Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Gal kas girdejot Apie Mudena Santariskese?
Atsakyti
Daiskre,kaip nusiteikus? Tyrimus jau visus atsilikai? man siandien vos ne puse viso kraujo nuleido,kad visiems tyrimams atlikti uztektu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 12 04, 17:08)
Daiskre,kaip nusiteikus? Tyrimus jau visus atsilikai? man siandien vos ne puse viso kraujo nuleido,kad visiems tyrimams atlikti uztektu doh.gif

Joooo.... biggrin.gif tyrimus visus atlikau savo poliklinikoj... tongue.gif Kraujo tai man labai nedaug paeme, dar dare rentgena, sirdies kardiograma, slapimo tyrimus, o ryt nezinau... pries pietus guluosi i santariskes, ir ........ blink.gif
Bijau, bijau... bet gal kaip nors istversiu, kaip ir visos.... sako ir baisiau buna... wub.gif
Siaip nesu as labai jau baile, bet pirma karta ta operacini stala teks patirt.... mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad viskas sklandziai ir greit praeis... rolleyes.gif
Kraunuosi daiktus.... ir iki ..... gryzus butinai parasysiu ispudzius.... blush2.gif biggrin.gif
Sekmes ir stiprybes tau Stigma
MES ISTVERSIM drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daiskrė @ 2006 12 04, 22:31)
Joooo....  biggrin.gif  tyrimus visus atlikau savo poliklinikoj... tongue.gif  Kraujo tai man labai nedaug paeme, dar dare rentgena, sirdies kardiograma, slapimo tyrimus, o ryt nezinau... pries pietus guluosi i santariskes, ir ........  blink.gif
Bijau, bijau... bet gal kaip nors istversiu, kaip ir visos.... sako ir baisiau buna...  wub.gif
Siaip nesu as labai jau baile, bet pirma karta ta operacini stala teks patirt....  mirksiukas.gif
Labai tikiuosi, kad viskas sklandziai ir greit praeis...  rolleyes.gif
Kraunuosi daiktus.... ir iki ..... gryzus butinai parasysiu ispudzius....  blush2.gif  biggrin.gif
Sekmes ir stiprybes tau Stigma
MES ISTVERSIM  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Sekmes 4u.gif nesijaudink,viskas bus gerai console.gif kiek praeitoj temoj skaiciau,tai neilgai ta operacija trunka,kitas jau sekancia diena namo paleido,tai reikia tiketis,kad ir mum taip pasiseks thumbup.gif lauksiu ispudziu ax.gif
Atsakyti
Merginos parašykit tel,kaip pas Tutkų privat prisiregistruoti s.o.s kaip reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 12 06, 22:26)
Merginos parašykit tel,kaip pas Tutkų privat prisiregistruoti s.o.s kaip reikia blink.gif

Dar pas Lukšytę,gal žinot kaip greičiau pakliūti. Labiai reikia. Padėkit.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie jūsų ax.gif Man prieš 10 metų buvo išoperuota 3 cm skersmens fibroadenoma (tada buvau 11 klasėj). Po 3 metų toj pačioj vietoj vėl atsirado guzelis, taip pat fibroadenoma, bet kol kas neoperuota ax.gif Kažkaip labai nesinervinu, bet karts nuo karto tas guzelis neduoda ramybės blush2.gif
Gydžiausi Kauno onkologijos ligoninėj pas gyd. Gulbiną, operavo Bartusevičius ax.gif Vėliau konsultavausi su Markucku ir jis man patrė neoperuot, o susilaukt vaikučių ir kuo lgiau maitint ax.gif Sako, tai irgi gali padėti ax.gif Dar buvau pas moteriškę onkologiniam, bet pavardės nepamenu ax.gif Man ji labai nemaloni pasirodė, tai daugiau ir nevažiuoju pas ją ax.gif
Atsakyti
nu va,nuvariau siandien i ligonine ir paaiskejo,kad Ostapenko atostogaut isejo doh.gif taigi 1dieni mane operuos Bruzas.Gal kas ka gero ar blogo galit apie ji pasakyt? unsure.gif siaip jis sake,kad jei viskas ok,tai sekancia diena po operacijos paleis namo,tai tikiuosi,kad 2dieni pasidalinsiu savo patirtim nekokia doh.gif siaip tiesa sake tos,kur rase,kad ten su savo fibroadenoma guledama,esi labai laiminga ir galvoji,kaip tau pasiseke ax.gif as tarp tu moteru,kuriom gerokai blogiau,ten tokia sveika ir is vis ne i tema jauciuosi....
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2006 12 08, 19:51)
nu va,nuvariau siandien i ligonine ir paaiskejo,kad Ostapenko atostogaut isejo doh.gif taigi 1dieni mane operuos Bruzas.Gal kas ka gero ar blogo galit apie ji pasakyt? unsure.gif siaip jis sake,kad jei viskas ok,tai sekancia diena po operacijos paleis namo,tai tikiuosi,kad 2dieni pasidalinsiu savo patirtim nekokia doh.gif siaip tiesa sake tos,kur rase,kad ten su savo fibroadenoma guledama,esi labai laiminga ir galvoji,kaip tau pasiseke ax.gif as tarp tu moteru,kuriom gerokai blogiau,ten tokia sveika ir is vis ne i tema jauciuosi....

Bružas operavo mano draugės uošvienę. Tai labai gyrė. Sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti
niu ką reik patarimo verysad.gif kažko skauduliukas (lyg guziuko neužčiuopiu) bet paskauda man viena krūtinė verysad.gif kaip pergyvenu negaliu, anksčiau paauglystėj taip paskaudėdavo ir dabar vėl pradėjo, kartais net taip skauda kad sunku užmigti verysad.gif kur Klaipėdoje reikia kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa* @ 2006 12 06, 23:26)

Tutkaus tel. 8 698 33546
Papildyta:
Sveikutes, perskaiciau visu postus ir nieko neradau apie papiloma, man nustate, kad pieno latake yra papiloma unsure.gif gal kas su tuo susiduret g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif as jau po operacijos bigsmile.gif vakar ispjauste-siandien namo paleido bigsmile.gif viskas gerai praejo,biski pamaudzia ta vieta ir silpnoka dar jauciuos,bet uztai be guzu tongue.gif
Daiskre,kur tu? unsure.gif kaip tau operacija praejo? g.gif
Atsakyti