Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

viska issiklausinejau.....tos fibroadenomos linkusios atsirasti tada kai sutrinka harmonu pusiausvyra..tai va kontraceptikai gali tai itakoti...ju sudetyje yra harmonai o pabaigus vartoti tu harmonu nebelieka...
taigi organizmas galejo jautriau i tai sureaguoti... cool.gif
beje pamirsau pamineti nezinau gal cia sis dalykas niekam neaktualus..bet daktaras man sake kad gera poveiki fibroadenomu gydymui turi sportas...taigi as jau nuo rytojaus varau i fitneso kluba sportuoti...nes truputi per ziema riebaliuku prikaupiau doh.gif
Atsakyti
Norejau dar paklausti pas jus ar niekam is jusu apciuopus ir atradus tuos guzelius nepasirodydavo gelsva skystis si speneliu, nes as sendiena apciuopiau toky maziuka na ne guziuka bet tokia kaip saulegrazos formos guziuka, nei skauda nei ka tik slankioje pirmyn atgal bet jis ne krutinei ir nepazasties srity lyg sone gal kokie 5cm zemiau pazasties, jau esu uzsirasiusi pas gydytoja bet del kitos priezasties nes baigiau maitinti pries du metus bet vis pasirodo laselei gelsvo skyscio, esu skaiciusi kad tai buna del hormonu ir netgi iki keturiu metu uzsilieka, bet paskaiciusi cia pas jus ir straipsny apie kruties vezy baisei isigandau ir nubegau vakar uzsirasyti pas savo gydytoja. Dabar tik bijua kad nebutu kasko rimto, kad kaskas ne taip tai ir taip aisku. verysad.gif
Atsakyti
man po gimdymo irgi 3 metus paspaudus speneli skystis begdavo, bet balsvas toks...o po to dingo su visam..bet va dabar tyriausi krutine ir apart fibroadenomos nieko kito nerado..tai gal cia po nestumo normalu kad vis pabega kas nors...manau susirupinti reiketu jei rausvas skystis pradetu begti....bet \ del ramumo nueik pasitikrinti pas momologa g.gif
Atsakyti
sveikutes!
o as vakar buvau susitarti del operacijos datos. po 2 menesiu operuos ta mano dyyyydziule fibroadenoma. dabar turiu po truputi baigt zindyt verysad.gif , nes kitaip gali buti komplikaciju operacijos metu ir po jos. gausiu pilna narkoze unsure.gif , nors ir su vietiniu nuskausminimu imanoma, bet pilna narkoze sako saugiau, hmm g.gif
o del kontraceptiku, tai as kaip tik baigiau gerti ir iskart pastojau. tada po keliu menesiu ir aptikau ta guzeli.. tai gal cia tikrai susije su kontraceptikais g.gif nors kiek suprantu nestuke.gif harmonai panasus kaip ir tu, kurios kontraceptikus vartoja... dabar vel geriu kotraceptikus.... o gal geriau negert g.gif ???
visai susimaisiau blink.gif
Atsakyti
ka besakyti...kontraceptikai - chemija...o chemija nera gerai...tai va as nors is pradziu buvau labai patenkinta kontraceptikais ....bet dabar jais nusivyliau ir tikrai daugiau nebevartosiu schmoll.gif
Atsakyti
Loja5, turėjau daug reikaliukų, tai kažkaip tik užbegdavau, pasiskaitydavau kaip jums sekasi ir viskas blush2.gif
na, merginos, užmetikite mane akmenimis, taip ir nenuėjau pas gydytoja doh.gif kažkaip jau apsiraminau, nieko ten lyg ir baisaus nėra, gerai patyrinėjau, tai lyg ir dviejose krūtyse panašiai... nu ten gyslos ir viskas g.gif aj, vsio, gyvenu ramiai, jei padidės, tada ir einiu pas gydytoją blush2.gif visi artimieji man tik ir sako, kad aš ligų ieškau.. bigsmile.gif
Atsakyti
O as jau nebezinau ka ir manyt. Kaip jau rasiau anksciau, po operacijos prasidejo paaugliskas brendimas ir visas veidas pilnas spuogu. Kad ir ka bedaryciau - nieko, nei kosmetologes valymai, nei jos israsytos priemones nepadeda. Jau pradejau veiduka soliariuminti, bet... dar vienas klausimas iskilo g.gif kodel neima manes soliariumas. Pamenu draugei taip buvo, bet kai ji paskui suzinojo, jai buvo ne vietoj nestumas. O as kiek zinau, tikrai ne nescia. Jau visokio bieso prisigalvoju. Reik man ieskotis kas galetu kraujo tyrimus padaryt, nes baisiausios mintys lenda i galva doh.gif
Papildyta:
QUOTE(black angel @ 2007 03 28, 15:11)
Loja5, turėjau daug reikaliukų, tai kažkaip tik užbegdavau, pasiskaitydavau kaip jums sekasi ir viskas  blush2.gif
na, merginos, užmetikite mane akmenimis, taip ir nenuėjau pas gydytoja doh.gif kažkaip jau apsiraminau, nieko ten lyg ir baisaus nėra, gerai patyrinėjau, tai lyg ir dviejose krūtyse panašiai... nu ten gyslos ir viskas g.gif aj, vsio, gyvenu ramiai, jei padidės, tada ir einiu pas gydytoją  blush2.gif visi artimieji man tik ir sako, kad aš ligų ieškau..  bigsmile.gif

Anksciau ir man sakydavo, kad prisigalvoju visokiausiu ligu. Bet kai pasakiau, kad kazkas neaisku su krutine, net nemastydami patys siule eiti tikrintis. Manau nieko blogo nebus, jei nueisi. Gal uzteks tik daktaro apziuros ir jis pasakys, ar tai rimta ar ne.
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 03 28, 14:41)
O as jau nebezinau ka ir manyt. Kaip jau rasiau anksciau, po operacijos prasidejo paaugliskas brendimas ir visas veidas pilnas spuogu. Kad ir ka bedaryciau - nieko, nei kosmetologes valymai, nei jos israsytos priemones nepadeda. Jau pradejau veiduka soliariuminti, bet... dar vienas klausimas iskilo  g.gif  kodel neima manes soliariumas. Pamenu draugei taip buvo, bet kai ji paskui suzinojo, jai buvo ne vietoj nestumas. O as kiek zinau, tikrai ne nescia. Jau visokio bieso prisigalvoju. Reik man ieskotis kas galetu kraujo tyrimus padaryt, nes baisiausios mintys lenda i galva  doh.gif
Papildyta:
Anksciau ir man sakydavo, kad prisigalvoju visokiausiu ligu. Bet kai pasakiau, kad kazkas neaisku su krutine, net nemastydami patys siule eiti tikrintis. Manau nieko blogo nebus, jei nueisi. Gal uzteks tik daktaro apziuros ir jis pasakys, ar tai rimta ar ne.

jei tu dar vis uk, tai eik pas savo gp ir gausi siuntima kraujo tyrimams. man dave, nes pasiskundziau, kad blogai jauciuos ir plaukai slenka po gimdymo. na perdetai pasiskusk ir gausi ta siuntima mirksiukas.gif mirksiukas.gif
geriau jau issitirt nei speliot mirksiukas.gif
Atsakyti
as ir pritariu..jei kyla koks klausimas geriau iskart nueiti issitirti..bent tada galesi ramiai miegoti...butent todel kai sekmadieni aptikau ta guza...pirmadieni jau buvau pas gydytoja tyrimui...na va dabar bent galvos neskauda..
Atsakyti
Aciu jums. Kaip tik siandien turiu siuntima pas gp kitais reikalais, tai bandysiu issimust siuntima kraujo tyrimui. Ziuresim, ka jis man pasakys.
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 03 28, 15:59)
jei tu dar vis uk, tai eik pas savo gp ir gausi siuntima kraujo tyrimams. man dave, nes pasiskundziau, kad blogai jauciuos ir plaukai slenka po gimdymo. na perdetai pasiskusk ir gausi ta siuntima mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
geriau jau issitirt nei speliot mirksiukas.gif

Nu va, buvau as pas savo GP ir nieko nepesiau schmoll.gif pasirodo cia dar priklauso nuo to, koks appoitmentas. Si kart buvau del Life Insurance, tai pasirodo prie to pacio jis man negalejo israsyt siuntimo. Is naujo paskyre laika po savaites, kad pakalbetume apie sita mano problema. Nenustoju stebetis as anglu daktarais g.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 03 29, 16:42)
Nu va, buvau as pas savo GP ir nieko nepesiau  schmoll.gif  pasirodo cia dar priklauso nuo to, koks appoitmentas. Si kart buvau del Life Insurance, tai pasirodo prie to pacio jis man negalejo israsyt siuntimo. Is naujo paskyre laika po savaites, kad pakalbetume apie sita mano problema. Nenustoju stebetis as anglu daktarais  g.gif

blink.gif su tokia anglu biurokratija gali ir visai nusistekent, kol tave kokiems tyrimams nusius
man tai pasiseke, gera gp pasitaike, dar pasiskundziau... ir issiunte. tik va tyrimu rezultatai ne anksciau, kaip po savaites blink.gif ir ka gi ten tiek tirt?
sekmes po savaites mirksiukas.gif
Atsakyti