QUOTE(Torija* @ 2007 01 17, 11:27)
Taip, man atvaziuoti galima, viena karta per menesi - savaitgaliui. Bet tik tada kai jis bus pasiruoses ( buvau nuvaziavus 1 karta per tevu diena 4 valandom). O siaip dabar viskas gerai. Labai daznai raso laiskus, nes tel snekiet negalima. Jau dabar apsisiprendes buti iki galo, nors dar neseniai buvo mintys iseit is tenais, bet tai del ti, kad smeginys nebuvo dar atsistate. Bet kol kas su kiekviena diena vis geriau. Bet vistiek as ziauriai bijau, kad jis nekada nepasveiks 

bet Tu kažkaip turi rasti savyje nors krislą tikėjimo juo, ir turbūt turi, nes kitaip net nesuktum dėl jo galvos. Nesakau, kad aklai tikėtum, kad viskas bus gerai, bet ne vieną kartą dar turėsi būti atrama jam....aš taip įsivaizduoju, nes jei jis ryžosi, vadinasi jam daro poveikį Tavo žodžiai, vadinasi esi jam svarbi, o kai žmogus svarbus, tai labai svarbu, kad jis palaikytų ir tikėtų jo sėkme. tai noriu palinkėti Tau, kad nors trupinėlį tikėjimo juo turėtum, tada bus visiems lengviau.
O kai pamatysi gerėjimą ir tau bus lengviau.
gerai patarinėja TėtisG, tikrai gali tekti su psichologais pabendraut, nes problemų sprendimo būdų teks ieškoti.
Nežinau ką dar patarti. Laikykis. Neliūdėk