Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi!?

QUOTE(jausma @ 2008 03 19, 10:34)
jeigu pats nenores tai niekas neprivers uzsikoduoti

cia labai geras pasakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Torija* @ 2006 11 19, 13:44)
Istikruju ilgai negaliejau parasyt, kažkaip geda labai. Nes kas nebuvo su tuom susidurures – tikrai negali turbūt mane suprast. Ir as irgi kol nebuvai susidurus galvojau, kad tai yra labai slikstu. Bet kai nelaime atejo i mano namus. Supratau, kad tai yra labai skaudu. Tiesiog nepakenciamas skausmas. As skriuosi, bet dar esu neapsisprendus iki galo. Labai sunku rasyt. Net nezinau, kaip pasakyt, bet jau nebegaliu tylet, nes viska laikau savy. Negaliu pasidalint skausmu net su geriausia drauge. Geda. Bijau, kad nuteis.
Suzinojau, kad mano vyras vartoja narkotikus. Gydesi, bet nepadiejo. Noras pas ji yra, bet apsisprendimo turbūt ne. Nes yra jaunas ir negali suvokti, kad iki gyvenimo pabaigos gyvens net be alkoholio. Jis kai vartoja tampa visai kitu žmogumi be jokiu dvasiniu vertybiu. O kai atsigauna ir buna geru vyru ir geru tevu. As jau nebegaliu kentiet, bet man toks jausmas, kad as turieciau jam padiet ir stengtis iki paskutiniuoju. Atrodo ,kad paliksiu zmogu, kada jam sunkiausia, Jo tevai irgi tikysi mano pagalbos.O man toks jausmas, kad laiduoju gyva zmogu. Bet vistiek dar viltis yra kad jis dar pasveiks

Papildyta:
Jis dabar ligoninej. Ryt , poryt turi paleist. Turiu Minty neileist ji i namus, Nors butas ir uzrasytas ant jo mamos. Siuoj situacijoj jo tevai mane palaiko, bet nzn ar ilgai palaikys. aisku kol vartoja, tai jie mums su vaikeliu kazkiek padieda. Bet as jau nebe zinau, net jei jis pasveiks noriesiu but su jo. NEs visa gyvenima reiktu gyvent su baime, kad viskas vel gali pasikartot. Jei as jo neileisiu jis turies du kelius ar vaziuot gyditis ar vel sugrizt prie narkotiku.Jei pasirinks 2 tai greiciausiai jo laukia mirtis.O as taip norieciau kad vaikas nors turietu  verysad.gif

cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Donaldziukas @ 2008 05 09, 14:58)

OI OI KAIP SKAUDU - CIA VISOS SU TOKIU LIKIMU PANASIU IR NIEKAIP NEGALIME SUSIDOROTI. REIKIA SAVE ITIKINTI, KAD IR BE JO GALIU GYVENTI.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 03 22, 12:27)
o ka gali vartoti kartu su alkoholiu. Koks narkotikas turi toki stipru kaip vaistu kvapa. Nes kartais uzuodziu ypac ryte toki stipru kvapa kazkokiu kaip vaistu kaip zoliu na nezianu kaip ivarditi, o is vakaro buna tik alkoholio kvapas (bet kaip priprantama prie tu kvapu kad jau nebeatskiriu)

jausma, ar skiriesi vis delto? siaip gali nuvaryti vyra i priklausomybes ligu centra narkotiku testui jei ginasi...
nezinau aristverciau toki dalyka, kai matau tokius zmones kiekviena diena... net turguj siandien susitikau pora, iekojo ka pavogt galetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2008 05 11, 21:23)
jausma, ar skiriesi vis delto? siaip gali nuvaryti vyra i priklausomybes ligu centra narkotiku testui jei ginasi...
nezinau aristverciau toki dalyka, kai matau tokius zmones kiekviena diena... net turguj siandien susitikau pora, iekojo ka pavogt galetu doh.gif

dar vis tampausi, visokia informacija renkuosi buvau jau pas teisininkus - bandau dokumentus pati susirinkti, bet taip ir tempiasi. - o JIS PATENKINTAS JAM KAIFAS.
kaip ji priversti nueiti kur nors pasitikrinti? jis negrista namo - grista naktimis.
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 05 12, 15:24)
dar vis tampausi, visokia informacija renkuosi buvau jau pas teisininkus - bandau dokumentus pati susirinkti, bet taip ir tempiasi. - o JIS PATENKINTAS JAM KAIFAS.
kaip ji priversti nueiti kur nors pasitikrinti? jis negrista namo - grista naktimis.

kodel patenkintas? kad tvarkaisi dokumentus skyryboms? o priversti tik santazu gali doh.gif pasikviest jo tevus ar broli sese(artima zmogu) ir nusivezti, tik reikia pirma issiaiskinti, kur juos jusu mieste daro. arba nusipirkti testa paciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 05 10, 13:52)
OI OI KAIP SKAUDU - CIA VISOS SU TOKIU LIKIMU PANASIU IR NIEKAIP NEGALIME SUSIDOROTI. REIKIA SAVE ITIKINTI, KAD IR BE JO GALIU GYVENTI.

šiam įtikinimui taipogi laiko reikia.........
Atsakyti
as jau keliose vaistinese teiravausi narkotiku testo netgi kartu su juo budama lyg netycia kelis kartus uzejome i vaistine ir teiravausi testo bet neredau. O jam nieko - nekreipia demesio. Sako vistiek nieko nerasi as tik geriu. Na kaip ji is namu isvaryti as jau nebezinau. Tegu eina ir negrizta bet gi va parsiranda naktimis - o tu galvok :gyvas ar negyvas?
Atsakyti
QUOTE(jausma @ 2008 05 15, 18:57)
as jau keliose vaistinese teiravausi narkotiku testo netgi kartu su juo budama lyg netycia kelis kartus uzejome i vaistine ir teiravausi testo bet neredau. O jam nieko - nekreipia demesio. Sako vistiek nieko nerasi as tik geriu. Na kaip ji is namu isvaryti as jau nebezinau. Tegu eina ir negrizta bet gi va parsiranda naktimis - o tu galvok :gyvas ar negyvas?

UAB „Alkotesteris"
Švitrigailos g. 8/14, Vilnius (antras aukštas), pašto kodas 03223
Darbo laikas: 9:00-18:00, šeštadienis, sekmadienis - nedarbo dienos.
telefonas +370 5 2138705
mobilus +370 699 84269
paskambink ir paklausk ar turi blush2.gif
o jei nori isvyt is namu tai isejus jam pakeisk spyna gal g.gif ar galu gale nueik pas advokata del skyrybu, netemk jei taip blogai jau...
Atsakyti
Dazniausiai vartojantys narkotikus jau ilgokai pradeda viska nesti is namu kai nebeuztenka pinigu, gali net is giminiu ar draugu vogti kad tik gautu ko nori, todel jei itari tikrai nedelsk, su tokiu ne gyvenimas.. manau kad tik viena is simto galima pagydyti nuo narkotiku ir tai klausimas - ar jis neprades veliau vel naudoti? gyventi visa likusi gyvenima su baime.. neverta manau.. sekmes ir stiprybes rolleyes.gif
Atsakyti
Jausma, kaip tau sekasi?
Atsakyti
oi brangiosios aciu kad teiraujates... zinot kol vasara buvo...kazkaip viska uzglaisciau pati namuose nbudavau i ji neziuredavau ir pan. dabar pradejo jis mane santazuoti visokaiis dalykais, kad vaika ne taip aukleju, kad pati kazkur lakstau...na viskas..kur rasti skyrybu advokata gera, labai prasau kuo skubiaupasiulykit..nes kuo toliau jis daropsi zveris...as jau buvau pas kelis advokatus, kurie man visokius susitaikymo budus siulo.
Atsakyti