Įkraunama...
Įkraunama...

Guzelis krūtyje II

QUOTE(kristina r. @ 2008 12 08, 13:17)
sveikutes.as is po biopsijos atsakymu.suzinojau,kad galim sakyti ir nieko nesuzinojau ,

nenoriu gąsdinti, bet biopsijos rezultatai nevisada būna informatyvūs. Jei darant biopsiją pataiko į vėžinių ląstelių sankaupą, tai tada gerai, bet jei nepataiko paimti - bus be rezultatų. Tik operacijos metu išaiškėja ar tikrai buvo pakitimų. Labai dažnai nei echoskopija, bei mamograma neparodo, o operacijos metu randama ląstelių pakitimai.
Siūlyčiau atvažiuoti į LT ir pasitikrinti pas kelis onkologus
Atsakyti
dieve.. verysad.gif aciu uz info..taip ir padarysiu,kai grisiu i lietuva..apsilankysiu onkologiniam..
Atsakyti
ateinu pas jus mergytes, tyre echoskopu rado didokas cistas, bet nemate mazginiu dariniu, dave siuntima i KMU pas mamologa, bet uzsiregistravau tik sausio 28 d, kazkaip neramu, gal ir nieko tokio, bet man skauda viena kruti...gal kam teko buti KMUM pas mamologus, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu jau man nebereikalinga taloneli 2009 m. sausio 9 d. i Santariskiu kliniku konsultacine onkologijos poliklinika kruties patikrinimui. Gal kuriai reikia, tel. 865355770
Atsakyti
Labas vakaras. Su Kaledomis jus visas 4u.gif Isivazduojat, nuejau miegoti. Miegojau. Nezinau kaip, miegodama radau guzeli krutyje. siaindien! Taip isisgandau! Vartojau KT, metus, tik nesenai meciau. Ar gali buti man jis nuo ju? man 21 metai. Sakysite, kad eisciau pas gydytoja, aisku, eisiu, bet ar tai gali buti kad jis pats isnyks, kas nors dar..? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 26, 00:08)
Labas vakaras. Su Kaledomis jus visas  4u.gif  Isivazduojat, nuejau miegoti. Miegojau. Nezinau kaip, miegodama radau guzeli krutyje. siaindien! Taip isisgandau! Vartojau KT, metus, tik nesenai meciau. Ar gali buti man jis nuo ju? man 21 metai. Sakysite, kad eisciau pas gydytoja, aisku, eisiu, bet ar tai gali buti kad jis pats isnyks, kas nors dar..?  verysad.gif

Zinoma kad gali guzeliai atsirasti nuo kt. Man paciai taip buvo,tai atsirasdavo,tai isnykdavo,jau menuo kaip nebegeriu kt guzeliai isnyko. smile.gif tikiuosi nebeatsiras rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodo, man votis....
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 28, 11:15)
Pasirodo, man votis....

blink.gif Bet gi voti labai skaudet turejo, oda tempia,kaista apie ta vieta,turejau kaskada pazasti vociu,tai skausmelis doh.gif Tikiuosi tave isoperavo ir dabar viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 12 28, 16:04)
blink.gif Bet gi voti labai skaudet turejo, oda tempia,kaista apie ta vieta,turejau kaskada pazasti vociu,tai skausmelis doh.gif Tikiuosi tave isoperavo ir dabar viskas gerai 4u.gif

Kaa? blink.gif tu manai as kur siandien rodziausi blink.gif as dirbu seimos centre pati, ryt is ryto pasirodysiu bendradarbei gydytojai, ale gal gi nesakys operuotis ka blink.gif mes leliu planuojam unsure.gif unsure.gif unsure.gif na man ja skauda, raudona, pusiau violetine, karsta..votis ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 28, 18:45)
Kaa?  blink.gif  tu manai as kur siandien rodziausi  blink.gif  as dirbu seimos centre pati, ryt is ryto pasirodysiu bendradarbei gydytojai, ale gal gi nesakys operuotis ka  blink.gif  mes leliu planuojam  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  na man ja skauda, raudona, pusiau violetine, karsta..votis ten  unsure.gif

Votis tai isorinis matomas pulinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2008 12 28, 18:05)
Votis tai isorinis matomas pulinys  g.gif

As tikrai zinau kaip jis atrodo, taciau man tas pulinys nepasirodes, nes m,atyt dar tvinksta.
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 12 28, 19:13)
As tikrai zinau kaip jis atrodo, taciau man tas pulinys nepasirodes, nes m,atyt dar tvinksta.

na galbūt blush2.gif va čia rašo apie votis http://www.sveikaszm...amp;strid=36011
Atsakyti