man kokie 2mėn.jau skauda pažastis ir krūtis,buvau pas šeimos gydytoja,pasakė,kad mesčiau svorį,ir viskas susitvarkys,aš per nėštumą priaugau apie 40kg.nežinau kodėl taip augo svoris ir dabar niekaip nekrenta.prieš 6-7mėn.tyriausi skydliaukę,nieko nerado.neperseniausiai užčiuopiau nemažą guzelį tai esu užsiregistravusi pas mamologę sausio 14d.nežinau kas man yra pastoviai silpna,pavargus,nors nieko neveikiu,dabar užpuolė sinusitas,angina ir ausų uždegimas,po truputį jau sveikstu,bet ištyno kaklo dešinė pusė
man kokie 2mėn.jau skauda pažastis ir krūtis,buvau pas šeimos gydytoja,pasakė,kad mesčiau svorį,ir viskas susitvarkys,aš per nėštumą priaugau apie 40kg.nežinau kodėl taip augo svoris ir dabar niekaip nekrenta.prieš 6-7mėn.tyriausi skydliaukę,nieko nerado.neperseniausiai užčiuopiau nemažą guzelį tai esu užsiregistravusi pas mamologę sausio 14d.nežinau kas man yra pastoviai silpna,pavargus,nors nieko neveikiu,dabar užpuolė sinusitas,angina ir ausų uždegimas,po truputį jau sveikstu,bet ištyno kaklo dešinė pusė
rašiau,kad buvau,davė kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryti,tik pasakė,kad tyrimai geri ir mesčiau svorį auginčiau vaikutį ir neieškočiau ligų šiaip aš pas tą gydytoją pirmą kartą buvau,nes mmano išėjo į privačią dirbti,tai teko pas šią užsiregistruoti,reiks polikliniką po naujų keisti beje pas mane nėštumo metu rasta vienam inkste cista kitam akmenukai,o ši gydytoja pareiškė,kad cista gyvent netrukdo,o akmenukai senai išbyrėję
rašiau,kad buvau,davė kraujo ir šlapimo tyrimus pasidaryti,tik pasakė,kad tyrimai geri ir mesčiau svorį auginčiau vaikutį ir neieškočiau ligų šiaip aš pas tą gydytoją pirmą kartą buvau,nes mmano išėjo į privačią dirbti,tai teko pas šią užsiregistruoti,reiks polikliniką po naujų keisti beje pas mane nėštumo metu rasta vienam inkste cista kitam akmenukai,o ši gydytoja pareiškė,kad cista gyvent netrukdo,o akmenukai senai išbyrėję
ir as labai bijau dabar del savo guzelio,kuris yra 1.3cm ir pazasty-padidejes limfmazgis.krutine ziauriai skauda,neimanoma prisiliesti..o as dar ...bijau kad augant pilvukui neblogetu krutu bukle..o kaip bus su maitinimu isvis bijau pagalvot..dabar jau taip skauda..kas bus toliau..
ir as labai bijau dabar del savo guzelio,kuris yra 1.3cm ir pazasty-padidejes limfmazgis.krutine ziauriai skauda,neimanoma prisiliesti..o as dar ...bijau kad augant pilvukui neblogetu krutu bukle..o kaip bus su maitinimu isvis bijau pagalvot..dabar jau taip skauda..kas bus toliau..
dėl šventos ramybės nulėkit pasitikrinti aš šiandien echoskopą dariausi,viskas gerai paaiškino man,kad pas mane labai kieta,neelastinga oda ir nuo viršsvorio krūtys išsitempe tiek,kad matosi įplyšimai,kapiliarai yra sukietėjimas,bet sakė po PMS dings gydytoja pasiūlė man griežtą dietą kol nukris svoris,ryte pusę sumuštinio,pietums liesos sriubos pusę bliudelio ir vakerienei pusę nedidelio obuolio
PMS dings gydytoja pasiūlė man griežtą dietą kol nukris svoris,ryte pusę sumuštinio,pietums liesos sriubos pusę bliudelio ir vakerienei pusę nedidelio obuolio
Absurdas. Tokiais klausimais reikia dietologės konsultacijos. Nes šiuo atveju gausi 400 kcal per parą, kai reikia 1000. Taisant vieną, negrįžtamai susigadinsi kitą.
Absurdas. Tokiais klausimais reikia dietologės konsultacijos. Nes šiuo atveju gausi 400 kcal per parą, kai reikia 1000. Taisant vieną, negrįžtamai susigadinsi kitą.
nesiruošiu aš tokios dietos laikytis,paklausė kiek pusryčiams sumuštinių suvalgau,tai kai pasakiau,kad du,išpūtė akis sako per daug biški pakvakus,tikiuosi krūtis gerai patikrino
labas mergaites,ir as stoju i jusu bureli,vakar man nustate fibroadenoma,kuria radau per keledas,1,2x0,9 ,tai atrodo pasaulis pasikeite negryztamai ir jau nebebus taip kaip anksciau,auginu maza berniuka,kuriam 4 metukai,noreciau buti gera mociute,kai jis tures savo vaikuciu,nes jam deja neteko pazinti savo mociutes,kai pagimdziau ,praejus keliems menesiams mire mano mamyte,nuo kruties vezio,su kuriuo grumesi 7 metus,dar pries tai 10 metu jaute guzeli krutyje ,bet niekur nesikreipe,o paskui buvo per velu,tai as labai senai jau turiu tokia baime,gal net fobija,net nezinau ko labiau bijau vezio ar mirties,kuri man kazkodel asocijuojasi su veziu... perskaiciau visa jusu rasyta tema vakar,kaip ir turetu buti lengviau,juk fibroadenoma,tai ne vezys,o man ne kiek ne lengviau,nes jauciuosi ne ka geriau,gydytojas sake,kad bent jau kol kas nieko rimta,dazniausi tokiu atveju puse metu stebi augliuka ir tada sprenzia ka daryti,tokiu atveju jei jis padidetu,tai ispradziu buvo mintis salinti,ir kuo greiciau as nenoriu gyventi su siuo svetinkuniu,kam laukti kol jis supiktybes,bet siandien nuejau i darba pasikalbejau ir galvoju,gal tikrai nedaryti skubotu sprendimu ir palaukti bent jau pora menesiu,bet velgi jeigu neoperuosiu,tai ir nesuzinosiu,piktybinis jis ar ne,o jei operuosiu isjudinsiu ji ir paskui atsinaujins ju dar daugiau,nes vakar skaitydama jusu puslapius susidariau nuomone,kad beveiks visoms jis atsinaujino,jei ne po menesio tai po poros metu tikrai,zodziu esu labai pasimetusi ir galvoju kaip cia pasielgus,tikriausiai stebuklu nebuna,kad jis ims ir isnyks savaime,o taip noretusi tuom tiketi....