Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

Dekui visoms labai, gerai, kad jus cia esate, o tai galva plystu nuo minciu: ka daryt, kas bus... blush2.gif
Bet siaip as jo visko paklausiau, klausiau ar nereikia kokiu kitu tyrimu, sake-ne; klausiau ar negresia vezys, sake - kolkas tikrai ne, ir dar pasitikslinau ar tikrai uztenka tu vaistu kuriuos israse, sake tikrai uztenka. Na manau, gerb. Tutkus neapsiriktu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 05 rugsėjo 2007 - 15:04
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 14:28)
Kiek as skaiciau - jis labai geras, ir taip nuodugniai apziurejo, sakau jei butu reikeje daryti mamografija tai butu nusiuntes?!  blink.gif  nebutu gal taip isleides paprastai. Na ziuresim. O dirba Centro Poliklinikoje, Pylimo g. 3, jo kabineto tel. nr. 8(5) 2514040. As siuntimo neturejau, tai sumokejau 45Lt, apziurejo siaip krutis ir dar su ekoskopu. Jauciuosi ramiau, bet vistiek nesuprantu is kur jis zino kad ta cista nepiktybine, kodel netyre mamografu?  blush2.gif

Rašiau kažkada apie šį gydytoją. Nenoriu liūdinti, gasdinti, bet kai gulėjau Onkologiniam, palatoje buvo moteris, kuri 4 metus vaikčiojo pas Tutkų, o dabar III stadijos sarkoma ar karcinoma... (nepamenu). Jau rašiau, kad negalima pasikliauti vienu gydytoju, geriau išgirsti kelias nuomones 4u.gif
Pas mane pačią cistinė mastopatija - tokia patologijos centro diagnozė po operacijos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 05 rugsėjo 2007 - 15:12
QUOTE(ADA @ 2007 09 05, 16:11)
Rašiau kažkada apie šį gydytoją. Nenoriu liūdinti, gasdinti, bet kai gulėjau Onkologiniam, palatoje buvo moteris, kuri 4 metus vaikčiojo pas Tutkų, o dabar III stadijos sarkoma ar karcinoma... (nepamenu). Jau rašiau, kad negalima pasikliauti vienu gydytoju, geriau išgirsti kelias nuomones  4u.gif
Pas mane pačią cistinė mastopatija - tokia patologijos centro diagnozė po operacijos.  4u.gif

Ir kaip gydai? Cistine mastopatija atsirado po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 15:15)
Ir kaip gydai? Cistine mastopatija atsirado po operacijos?

Ne. Ji yra daug metų. Tiesiog vienas guzas padidėjo kone dvigubai ir patarė operuotis (jau rašiau - netingėk perskaityti keletą psl atgal) mirksiukas.gif
Dabar vizitai pas endokrinologą (kaip ir viskas gerai), pas ginekologą - nes tai galimos priežastys susijusios su šia liga. Jei čia viskas gerai - tai kilmė šios ligos - šiuolaikinis gyvenimas - nervai, stresai ir t.t. Geriu Agnucaston ir Triovit - 3 mėnesius, po to eisiu pasirodyti operavusiam gydytojui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 09 04, 14:22)
tai kodel visi daktarai, kaip susitare ji israsineja g.gif  as tai tikrai tikiu, kad padeda , nes kiek zinau, tai tos krutu problemos atsiranda nuo harmonu pokyciu, o nakvisos aliejus kaip tik ir skirtas subalansuoti harmonus. patarciau ir toliau naudoti, blogiau tikrai nebus - juk naturalus preparatas cia, ne vaistas koks.

o as tai jau visai nusivyliau ir praradau vilti kada isioperuoti cia anglijoj ta savo guzeli. vos ne puse metu laukiau operacijos, o dabar, kai jau lyg ir operuot zada, suzinojau, kad vel laukiuosi. nenoriu rizikuot ir visokiu vaistu operacijos metu pripumpuota but schmoll.gif  - juk neaisku kaip mazyliui atsiliept gali g.gif
tai dabar jau tik mazyliui gimus kazka darysiuos, greiciausiai lietuvoj. kaip suprantu LT viskas greiciau vyksta, nereik puse metu operacijos laukt doh.gif
.... nu tikiuosi nesupiktybes iki tada.. unsure.gif

tau irgi fibroadenoma? kai pasigimdysi, nuvaziuok pas mamologe i onkologini (tik registruotis pries kelis menesius reik, kiek zinau, tai paplanuok), duos siuntima operuotis, operacijos ziurint pas koki chirurga, ir koks sezonas, po keliu savaiciu ar net greiciau. o siaip jei nori be ceremoniju, tai nuvaziuok i onkologini, eik tiesiai i skyriu pas chirurga ir tarkis del operacijos pati(tik tada ir atsilygint reiktu aisku..). na, bent jau as dabar tiesiai kreipiuos, jei ko reik, ir nebegadinu nervu pas mamologus. (baisiai nervuoja, kol laukt reik , kai moterys pasakojas savo ligos istorijas liudnas..)
ir siaip, kiek teko girdet apie uk medikus, tai geriau Lt operuokis. cia bent patikrinta ne vienos, kad geri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 09 05, 16:18)
Ne. Ji yra daug metų. Tiesiog vienas guzas padidėjo kone dvigubai ir patarė operuotis (jau rašiau - netingėk perskaityti keletą psl atgal) mirksiukas.gif
Dabar vizitai pas endokrinologą (kaip ir viskas gerai), pas ginekologą - nes tai galimos priežastys susijusios su šia liga. Jei čia viskas gerai - tai kilmė šios ligos - šiuolaikinis gyvenimas - nervai, stresai ir t.t. Geriu Agnucaston ir Triovit - 3 mėnesius, po to eisiu pasirodyti operavusiam gydytojui  4u.gif

Aisku, pas mane ji labai nedidele, tai manau jei dides ir man teks operuoti. g.gif reikia nervintis mums maziau, tik kad neimanoma. Dar dabar as darbo ieskausi, vel nervai doh.gif
Atsakyti
Visos ligos nuo nervų... tik viena nuo meilės - pamenu kažkas sakydavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 16:20)
Aisku, pas mane ji labai nedidele, tai manau jei dides ir man teks operuoti.  g.gif  reikia nervintis mums maziau, tik kad neimanoma. Dar dabar as darbo ieskausi, vel nervai  doh.gif

tau tikrai reikia nervintis maziau smile.gif jau zinai, kad turi tokia beda, tai stebet telieka ir vaistus gert. Kaip ADA sake, del sventos ramybes nueik dar pas viena daktara ir miegok ramiai. jei ir teks operuotis, tai pagulesi kelias dienas ligoninej ir vsio, ne tragedija smile.gif sitokios bedos turi ir gera puse-nenutiks, kad atras augli paskutiniu stadiju, kai jau nieko padaryt nebegalima..
viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labai nenoriu eiti pas dar viena gydytoja, pries tas perziuras nervinuosi labai, nejau tas Tutkus nepatikimas? apie gydytojus skyrelyje gerai apie ji atsilpiepe. rolleyes.gif
Papildyta:
Citata iš gerb. Tutkaus internetinio psl.:
"Cistos - tai skysčio prisipildžiusios ertmės, kurios dažnai padidėja, pasidaro standžios ir skausmingos prieš menstruacijas. Jos dažniausiai randamos abejose krūtyse. Cistų gali būti daug, įvairaus dydžio, vienas sunku pračiuopti, o kitos yra kelių centimetrų skersmens. Didesnės cistos punktuojamos ir iš jų ištraukiamas skystis. Jeigu ir po to cistos nepranyksta, jos šalinamos chirurginiu būdu."
Ir dar
"Cista – nepiktybinis navikas, pripildytas skysčio. Skystis gali būti ištrauktas adata ir ištirtas."

Todel man nieko ir nedaro, kad pas mane maza cista ir ka tik pastebeta, paskirtas gydymas ir jei po kiek laiko nepraeis ir padides, tada ir bus viskas matyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 05 rugsėjo 2007 - 15:50
QUOTE(Invincible @ 2007 09 05, 16:03)
Dekui visoms labai, gerai, kad jus cia esate, o tai galva plystu nuo minciu: ka daryt, kas bus...  blush2.gif
Bet siaip as jo visko paklausiau, klausiau ar nereikia kokiu kitu tyrimu, sake-ne; klausiau ar negresia vezys, sake - kolkas tikrai ne, ir dar pasitikslinau ar tikrai uztenka tu vaistu kuriuos israse, sake tikrai uztenka. Na manau, gerb. Tutkus neapsiriktu.  ax.gif

Na jei jis tave ramina,tai reiškia tau tikrai nieko blogo nėra.Aš irgi anksčiau lb. p ergyvenau,panikavau,verkiau , o kas iš to dėjavimo,nuo likimo nepabėgsi,kaip bus lemta ,taip,nelabai ka pakeisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 05, 13:20)
tau irgi fibroadenoma? kai pasigimdysi, nuvaziuok pas mamologe i onkologini (tik registruotis pries kelis menesius reik, kiek zinau, tai paplanuok), duos siuntima operuotis, operacijos ziurint pas koki chirurga, ir koks sezonas, po keliu savaiciu ar net greiciau. o siaip jei nori be ceremoniju, tai nuvaziuok i onkologini, eik tiesiai i skyriu pas chirurga ir tarkis del operacijos pati(tik tada ir atsilygint reiktu aisku..). na, bent jau as dabar tiesiai kreipiuos, jei ko reik, ir nebegadinu nervu pas mamologus. (baisiai nervuoja, kol laukt reik , kai moterys pasakojas savo ligos istorijas liudnas..)
ir siaip, kiek teko girdet apie uk medikus, tai geriau Lt operuokis. cia bent patikrinta ne vienos, kad geri  smile.gif

turbut unsure.gif - mano daktaras neivardino, tiesiog augliuku pavadino. bet pagal pozymius greiciausiai ir bus fibroadenoma
aciu uz patarimus. eisiu tiesiai pas chirurga tada, nes nebus man laiko laukti eilese gryzus. aciu 4u.gif gal patartum dar pas kuri chirurga eiti geriau? siaip man ir vilniui ir kaune tinka, kur tik "geriau ispjauna" lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mane operavo gyd.Kasiliauskas,esu labai patenkinta,jis Klaipėdoj dirba bigsmile.gif
Atsakyti