi tik vieną kartą ir iki šiol vaikštau aš su ta atsinaujinusia  fibroadenoma (jau 8 metai).  ax.gif  Daktarai irgi sakė, kad reikia kuo greičiau pagimdyti, kad jos nesidaugintų  mirksiukas.gif  aš taip ir padariau...po 6 metų  biggrin.gif kol kas daugiau neturiu  tongue.gif
O kontraceptikai mane paveikė turbūt į blogąją pusę - iškart pradėjus juos gerti, atsirado tas guzelis sad.gif išoperuoto vietoj  doh.gif  jau beveik 4 metai aš tos chemijos nevartoju ir tuo labai džiaugiuos  mirksiukas.gif
ir dar, randas mano mažytis, nelabai matomas....dabar, po ilgo maitinimo, kai atsirado strijų - visai pastebėt neina  mirksiukas.gif  operavausi onkologinėj ligoninėj Kaune, pas Borusevičių (lyg tais  blush2.gif ) gavau pilną narkozę, lankiausi (ir lankausi) pas Gulbiną, ir kartais pas Markucką (jis mane ir atkalbėjo nuo antros operacijos - sakė, kad savo dukros neoperuotų  mirksiukas.gif )

Zinau, irgi viena moteriske su fibrodenoma, ji turi jau 6 metus ir sako, kad nezadanti operuotis... Man tai psichologiskai atsipalaiduoti neimanoma, kai zinau kad ji ten tupi, jeigu uzsimirsta porai dienu tai gerai, o kai nakti pradeda skaudeti tai prisigalvoji baisiausiu dalyku, kad is to jau vezys vystosi arba pyktybinis..Kaip gydytoja paskutine pasake kuri rekomendavo operuotis trecia kart - sako vienoms is to nieko neisivysto sulaukia senatves ir viskas gerai ..Kitom po metu jau komplikuotis gali ...tad sako tau rinktis ar rizikuot ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievocka @ 2007 03 30, 02:00)
Labai panasi istorija i mano.. mano pirma krutines operacija 16 ,antra 19 .. 23 cistos operacija   .. o dabar laukia dvieju krutiniu operacija... niekam to nelinkeciau  verysad.gif ... nors jau pradedu juokauti kad suo ir kariamas pripranta  blink.gif

as jau galvojau, kad man vienai jaunai taip atsitiko, bet..

Va praeita savaite i mano miesta buvo atvaziaves onkologas is kauno, tai pasake, kad reikia puse metu stebet ta guzeli ir poto vel pasiziuret echoskopu..dar israse kazkokiu lasu nuo krutines tempimo, menesiniu ciklo sureguliavimo ir pan(nors man jos nei netempia ir menesines reguliarios g.gif ), tie lasai kazkaip vadinasi is A..raides, bet db neatsimenu, jeigu kam prireiktu tai veliau galesiu parasyt tikslu pavadinima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasuteee: 01 balandžio 2007 - 21:12
QUOTE(Ievocka @ 2007 03 30, 21:58)
Zinau, irgi viena moteriske su fibrodenoma, ji turi jau 6 metus ir sako, kad nezadanti operuotis... Man tai psichologiskai atsipalaiduoti neimanoma, kai zinau kad ji ten tupi, jeigu uzsimirsta porai dienu tai gerai, o kai nakti pradeda skaudeti tai prisigalvoji baisiausiu dalyku, kad is to jau vezys vystosi arba pyktybinis..Kaip gydytoja paskutine  pasake kuri rekomendavo operuotis trecia kart - sako vienoms is to nieko neisivysto sulaukia senatves ir viskas gerai ..Kitom po metu jau komplikuotis gali ...tad sako tau rinktis ar rizikuot ar ne  g.gif

Na matai, aš tikrai to reikalo neapleidus...Man neskauda ir tikrinuosi kas pusę metų ax.gif Bet kažkaip pasitikėjau Markucko rekomendacija nesioperuot, o dar palaukt ax.gif Kažkaip psichologiškai dėl šito reikalo nejaučiu jokio diskomforto... Dabar baigiau maitinti, tai po kelių savaičių važiuosiu pasitikrint ax.gif
Tiesa, prieš 3 metus nebuvo mano daktaro, tai patekau tokią moteriškę, nepamenu pavardės...Tai tada pasibaisėjau - mane apšaukė, kad ieškausi ligų, kad trukdau dirbti doh.gif neatliko nei echoskopijos, nepaėmė ląstelių mėginio blink.gif pasakė, kad man nieko nėra doh.gif ir išrašė gert kažkokį jodo tirpalą 3 mėn blink.gif vat tada tai buvau supanikavus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mucka @ 2007 04 02, 09:03)
Na matai, aš tikrai to reikalo neapleidus...Man neskauda ir tikrinuosi kas pusę metų  ax.gif  Bet kažkaip pasitikėjau Markucko rekomendacija nesioperuot, o dar palaukt  ax.gif  Kažkaip psichologiškai dėl šito reikalo nejaučiu jokio diskomforto... Dabar baigiau maitinti, tai po kelių savaičių važiuosiu pasitikrint  ax.gif
Tiesa, prieš 3 metus nebuvo mano daktaro, tai patekau tokią moteriškę, nepamenu pavardės...Tai tada pasibaisėjau - mane apšaukė, kad ieškausi ligų, kad trukdau dirbti  doh.gif  neatliko nei echoskopijos, nepaėmė ląstelių mėginio  blink.gif  pasakė, kad man nieko nėra  doh.gif  ir išrašė gert kažkokį jodo tirpalą 3 mėn  blink.gif  vat tada tai buvau supanikavus  mirksiukas.gif

Turiu klausimuka: maitinant, ta fibroadema nedidejo? nes as maitinu, guzelis vis keicia forma. tikrinuosi kas 4 men. paskutini karta jis padidejo, bet daktares zodziais, forma pasikeite lyg ir suminkstejo...nezinau KA daryti??? maitinu, noreciau dar koki pusmeti pamaitint. daktare gi kas kart kai pas ja atvaziuoju, vis sako, kodel vel atvaziavot nebaigus maitint...man si menesi patikrinimas eilinis, tai panika uzeme visa protaL ar baigti maitint ir vaziuoti jau rimtesniam issityrimui ar toliau sekmingai maitint ir tik sekti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 02, 13:12)
Turiu klausimuka: maitinant, ta fibroadema nedidejo? nes as maitinu, guzelis vis keicia forma. tikrinuosi kas 4 men. paskutini karta jis padidejo, bet daktares zodziais, forma pasikeite lyg ir suminkstejo...nezinau KA daryti??? maitinu, noreciau dar koki pusmeti pamaitint. daktare gi kas kart kai pas ja atvaziuoju, vis sako, kodel vel atvaziavot nebaigus maitint...man si menesi patikrinimas eilinis, tai panika uzeme visa protaL ar baigti maitint ir vaziuoti jau rimtesniam issityrimui ar toliau sekmingai maitint ir tik sekti...  g.gif

vienu metu buvo šiek tiek skausminga pasidariusi ax.gif bet praėjo smile.gif o dabar, kai po nutraukimo jau praėjo mėnuo, toks jausmas, kad ji gerokai pamažėjo blush2.gif bet dar pas gydytojus nebuvau, tai tikrosios padėties nežinau ax.gif
Atsakyti
Mane labai slegia nezinojimas kas ir kaip. Daktare Luksyte nebloga, bet Santariskese pas ja tiek zmoniu, kad, man rodos, ji pavargsta nuo kalbejimo ir beveik nesneka su pacientais...Kiek nebeuzduodu jai ta pati klausima: ar toliau galiu maitint ar geriau nutraukt...tiek ir nesulaukiu jokio atsakymo...vat balandzio pabaigoj vel nueisiu, pamaigys ir...klaustukas...

norejau dar paklausti: o limfmazgiu padidejimo pazastu srityje pas jus nebuvo? nes man atrodo,kad as uzciuopiu kazka ten...o gal tai jau itikinejimas prasidejo...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2007 04 02, 18:34)
Mane labai slegia nezinojimas kas ir kaip. Daktare Luksyte nebloga, bet Santariskese pas ja tiek zmoniu, kad, man rodos, ji pavargsta nuo kalbejimo ir beveik nesneka su pacientais...Kiek nebeuzduodu jai ta pati klausima: ar toliau galiu maitint ar geriau nutraukt...tiek ir nesulaukiu jokio atsakymo...vat balandzio pabaigoj vel nueisiu, pamaigys ir...klaustukas...

norejau dar paklausti: o limfmazgiu padidejimo pazastu srityje pas jus nebuvo? nes man atrodo,kad as uzciuopiu kazka ten...o gal tai jau itikinejimas prasidejo...

kai aš nusprendžiau antrą kartą nesioperuot, gydytojas Markuckas sakė, kad jaunoms moterims nuo šitokių ligų geriausias vaistas yra gimdymas ir ilgas maitinimas...Aš maitinau iki 1 metų ir 9 mėnesių ax.gif O limfmazgiai lyg ir nedidėjo, bet buvo tokių guzelių keliose vietose... buvau išsigandus, bet daktarė sakė, kad tai pieno liaukose susikaupęs pienas...Dabar, kai krūtinė jau susitraukė, teliko tas vienas kietas guzelis ax.gif Šiaip man iš pat pradžių buvo skausmingesnis maitinimas iš tos krūties, o vėliau joje buvo daugiau pieno ir ji buvo didesnė blush2.gif dabar abi susivienodino ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir as sendiena eisiu pas gydytoja, paziuresim ka sakys, savatem neissimiegojusi, kogero ir daugiau ligu prisiringau, ta nezinomybe tikra liga ivaryti gali jaigu ten nieko nera, bliamba ciupt papa guzelis ir prisidiagnozavau, o dar tas skystis gelsvas nuo maitinimo antri metai nepranyko, paskaiciau kad tai gali netgi buti vienas is kruties vezio formu, dievuleiau sventas galvojau isprotesiu per tas dvi savaites, dabar siek tiek ramu kad jua pas gydytoja bet dar vienas dalyka is proto varo, dabar bijau eiti pas gydytoja o jaigu neduok dieve ka nors suras labai negero unsure.gif nes uzsirasiau pas gydytoja tik tam kad man nuejus pasakytu kad nieko nera bereikalo atejau ir kad prisigalvojau ligu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti