Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(Realija @ 2007 09 06, 14:50)
Aš skydliaukę taip pat turiu,nemaniau,kad tai turi įtakos mastopatijai,bent man gydytoja  nieko nesakė  verysad.gif

Sutrikus skydliaukės veiklai dėl hormonu pokyciu,gali daryi sioke tokia itaka krūtim.Nevien onkologė taip sakė ,bet ir endokrinologė su ginekologe taip sako.
Atsakyti
Bandau prisimint, o gal ir sakė g.gif ,nepamenu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pegasa @ 2007 09 06, 11:04)
  Nakvišos onkologė sakė negalima nutraukt gert , visam laikui kaip maistas  verysad.gif

blink.gif unsure.gif o as nutraukiau, kai suzinojau kad esu nestuke.gif unsure.gif savavaliskai, nepasitarus su gydytoju, nes ir pradejau gert savavaliskai ax.gif .. niekas cia anglijoj nakvisos neisraso kaip vaisto nuo krutu problemu.. nors vaistinese jo pilna ir daug kas perkasi..
gal negerai kad nebegeriu, bet kazin ar nesciosioms galima g.gif
Papildyta:
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 05, 21:13)
rasykis rasykis  smile.gif butinai nueik pasirodyt . visko tik issiklausinek nuejus. susirasyk ir klausimus dominancius  smile.gif 
ai dar va prisiminiau, kad vitamino b geriau vengt. nes jis ir augliams i nauda. bet kai laukies, tai gal reik jo..  g.gif

aciu 4u.gif tik gryzus butinai nueisiu, jau tikrai apsisprendziau ax.gif
o b tai geriu kiek ieina i nesciuju vitaminus - tikiuos viska lelius pasiims ir augliukams nebeliks biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir turiu ta pačia problema kaip ir daugelis (fibroadenoma) sad.gif Pradžioje tyriausi Kaune onkologiniam, pas viena gydytoja (pavardes nepamenu), tai pačiupinėjus nustatė cistą! Tada mama įkalbėjo nueit pas dar viena gydytoją pasikonsultuot. Taigi nuėjau pas dar vieną taip pat onkologiniam, padarė echoskopiją, pasirodo visai ten ne cista!!! Tai ta antroji dar nusprende, kad reik punkcją daryt (manęs net neklausė ar sutinku). Tyrimas ne iš maloniųjų, skaudėjo sad.gif bet gydytoja tik pasišaipe, kad "su bernais tai duotis neskauda". Žodžiu, pasibaisėjau onkologiniu! Ten tik pjaustyt iš karto puola. Perėjau į KMUM pas nuostabu gydytoją Boguševičių, operuot neoperuoja dar ir neoperuos kol gyvent netrukdo ir nedidėja. Ir mano draugę tas pats gydytojas operavo tai baisiai patenkinta. Galiu visom jį rekomenduot. Tik eiles pas jį nežmoniškai didelės. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliute @ 2007 09 06, 13:03)
Perėjau į KMUM pas nuostabu gydytoją Boguševičių, operuot neoperuoja dar ir neoperuos kol gyvent netrukdo ir nedidėja. Ir mano draugę tas pats gydytojas operavo tai baisiai patenkinta. Galiu visom jį rekomenduot. Tik eiles pas jį nežmoniškai didelės. sad.gif

o kokia cia ligonine, kaune turbut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 06, 06:14)
na va, Jus su PinaColada nelaimes drauges. ziuriu daug kas su viena fibroadenoma neissisuka. tai matyt todel pirma operuoja, o poto stebet palieka.
nakvisas tu irgi gerk!

o kaip pas Jus su oda? kadangi hormonai pas man netvarkoj ryskiai, tai ne tik fibroadenomos, bet ir spuogai  doh.gif pas pazistamas, kurios fibroadenomas turejo/turi irgi oda nekokia. cia sutapimas tik ar susije?

Su oda ir pas mane problemos. Po operacijos praejus kiek laiko pradejo kilt tokie dideli, gilus ir labai skausmingi spuogai. Jau aplinkiniai pradejo duoti ivairius patarimus, itardami stafilokoka. Po kiek laiko praejo. Bet dabar oda kaip svitrinis popierius - visa pilna mazu spuogiuku. Grizus i LT pasidariau pilna kraujo tyrima, bet nieko neparode. MB nelabai tai trukdo, tai bandau susigyventi.
Atsakyti
QUOTE(Realija @ 2007 09 06, 13:50)
Aš skydliaukę taip pat turiu,nemaniau,kad tai turi įtakos mastopatijai,bent man gydytoja  nieko nesakė  verysad.gif

Keli skydliaukės hormonai (tiksliau jų neatitikimas normai) gali turėti įtakos tiems reikalams. Pas mane su tais hormonais viskas gerai, bet yra mazgelių, po sanaskopijos, ar kaip jiten vadinasi, parašė - Mazginė striuma, tai kas pusę metų reikia tikrintis ax.gif
Atsakyti
KMUK Kaune
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu ir aš tą guzelį verysad.gif šiandien padarė echoskopiją, bet nesupranta kas ten pas mane yra, tipo ne vandeninis guzelis, ne riebalinis ir ne cista, o kas neaišku doh.gif tai siunčia į Santariškes onkologinį mamografijai daryt ir onkologo-mamologo konsultacijai, dieve kaip aš bijau, akd nebūtu tai rimta, doh.gif rytoj skambinsiu užsiregistruosiu nes ten sakė eilės nežmoniškai ilgos. Įdomu kai daro momografiją ar ten skauda? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 12, 13:56)
Sveikos merginos, turiu ir aš tą guzelį  verysad.gif  šiandien padarė echoskopiją, bet nesupranta kas ten pas mane yra, tipo ne vandeninis guzelis, ne riebalinis ir ne cista, o kas neaišku  doh.gif  tai siunčia į Santariškes onkologinį mamografijai daryt ir onkologo-mamologo konsultacijai, dieve kaip aš bijau, akd nebūtu tai rimta,  doh.gif  rytoj skambinsiu užsiregistruosiu nes ten sakė eilės nežmoniškai ilgos. Įdomu kai daro momografiją ar ten skauda?  verysad.gif

sveikute 4u.gif
pas mane irgi visiskai tas pats. bet kadangi as nestuke.gif , tai momografijos negali daryti, padare tik biopsijas dvi ir nieko blogo nerado. nesibaimink, bet aisku konsultacijai butinai uzsiregistruok. mamografija neskausminga kiek zinau, panasiai kaip echoskopas mirksiukas.gif
semes ir parasyk kaip sekes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 09 12, 19:54)
sveikute 4u.gif
pas mane irgi visiskai tas pats. bet kadangi as  nestuke.gif , tai momografijos negali daryti, padare tik biopsijas dvi ir nieko blogo nerado. nesibaimink, bet aisku konsultacijai butinai uzsiregistruok. mamografija neskausminga kiek zinau, panasiai kaip echoskopas mirksiukas.gif
semes ir parasyk kaip sekes 4u.gif

Bet žinai pasižiūrėjus į daktarių mimikas nepasakyčiau, kad pas mane nėra nieko blogo g.gif sėdžiu ir raudu visą vakarą, aišku prisigalvoju blogiausia, bet tikiuosi taip nebus, svarbiausia kuo greičiau užsiregistruot konsultacijai ir momografijai o tada bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2007 09 12, 22:05)
Bet žinai pasižiūrėjus į daktarių mimikas nepasakyčiau, kad pas mane nėra nieko blogo  g.gif  sėdžiu ir raudu visą vakarą, aišku prisigalvoju blogiausia, bet tikiuosi taip nebus, svarbiausia kuo greičiau užsiregistruot konsultacijai ir momografijai o tada bus matyt  g.gif

daktaru su gera zadanciom mimikom sunku pamatyt, beje biggrin.gif
o siaip tai, kai pasakys, kad yra blogai, tai tada sedek ir raudok. o kol nezinai, tai susiimk ir tikekis geriausio smile.gif isgerk arbatos ir eik miegot, negalvok apie tai kol nezinai apie ka galvot. ramiai!
Atsakyti