Sveikutes. As jau grizau is Santariskiu onkologinio. Viskas man gerai, man nieko nerado! Nebera nei cistu, nieko itartino. Tikriausiai tas Mastodynonas ir Triovitas padejo. Tikiuosi taip viskas ir yra ir nebus pakenkes mano kvailas protelis, nes as prisiskaiciau kazkur, kad tikrintis krutis reikia eiti po MM dienu, o man kaip tik tos dienos ir turejo buti tomis dienomis kai turejau tikrintis krutis. As pagalvojau, kad bus gnegerai tikrintis krutis per MM dienas. Taigi as protinguole pabaigusi gerti viena pakeli KT pradejau kita diena is karto gerti kita, vienu zodziu nepadariau savaites pertraukos. Tikiuosi tai negalejo itakoti to ka mate gydytojas su ultragarsu. Beje, as gydytojui visa ta situacija paaiskinau ir jis pasake, kad gali buti kazkiek kad nesimato delto, bet siaip augliuko nera ir nepergyventi! ir pasirodyti tik po metu!

as manau, kad jei gydytojas abejotu del diagnozes tikrumo pasakytu ateiti dar karta, o dabar paleido mane visa išsišiepusia ir pasake gimdyti vaika!
Gerai, kad viskas taip baigesi, bet as vistiek nueisiu pas savo Tutku po kokio menesio ar dvieju.

O siaip tai jau buvau taip nusiteikusi

galvojau, kad man jau shakes