O as jau nebezinau ka ir manyt. Kaip jau rasiau anksciau, po operacijos prasidejo paaugliskas brendimas ir visas veidas pilnas spuogu. Kad ir ka bedaryciau - nieko, nei kosmetologes valymai, nei jos israsytos priemones nepadeda. Jau pradejau veiduka soliariuminti, bet... dar vienas klausimas iskilo

kodel neima manes soliariumas. Pamenu draugei taip buvo, bet kai ji paskui suzinojo, jai buvo ne vietoj nestumas. O as kiek zinau, tikrai ne nescia. Jau visokio bieso prisigalvoju. Reik man ieskotis kas galetu kraujo tyrimus padaryt, nes baisiausios mintys lenda i galva
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 28, 15:11)
Loja5, turėjau daug reikaliukų, tai kažkaip tik užbegdavau, pasiskaitydavau kaip jums sekasi ir viskas
na, merginos, užmetikite mane akmenimis, taip ir nenuėjau pas gydytoja

kažkaip jau apsiraminau, nieko ten lyg ir baisaus nėra, gerai patyrinėjau, tai lyg ir dviejose krūtyse panašiai... nu ten gyslos ir viskas

aj, vsio, gyvenu ramiai, jei padidės, tada ir einiu pas gydytoją

visi artimieji man tik ir sako, kad aš ligų ieškau..
Anksciau ir man sakydavo, kad prisigalvoju visokiausiu ligu. Bet kai pasakiau, kad kazkas neaisku su krutine, net nemastydami patys siule eiti tikrintis. Manau nieko blogo nebus, jei nueisi. Gal uzteks tik daktaro apziuros ir jis pasakys, ar tai rimta ar ne.