QUOTE(Riole @ 2007 03 30, 07:46)
zinot kai man dare ekoskopija krutines...daktaras uzsimine kad pvz..fibroadenoma jei pjausiu tai mazdaug po 2 metu atsiras tik kitoj vietoj...bet ne ispjautoj o kur nors salia

vat idomu tada kodel jei buvot pjautos jums atsirado toje pacioje vietoje...ir dar su chirurgu kai tariausi del operacijos..uzklausiau apie randa tai jis pasake kad ji toki maza darys kad net nesimatys ...tai dabar net issigandau jei per puse krutines
Daug kas priklauso nuo pacio gydytojo dar, labai svarbu kad jam rupetu estetine krutines isvaizda. Pirma karta mane operavo toks senis apie 60 metu, jau pati apziura pas ji kele itarima - kazkaip grubiai apziurejo krutine ir siaip kaip koki mesos gabala paminke ir pjaut. Deja kazkaip nekilo i galva del tokios priezasties keisti gydytoja. Taigi dabar jau per velu - pas mane 7 cm ilgio randas. Kai antra karta reikejo operuotis, papuoliau pas toki super gydytoja.Jis buvo jaunas , sake turbut pirmam mano gydytojui nerupejo, kad as dar jauna ir svarbu isvaizda

jis netgi papasakojo kaip atrodys randelis -ty jog darys aplink speneli ir taip nekris i akis. Tai dabar tad randukas netgi savotiskai seksualus liko

Tad visom patarciau nesirinkti gydytoju pensininku jei yra galimybe, - grozis jiems nebe galvoj -svarbu mesgali ispajauti
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2007 03 30, 16:33)
pas mane toj pačioj vietoj atsinaujino po 3 metų

bet operavausi tik vieną kartą ir iki šiol vaikštau aš su ta atsinaujinusia fibroadenoma (jau 8 metai).

Daktarai irgi sakė, kad reikia kuo greičiau pagimdyti, kad jos nesidaugintų

aš taip ir padariau...po 6 metų

kol kas daugiau neturiu
O kontraceptikai mane paveikė turbūt į blogąją pusę - iškart pradėjus juos gerti, atsirado tas guzelis

išoperuoto vietoj

jau beveik 4 metai aš tos chemijos nevartoju ir tuo labai džiaugiuos
ir dar, randas mano mažytis, nelabai matomas....dabar, po ilgo maitinimo, kai atsirado strijų - visai pastebėt neina

operavausi onkologinėj ligoninėj Kaune, pas Borusevičių (lyg tais

) gavau pilną narkozę, lankiausi (ir lankausi) pas Gulbiną, ir kartais pas Markucką (jis mane ir atkalbėjo nuo antros operacijos - sakė, kad savo dukros neoperuotų

)
Zinau, irgi viena moteriske su fibrodenoma, ji turi jau 6 metus ir sako, kad nezadanti operuotis... Man tai psichologiskai atsipalaiduoti neimanoma, kai zinau kad ji ten tupi, jeigu uzsimirsta porai dienu tai gerai, o kai nakti pradeda skaudeti tai prisigalvoji baisiausiu dalyku, kad is to jau vezys vystosi arba pyktybinis..Kaip gydytoja paskutine pasake kuri rekomendavo operuotis trecia kart - sako vienoms is to nieko neisivysto sulaukia senatves ir viskas gerai ..Kitom po metu jau komplikuotis gali ...tad sako tau rinktis ar rizikuot ar ne