Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(Dulkelė @ 2007 11 01, 15:36)
Sveikos  4u.gif Perskaičiau jūsų pasisakymus ir pamačiau, kad šiame skyrelyje yra ir buvusių F. R. Markucko pacienčių. Gal turite dabartinius jo kontaktus?
Sakykite, kokie gydytojai dirba "Onkovitoje"? Paminėtas tik Tutkus  ax.gif

Kiek zinau, tik Tutkus ir dirba. Man rodos, cia jo klinika. Nors galiu klysti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 10 31, 13:11)
Sveikos, va pagaliau ir as is Lietuveles,tyriausi savo krutis Kauno klinikose,tikrai labai patenkinta daktarais thumbup.gif O svarbiausia pas mane nerado jokiu itartinu mazgeliu yahoo.gif o guzelis pas mane audinio vkiltele,taip kad nieko blogo. Jums visoms linkiu geru rezultatu,ir stipriu nervu!!!!!!!! Sekmes mergaites 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ech, kaip smagu, kai sužinai, kad viskas gerai thumbup.gif .
O aš jau smingu į paniką. Laukiu mmm, o tada jau skambinsiu visgi Bartuškaitei (gavau jos kontaktus).
Vis pasičiupinėju. Nu, mano akimis, tai guzas didelis blink.gif . Vis bandau ramintis, kad jei jau tokio didumo būtų vėžys, tai turėtų atsirasti ir kiti požymiai unsure.gif . Labai viliuosi, kad tai tebus ta pati cista verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 03, 08:44)
Ech, kaip smagu, kai sužinai, kad viskas gerai  thumbup.gif .
O aš jau smingu į paniką. Laukiu mmm, o tada jau skambinsiu visgi Bartuškaitei (gavau jos kontaktus).
Vis pasičiupinėju. Nu, mano akimis, tai guzas didelis  blink.gif . Vis bandau ramintis, kad jei jau tokio didumo būtų vėžys, tai turėtų atsirasti ir kiti požymiai  unsure.gif . Labai viliuosi, kad tai tebus ta pati cista  verysad.gif

Tik nepanikuok,kai as laukiau vizito pas daktarus labai daug skaiciau apie visokius guzelius,visu pirma jei butu vezys,atsirastu daugybe kitu pozymiu, t.y: isskyros is spenelio,limfmazgiu padidejimas,kruties forma pasikeistu ir dar visokiu simptomu kuriu jau nebepamenu. Taigi mergyt taupyk nervus,zinau kad be galo sunku,bet pasistenk kuo maziau apie tai galvoti.
Klausimukas: kodel lauki mmm,kodel negali skambinti tiesiog dabar???
Sekmes tau kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 11 03, 13:50)

Klausimukas: kodel lauki mmm,kodel negali skambinti tiesiog dabar??? 
Sekmes tau kuo didziausios 4u.gif

Tai kas geriausias laikas tikrintis po jų doh.gif
Ačiū už palinkėjimą 4u.gif
Atsakyti
Nesinervuok Laukinuke, kiek žinau iš patirties (mano močiutei prieš 2 mėn nustatytas krūties vėžys) pirma įtartinas "negero" darinio požymis, kad guzelis būna tartum suaugęs su oda ar kaip čia tau paaiškinus, nu ta prasme nepaslankus, nelygių kraštų, mano močiutei toje vietoje buvo raudona dėmė, o jeigu jis lygiais kraštais ir tau jį liečiant pirštu pirštas tarsi slydinėja virš jo, tai nepergyvenk, bus cista arba fibroadenoma- man taip buvo (fibroadenoma). Buvo nemaža 1,8 x 0,6 cm, taigi beveik 2 cm, nors kiek žinau iš pačios Bartuškaitės jos gali būti net kaštono ar kiaušinio dydžio, bet rekomenduojama virš 1,5 cm pjauti, ką aš ir padariau prieš 3 savaites.
Atsakyti
Skaitau jusu pasisakymus ir net nezinau ka galvoti. As lankausi pas Tutku. Man pries kelis menesius rado mikroskopinio dydzio cista, po dar vieno menesio rado dar viena cista. Dabar gydytojas siuncia mane i onkologini Santariskese, laukiu, vizitas si menesi 12d. taigi jau po savaites. verysad.gif Bijau labai, nebeisivaizduoju ka galvoti, gydytojas pasake, kad reikia issiaiskinti kodel man tos cistos vis atsiranda, kad gal yra kazkoks uzdegimas ir dar pasake, kad ta cista yra nelabai grazi (nelygaus konturo) g.gif sake nebijoti, nepergyventi, tai ne vezys (is ko jis sprendzia?!), kad Santariskese gydytojai jei reikes punktuos... Siaip jokiu pozymiu nejauciu tokiu ypatingu, nei bega kokie skysciai is kruties, nei yra kokiu isoriniu kruties pakitimu, nei uzciupiu ka, vienu zodziu bijau baisiai, nes kamuoja mintis-kodel mane siuncia i onkologini, gal mato kazka baisaus?! Mane nervina ta mintis-siuntime parasyta-"cista nelygaus konturo", tai ka jau reiskia, kad cia vezys? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 03 lapkričio 2007 - 15:32
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 03, 13:09)
Tai kas geriausias laikas tikrintis po jų  doh.gif

As tikrinausi 2 kartus krutis,ir abu papuole pries mmm,nes parskridau is UK ir kuo skubiau variau pas daktarus. Tas laukimas veda is proto, as tikriausia nelaukciau nei ryt nei po ryt, nes nervai ne geleziniai.

QUOTE(Invincible @ 2007 11 03, 14:11)
Skaitau jusu pasisakymus ir net nezinau ka galvoti. As lankausi pas Tutku. Man pries kelis menesius rado mikroskopinio dydzio cista, po dar vieno menesio rado dar viena cista. Dabar gydytojas siuncia mane i onkologini Santariskese, laukiu, vizitas si menesi 12d. taigi jau po savaites.  verysad.gif  Bijau labai, nebeisivaizduoju ka galvoti, gydytojas pasake, kad reikia issiaiskinti kodel man tos cistos vis atsiranda, kad gal yra kazkoks uzdegimas ir dar pasake, kad ta cista yra nelabai grazi (nelygaus konturo) g.gif  sake nebijoti, nepergyventi, tai ne vezys (is ko jis sprendzia?!), kad Santariskese gydytojai jei reikes punktuos... Siaip jokiu pozymiu nejauciu tokiu ypatingu, nei bega kokie skysciai is kruties, nei yra kokiu isoriniu kruties pakitimu, nei uzciupiu ka, vienu zodziu bijau baisiai, nes kamuoja mintis-kodel mane siuncia i onkologini, gal mato kazka baisaus?! Mane nervina ta mintis-siuntime parasyta-"cista nelygaus konturo", tai ka jau reiskia, kad cia vezys? verysad.gif

Kad zinok as kai nuejau pas savo daktare ir pasakiau kad kruti guzelis ji is kart pas onkologa nusiunte,nesvarbu ar vezys ar ne jie yra visu augliu specelistai. Zinoma labai baisiai skamba tas zodis onkologinis,bet tai visiskai nereiskia kad tau vezys!! Nepanikuok,viskas bus gerai,jug jau zinai kad pas tave cista mirksiukas.gif sekmes tau!
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 11 03, 18:36)
As tikrinausi 2 kartus krutis,ir abu papuole pries mmm,nes parskridau is UK ir kuo skubiau variau pas daktarus. Tas laukimas veda is proto, as tikriausia nelaukciau nei ryt nei po ryt, nes nervai ne geleziniai.
Kad zinok as kai nuejau pas savo daktare ir pasakiau kad kruti guzelis ji is kart pas onkologa nusiunte,nesvarbu ar vezys ar ne jie yra visu augliu specelistai. Zinoma labai baisiai skamba tas zodis onkologinis,bet tai visiskai nereiskia kad tau vezys!! Nepanikuok,viskas bus gerai,jug jau zinai kad pas tave cista mirksiukas.gif  sekmes tau!

Tikiuosi, kad viskas bus gerai. Kuo labiau arteja ta dien, kai eisiu tikrintis i onkologini, tuo labiau dideja itampa. Raminu save visaip, draugas ramina, bet vistiek kartais taip perbega siurpuliukai per visa kuna, kad pasijuntu kaip baisiausiam kosmare unsure.gif kas bus tas, jei ir bus kas negero-kovosim. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(melide @ 2007 11 03, 14:49)
Nesinervuok Laukinuke, kiek žinau iš patirties (mano močiutei prieš 2 mėn nustatytas krūties vėžys) pirma įtartinas "negero" darinio požymis, kad guzelis būna tartum suaugęs su oda ar kaip čia tau paaiškinus, nu ta prasme nepaslankus, nelygių kraštų, mano močiutei toje vietoje buvo raudona dėmė, o jeigu jis lygiais kraštais ir tau jį liečiant pirštu pirštas tarsi slydinėja virš jo, tai nepergyvenk, bus cista arba fibroadenoma- man taip buvo (fibroadenoma). Buvo nemaža 1,8 x 0,6 cm, taigi beveik 2 cm, nors kiek žinau iš pačios Bartuškaitės jos gali būti net kaštono ar kiaušinio dydžio, bet rekomenduojama virš 1,5 cm pjauti, ką aš ir padariau prieš 3 savaites.

Tai maniškis yra toks paslankus guzas - galiu gerokai jį pastumdyti bigsmile.gif .
Dabar jau bet kokiu atveju teks palaukti kokią savaitę, gal nenušoksiu nuo protelio unsure.gif
Atsakyti
Kadangi perėjau per visus tuos procesus - laukimą, baimę, keletą gydytojų, punktavimą, nuolatinę kontorlę, galiausiai - operaciją, siūlau nustoti nervuotis 4u.gif
VISOS LIGOS NUO NERVŲ, ir tik viena nuo meilės.
Taip kad aukštyn nosis ir nustokit be reikalo save stresinti - kas jau yra tas, o tais nuolatiniais galvojimais apie patį blogiausią.... Žmogus užprogramuoji save...
Aukštyn nosis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 11 04, 18:19)
Kadangi perėjau per visus tuos procesus - laukimą, baimę, keletą gydytojų, punktavimą, nuolatinę kontorlę, galiausiai - operaciją, siūlau nustoti nervuotis 4u.gif
VISOS LIGOS NUO NERVŲ, ir tik viena nuo meilės.
Taip kad aukštyn nosis ir nustokit be reikalo save stresinti - kas jau yra tas, o tais nuolatiniais galvojimais apie patį blogiausią.... Žmogus užprogramuoji save...
Aukštyn nosis 4u.gif

drinks_cheers.gif Protingi zodziai 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi viskas bus gerai. Sakykit, o kai yra tos mmm dienos, per jas negerai eiti pas krutu gydytoja? registruojantis nepasiziurejau, kad man butent iseina per tas dienas vizitas pas gydytoja, galvoju gal baigus gerti lapeli, pradeti gerti kita is karto, nes per tas dienas man atrodo negerai eiti blink.gif
Atsakyti