Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Gal kas galit patarti pas koki gydytoja eiti pasitikrinti?
Ir kiek kainuoja?Buciau labai dekinga....
Papildyta:
Okur patikimiau,Centro p-koj,ar Santariskese?
Skambinau i Santariskes,tai sake,kad ten tik su siuntimu,o mokamai nera...Labai dekoju uz atsakyma
Atsakyti
Labukas, merginos!
Šiandien buvau pasitikrinti Centro poliklinikoje. Visgi sėdėdama ten ir laukdama pagalvojau, kad geriau jau būčiau ėjusi į privačią kliniką: ten tai nors ir mokamai, bet gal greičiau priimtų, o čia prasėdėjau kone 2 val., kol patekau pas gydytoją. schmoll.gif

Pasakė ateiti vėl po trijų mėn. Nieko bloga nepamatė, kuo labai džiaugiuosi, tik paminėjo kažkokias cistutes kelias ir toje vietoje, kur skauda man, kad yra pieno liauka labai tanki. Tik tiek. thumbup.gif

Nežinau, kaip ten dėl tų trijų mėnesių, nes tikriausiai gal dar gruodį nukeliausiu privačiai pasitikrinti. Bus ir kitoje vietoje, ir kita nuomonė - jei pasitvirtins šioji, tai būsiu visai laiminga! thumbup.gif

(Beje, po tų trijų mėnesiukų galiu būti jau ir pagimdžiusi.... Neina laukti.)
Atsakyti
QUOTE(nicci @ 2006 11 28, 17:40)
Labukas, merginos!
Šiandien buvau pasitikrinti Centro poliklinikoje. Visgi sėdėdama ten ir laukdama pagalvojau, kad geriau jau būčiau ėjusi į privačią kliniką: ten tai nors ir mokamai, bet gal greičiau priimtų, o čia prasėdėjau kone 2 val., kol patekau pas gydytoją. schmoll.gif

Pasakė ateiti vėl po trijų mėn. Nieko bloga nepamatė, kuo labai džiaugiuosi, tik paminėjo kažkokias cistutes kelias ir toje vietoje, kur skauda man, kad yra pieno liauka labai tanki. Tik tiek.  thumbup.gif

Nežinau, kaip ten dėl tų trijų mėnesių, nes tikriausiai gal dar gruodį nukeliausiu privačiai pasitikrinti. Bus ir kitoje vietoje, ir kita nuomonė - jei pasitvirtins šioji, tai būsiu visai laiminga! thumbup.gif

(Beje, po tų trijų mėnesiukų galiu būti jau ir pagimdžiusi.... Neina laukti.)

Labai smagu,kad pas tave viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
O kodel Centro p-koj laikti tiek reikejo,juk ten valandos paskirtos,ar niekas ten nesilaiko valandu?
Papildyta:
Siandien eisiu privaciai pas L.Grinyte,gal kas girdejot apie ja? Buciau dekinga uz info.
Ir dar uzsirasiau pas Tutku......turbut isprotejau??????
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i Jusu buri, nors tema sekiau jau labai seniai. Istorija tokia: pries gerus 3 metus krutyje buvo rasta cista, 5mm skersmens, dare biopsija del visa ko- nieko blogo nerado, o kadangi maza- nepunktavo. pries 2 metus ji vis dar buvo tokia pat. pries 8 menesius vel tikrinaus- dare echoskopija ir cistos visai nebebuvo, daktaras pasake, kad metus galiu but visiskai rami, o po 1m. butu gerai dar karta pasitikrinti. Taigi- praejo 8 menesiai nuo paskutines patikros, vel apciuopiu 2 guzelius, o svarbiausia- kai lieciu ta guzeliu vieta, jauciu skausma, kas mane labiausiai ir neramina. Cistos, kaip aiskino daktaras, turi savybe dingti ir vel atsinaujinti, bet kodel man JOS SKAUDA? Anksciau taip nebudavo. Tiesa, dar vienas veiksnys, galbut galintis itakot pokycius- pries 1 menesi nutraukiau kontraceptiniu tableciu vartojima. net nezinau- minciu visokiu...Gal kuriai nors kas nors panasaus buvo? pasidalinkite patirtimi, prasau...:)
Atsakyti
QUOTE(Dinne @ 2006 11 29, 14:17)
Sveikutes, jungiuosi ir as i Jusu buri, nors tema sekiau jau labai seniai. Istorija tokia: pries gerus 3 metus krutyje buvo rasta cista, 5mm skersmens, dare biopsija del visa ko- nieko blogo nerado, o kadangi maza- nepunktavo. pries 2 metus ji vis dar buvo tokia pat. pries 8 menesius vel tikrinaus- dare echoskopija ir cistos visai nebebuvo, daktaras pasake, kad metus galiu but visiskai rami, o po 1m. butu gerai dar karta pasitikrinti. Taigi- praejo 8 menesiai nuo paskutines patikros, vel apciuopiu 2 guzelius, o svarbiausia- kai lieciu ta guzeliu vieta, jauciu skausma, kas mane labiausiai ir neramina. Cistos, kaip aiskino daktaras, turi savybe dingti ir vel atsinaujinti, bet kodel man JOS SKAUDA? Anksciau taip nebudavo. Tiesa, dar vienas veiksnys, galbut galintis itakot pokycius- pries 1 menesi nutraukiau kontraceptiniu tableciu vartojima. net nezinau- minciu visokiu...Gal kuriai nors kas nors panasaus buvo? pasidalinkite patirtimi, prasau...smile.gif

varyk pas gydytoja!patikrins ir bus ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje,tos kurios operavosi,gal pamenat koki biochemini tyrima reikia atsilikt pries operacija? g.gif Jei ka,ryt teks lekt i onkologini ir bandyt Liksyte arba Ostapenko pasigaut doh.gif
Atsakyti
Niekas nepasidalinsit patirtim?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 11 29, 17:30)
Niekas nepasidalinsit patirtim?

tai paskaityk,kelis puslapius atgal mirksiukas.gif siaip,mano nuomone,Centro poliklinikoj Tutkus patikimas,o kitur-Luksyte.bet cia todel,kad nesu buvus kitur cool.gif pasiskaityk dar pirma tema,ten irgi visos kalba apie tai,kas pas koki gydytoja lankesi ir patiko ar ne 4u.gif apie Grinyte nieko nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stigma: 29 lapkričio 2006 - 17:04
QUOTE(Latelle @ 2006 11 29, 13:08)
O kodel Centro p-koj laikti tiek reikejo,juk ten valandos paskirtos,ar niekas ten nesilaiko valandu?
Papildyta:
Siandien eisiu privaciai pas L.Grinyte,gal kas girdejot apie ja? Buciau dekinga uz info.
Ir dar uzsirasiau pas Tutku......turbut isprotejau??????

Latelle, tai kas, kad paskirtos valandos? Be to, ėjau į mokamą konsultaciją, beveik privačiai, kaip sakant, tačiau visoms ten viskas vienodai, tik kad kai eini į mokamą, tai daugiau turi sumokėti. bigsmile.gif Na, ir lapelį-talonėlį gauni ne po kelių mėnesių, o po kelių dienų, pas gydytoją apsilankyti.
Aš irgi ėjau pas Grinytę. Nieko negaliu pasakyti apie ją, nei blogo, nei labai ką gero, nes jos suteiktos info apie mane nepatikrinau pas jokį kitą gydytoją. Šiaip bendrauti maloni, mandagi, tik va jos seselė nedėmesinga ir atsaini.

Parašyk, kai tau sekėsi pas Grinytę.

O kad dar ir pas Tutkų eisi - tai tik labai gerai! 4u.gif Nepakenks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pas Grinyte privaciai,na man jos bendravimas labai skubotas pasirode,sumokejau nemazai,bet gerai,kad tik pasake,kad cistos ir del vieno guzelio neaisku....
Pliam,as pagalvojau,kad gal ir Centro p-koj pas Ja uzsirasiau jeigu ji ten dirba...Nu buciau tundru tundra....reiks pasitikrint....
O Mudenas kaip gal zinot?Neturiu laiko tiek skaityti,bo mano zuikis serga...Aciu visoms!
Dar,o nebus neetiska,jei as ateisiu jau su nuotraukom pas kita gydytoja,kad nereiktu daryti dar kart mamografijos?Ar dar darytis?
Nes zinau kaip ziuri gydytojai i tokias nepasitikincias pacientes...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 11 30, 19:24)
Buvau pas Grinyte privaciai,na man jos bendravimas labai skubotas pasirode,sumokejau nemazai,bet gerai,kad tik pasake,kad cistos ir del vieno guzelio neaisku....
Pliam,as pagalvojau,kad gal ir Centro p-koj pas Ja uzsirasiau jeigu ji ten dirba...Nu buciau tundru tundra....reiks pasitikrint....
O Mudenas kaip gal zinot?Neturiu laiko tiek skaityti,bo mano zuikis serga...Aciu visoms!
Dar,o nebus neetiska,jei as ateisiu jau su nuotraukom pas kita gydytoja,kad nereiktu daryti dar kart mamografijos?Ar dar darytis?
Nes zinau kaip ziuri gydytojai i tokias nepasitikincias pacientes...

as pas Luksyte nesiau echoskopijos nuotraukas,kurias Kubickaja ir Tutkus dare,tai viskas normaliai.gi pinigeliu kiek kainuoja tie tyrimai doh.gif reikia pataupyti bent ten,kur galimybe yra mirksiukas.gif
Atsakyti