QUOTE(laukinukė @ 2007 11 03, 13:09)
Tai kas geriausias laikas tikrintis po jų
As tikrinausi 2 kartus krutis,ir abu papuole pries mmm,nes parskridau is UK ir kuo skubiau variau pas daktarus. Tas laukimas veda is proto, as tikriausia nelaukciau nei ryt nei po ryt, nes nervai ne geleziniai.
QUOTE(Invincible @ 2007 11 03, 14:11)
Skaitau jusu pasisakymus ir net nezinau ka galvoti. As lankausi pas Tutku. Man pries kelis menesius rado mikroskopinio dydzio cista, po dar vieno menesio rado dar viena cista. Dabar gydytojas siuncia mane i onkologini Santariskese, laukiu, vizitas si menesi 12d. taigi jau po savaites.

Bijau labai, nebeisivaizduoju ka galvoti, gydytojas pasake, kad reikia issiaiskinti kodel man tos cistos vis atsiranda, kad gal yra kazkoks uzdegimas ir dar pasake, kad ta cista yra nelabai grazi (nelygaus konturo)

sake nebijoti, nepergyventi, tai ne vezys (is ko jis sprendzia?!), kad Santariskese gydytojai jei reikes punktuos... Siaip jokiu pozymiu nejauciu tokiu ypatingu, nei bega kokie skysciai is kruties, nei yra kokiu isoriniu kruties pakitimu, nei uzciupiu ka, vienu zodziu bijau baisiai, nes kamuoja mintis-kodel mane siuncia i onkologini, gal mato kazka baisaus?! Mane nervina ta mintis-siuntime parasyta-"cista nelygaus konturo", tai ka jau reiskia, kad cia vezys?
Kad zinok as kai nuejau pas savo daktare ir pasakiau kad kruti guzelis ji is kart pas onkologa nusiunte,nesvarbu ar vezys ar ne jie yra visu augliu specelistai. Zinoma labai baisiai skamba tas zodis onkologinis,bet tai visiskai nereiskia kad tau vezys!! Nepanikuok,viskas bus gerai,jug jau zinai kad pas tave cista

sekmes tau!