Gal kas girdejot Apie Mudena Santariskese?
Daiskre,kaip nusiteikus? Tyrimus jau visus atsilikai? man siandien vos ne puse viso kraujo nuleido,kad visiems tyrimams atlikti uztektu

QUOTE(Stigma @ 2006 12 04, 17:08)
Daiskre,kaip nusiteikus? Tyrimus jau visus atsilikai? man siandien vos ne puse viso kraujo nuleido,kad visiems tyrimams atlikti uztektu 

Joooo....

Bijau, bijau... bet gal kaip nors istversiu, kaip ir visos.... sako ir baisiau buna...

Siaip nesu as labai jau baile, bet pirma karta ta operacini stala teks patirt....

Labai tikiuosi, kad viskas sklandziai ir greit praeis...

Kraunuosi daiktus.... ir iki ..... gryzus butinai parasysiu ispudzius....

Sekmes ir stiprybes tau Stigma
MES ISTVERSIM

QUOTE(daiskrė @ 2006 12 04, 22:31)
Joooo....
tyrimus visus atlikau savo poliklinikoj...
Kraujo tai man labai nedaug paeme, dar dare rentgena, sirdies kardiograma, slapimo tyrimus, o ryt nezinau... pries pietus guluosi i santariskes, ir ........
Bijau, bijau... bet gal kaip nors istversiu, kaip ir visos.... sako ir baisiau buna...
Siaip nesu as labai jau baile, bet pirma karta ta operacini stala teks patirt....
MES ISTVERSIM

MES ISTVERSIM

Sekmes

Merginos parašykit tel,kaip pas Tutkų privat prisiregistruoti s.o.s kaip reikia

QUOTE(Liepa* @ 2006 12 06, 22:26)
Dar pas Lukšytę,gal žinot kaip greičiau pakliūti. Labiai reikia. Padėkit.
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Man prieš 10 metų buvo išoperuota 3 cm skersmens fibroadenoma (tada buvau 11 klasėj). Po 3 metų toj pačioj vietoj vėl atsirado guzelis, taip pat fibroadenoma, bet kol kas neoperuota
Kažkaip labai nesinervinu, bet karts nuo karto tas guzelis neduoda ramybės
Gydžiausi Kauno onkologijos ligoninėj pas gyd. Gulbiną, operavo Bartusevičius
Vėliau konsultavausi su Markucku ir jis man patrė neoperuot, o susilaukt vaikučių ir kuo lgiau maitint
Sako, tai irgi gali padėti
Dar buvau pas moteriškę onkologiniam, bet pavardės nepamenu
Man ji labai nemaloni pasirodė, tai daugiau ir nevažiuoju pas ją

Gydžiausi Kauno onkologijos ligoninėj pas gyd. Gulbiną, operavo Bartusevičius

nu va,nuvariau siandien i ligonine ir paaiskejo,kad Ostapenko atostogaut isejo
taigi 1dieni mane operuos Bruzas.Gal kas ka gero ar blogo galit apie ji pasakyt?
siaip jis sake,kad jei viskas ok,tai sekancia diena po operacijos paleis namo,tai tikiuosi,kad 2dieni pasidalinsiu savo patirtim nekokia
siaip tiesa sake tos,kur rase,kad ten su savo fibroadenoma guledama,esi labai laiminga ir galvoji,kaip tau pasiseke
as tarp tu moteru,kuriom gerokai blogiau,ten tokia sveika ir is vis ne i tema jauciuosi....

QUOTE(Stigma @ 2006 12 08, 19:51)
nu va,nuvariau siandien i ligonine ir paaiskejo,kad Ostapenko atostogaut isejo
taigi 1dieni mane operuos Bruzas.Gal kas ka gero ar blogo galit apie ji pasakyt?
siaip jis sake,kad jei viskas ok,tai sekancia diena po operacijos paleis namo,tai tikiuosi,kad 2dieni pasidalinsiu savo patirtim nekokia
siaip tiesa sake tos,kur rase,kad ten su savo fibroadenoma guledama,esi labai laiminga ir galvoji,kaip tau pasiseke
as tarp tu moteru,kuriom gerokai blogiau,ten tokia sveika ir is vis ne i tema jauciuosi....

Bružas operavo mano draugės uošvienę. Tai labai gyrė. Sėkmės tau

QUOTE(Liepa* @ 2006 12 06, 23:26)
Tutkaus tel. 8 698 33546
Papildyta:
Sveikutes, perskaiciau visu postus ir nieko neradau apie papiloma, man nustate, kad pieno latake yra papiloma

Sveikos
as jau po operacijos
vakar ispjauste-siandien namo paleido
viskas gerai praejo,biski pamaudzia ta vieta ir silpnoka dar jauciuos,bet uztai be guzu
Daiskre,kur tu?
kaip tau operacija praejo?

Daiskre,kur tu?