Sveiki. Kaip cia jums geriau viska papasokojus. Na va jau mano vyras grizes is bendromenes apie 8 men. Visko buvo per ta laika ir gero ir blogo. Neslepsiu buvo jis pavartojes dar viena karta, bet susigrebe pats. Asiku yra dar problemu su raminanciais vaistais. bet nera tokia bloga situacija, kaip buvo.
Tik vat kai ilgai lauki pasikeitimo ir nesulauki 100%, tai santykiai vistiek pablogeja.
Kaip ir kazkada rase sitoj temoj. kol jis buvo bendromenej as prisikuriau sau ruzavu svajoniu, suplanavau viska i prieki ne tik uz save, bet ir uz ji. klidau. taigi negalima taip. tai va negavus is jo apie ka svajojau prasidiejo pykciai.
Pridursiui dar tai, kad narkomanai yra labai nestabilios psichikos zmones ( reikia ne vienu metu, kad susitvarkytu) tai va pikciai buvo ziaurus jis issakydavo man viska ir dar begale visokiu nesamoniu apie mane ir mano seima. Man reikejo i ji ziuriet gal ,kaip i serganti zmogu, bet as gi irgi zmogus ir tiesiog man atsibodo viska nesti ant savo peciu.
Aisku, jeigu jis butu padugne ar panasei, tai issiskirciau ir viskas. Bet jis geras tevas ir labai gerai uzsidirba, gyvenam pasiturinciai ir viska sau galim leisti.
Jis dabar labai stengiasi nori issaugot seima. bet problema jau manyje as TIESIOG PAVARGAU nuo visko. atrodo jo nebemyliu

Bet mes dar bandom isaugot seima. tikiuosi mums iseis