Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi!?

QUOTE(Torija* @ 2007 01 17, 11:27)
Taip, man atvaziuoti galima, viena karta per menesi - savaitgaliui. Bet tik tada kai jis bus pasiruoses ( buvau nuvaziavus 1 karta per tevu diena 4 valandom). O siaip dabar viskas gerai. Labai daznai raso laiskus, nes tel snekiet negalima. Jau dabar apsisiprendes buti iki galo, nors dar neseniai buvo mintys iseit is tenais, bet tai del ti, kad smeginys nebuvo dar atsistate. Bet kol kas su kiekviena diena vis geriau. Bet vistiek as ziauriai bijau, kad jis nekada nepasveiks verysad.gif

console.gif Užjaučiu Torija*
bet Tu kažkaip turi rasti savyje nors krislą tikėjimo juo, ir turbūt turi, nes kitaip net nesuktum dėl jo galvos. Nesakau, kad aklai tikėtum, kad viskas bus gerai, bet ne vieną kartą dar turėsi būti atrama jam....aš taip įsivaizduoju, nes jei jis ryžosi, vadinasi jam daro poveikį Tavo žodžiai, vadinasi esi jam svarbi, o kai žmogus svarbus, tai labai svarbu, kad jis palaikytų ir tikėtų jo sėkme. tai noriu palinkėti Tau, kad nors trupinėlį tikėjimo juo turėtum, tada bus visiems lengviau.
O kai pamatysi gerėjimą ir tau bus lengviau.
gerai patarinėja TėtisG, tikrai gali tekti su psichologais pabendraut, nes problemų sprendimo būdų teks ieškoti.
Nežinau ką dar patarti. Laikykis. Neliūdėk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Torija* @ 2006 11 19, 11:44)
Istikruju ilgai negaliejau parasyt, kažkaip geda labai. Nes kas nebuvo su tuom susidurures – tikrai negali turbūt mane suprast. Ir as irgi kol nebuvai susidurus galvojau, kad tai yra labai slikstu. Bet kai nelaime atejo i mano namus. Supratau, kad tai yra labai skaudu. Tiesiog nepakenciamas skausmas. As skriuosi, bet dar esu neapsisprendus iki galo. Labai sunku rasyt. Net nezinau, kaip pasakyt, bet jau nebegaliu tylet, nes viska laikau savy. Negaliu pasidalint skausmu net su geriausia drauge. Geda. Bijau, kad nuteis.
Suzinojau, kad mano vyras vartoja narkotikus. Gydesi, bet nepadiejo. Noras pas ji yra, bet apsisprendimo turbūt ne. Nes yra jaunas ir negali suvokti, kad iki gyvenimo pabaigos gyvens net be alkoholio. Jis kai vartoja tampa visai kitu žmogumi be jokiu dvasiniu vertybiu. O kai atsigauna ir buna geru vyru ir geru tevu. As jau nebegaliu kentiet, bet man toks jausmas, kad as turieciau jam padiet ir stengtis iki paskutiniuoju. Atrodo ,kad paliksiu zmogu, kada jam sunkiausia, Jo tevai irgi tikysi mano pagalbos.O man toks jausmas, kad laiduoju gyva zmogu. Bet vistiek dar viltis yra kad jis dar pasveiks

Papildyta:
Jis dabar ligoninej. Ryt , poryt turi paleist. Turiu Minty neileist ji i namus, Nors butas ir uzrasytas ant jo mamos. Siuoj situacijoj jo tevai mane palaiko, bet nzn ar ilgai palaikys. aisku kol vartoja, tai jie mums su vaikeliu kazkiek padieda. Bet as jau nebe zinau, net jei jis pasveiks noriesiu but su jo. NEs visa gyvenima reiktu gyvent su baime, kad viskas vel gali pasikartot. Jei as jo neileisiu jis turies du kelius ar vaziuot gyditis ar vel sugrizt prie narkotiku.Jei pasirinks 2 tai greiciausiai jo laukia mirtis.O as taip norieciau kad vaikas nors turietu  verysad.gif

zuikeli mano mielas, labai gaila tavęs ir vaikučio, medinio ironijai čia tikrai ne vieta schmoll.gif čia tikra nelaimė, beje, niekas kitas dėl jos nekaltas tik pats tavo vyras verysad.gif
nenoriu labai liūdinti tavęs, bet šansų pasveikti jam praktiškai nėra schmoll.gif kas yra susidūręs su šai nelaime realiai, tas mane supras. šiuo metu galvok apie save ir vaiką. manau, kad neverta aukotis.
vargšai jo tėvai, numirčiau jei apie savo sūnų tai sužinočiau verysad.gif
aš už skyrybas, patikėk nebus nieko gero, net jei kuriam laikui situacija pagerės, anksčiau ar vėliau vėl bus nuopolis.

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 18, 17:13)
zuikeli mano mielas, labai gaila tavęs ir vaikučio, medinio ironijai čia tikrai ne vieta schmoll.gif čia tikra nelaimė, beje, niekas kitas dėl jos nekaltas tik pats tavo vyras verysad.gif
nenoriu labai liūdinti tavęs, bet šansų pasveikti jam praktiškai nėra schmoll.gif kas yra susidūręs su šai nelaime realiai, tas mane supras. šiuo metu galvok apie save ir vaiką. manau, kad neverta aukotis.
vargšai jo tėvai, numirčiau jei apie savo sūnų tai sužinočiau verysad.gif
aš už skyrybas, patikėk nebus nieko gero, net jei kuriam laikui situacija pagerės, anksčiau ar vėliau vėl bus nuopolis.

As zinau , kad visko gali buti. Bet as negaliu tokioj situacijoj, nusisukti nuo zmogaus ( kai jis pasiryzo gidytis). Tuo labiau pazistu zmones, kurie nevartoja jau 8 , 7 metus, tai reiskia imanoma. Esu jauna, tai galiu dar palaukti ir paziurieti, kas bus. Sunku ziauriai, Buna dienu, kai isvis nieko nesinori. As jam dabar is dalies, kaip atramas. O del vaiko galiu ir pasiaukoti . Nes noriu, kad vaikas turietu, kam "labas, Teti" pasakyti.Nesvarbu busiu as su jo ar ne
Atsakyti
Aš palaikau Tave Torija*. Kovok už savo meilę ir savo vaiko tėvą...nusisukti visada spėsi, kai jau tikrai bus beviltiška.
Aš irgi turiu keletą pavyzdžių, kai žmogus atsistojo ant kojų savo mylimos moters pagalba ir jie dėkingi už tai lieka visą gyvenimą.
Rizikos faktorius didelis, bet aš lieku prie to, jei Tau pačiai užtenka jėgų ir tai teikia Tau vilties - bandyk.
Svarbiausia pati nepalūžk 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
stiprybės torija 4u.gif ir sėkmės 4u.gif
jūs jauni, tai galima ir tokais klaidas bandyt suprast ir padėt taisyt. bet pvz jei maniškis taip pultų, nenusisukčiau, padėčiau jam kai žmogui, bet tik ne kaip mylimajam, vyrui ir tėvui-juk puikiai suprato, ką darė, niekas per prievartą neleido/nekišo į nosį ar dar kaip tų narkotikų schmoll.gif kodėl turėčiau prisiimt jo kaltę g.gif
na bet procentų tikrai mažai sėkmei verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 19 sausio 2007 - 09:45
Nezinau. Siaip sako, kad 70% po pilnos reabeletacijos isvis negrista prie narkotiku. Tebunie tai bus ne 7o% o 20%. As manau,kad tai vistiek daug. Aciu Jums mergaities 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Torija* @ 2007 01 19, 11:08)
Nezinau. Siaip sako, kad 70% po pilnos reabeletacijos isvis negrista prie narkotiku. Tebunie tai bus ne 7o% o 20%. As manau,kad tai vistiek daug. Aciu Jums mergaities 4u.gif

20 jau gerai thumbup.gif galvojau, kad realiai mažiau...
kaip gaila ir liūdna, kai žmonės patys save įstumia į nelaimę verysad.gif o paskui ir visus artimus...
parašyk kaip sekasi 4u.gif lauksim gerų žinių 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 19, 11:15)
20 jau gerai thumbup.gif galvojau, kad realiai mažiau...
kaip gaila ir liūdna, kai žmonės patys save įstumia į nelaimę verysad.gif o paskui ir visus artimus...
parašyk kaip sekasi 4u.gif lauksim gerų žinių 4u.gif

Realiai ir yra maziau. As sneku apie zmones, kurie gydosi.Jei praeina pilna reabelitacija, tai tada is ju pasveiksta 70%.Butinai rasysiu naujienas 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė ne tik tu, kad tokia stipri esi, bet ir jis, kad pasiryžo gydytis, kad jam rūpi šeima. ir nesąmonė, kad turi jį tuojau pat palikti, nes tokie nepasitaiso. nepasitaiso, nes jais kiti nebetiki. tavo vyrui yra daug priežasčių pasveikti. Viską užbaigti visada spėsi. Jam dabar labiausiai reikia palaikymo, negalima jo taip imti ir palikti, kai jis pasiryžo pasitaisyti ir taisosi.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2007 01 19, 15:33)
Šaunuolė ne tik tu, kad tokia stipri esi, bet ir jis, kad pasiryžo gydytis, kad jam rūpi šeima. ir nesąmonė, kad turi jį tuojau pat palikti, nes tokie nepasitaiso. nepasitaiso, nes jais kiti nebetiki. tavo vyrui yra daug priežasčių pasveikti. Viską užbaigti visada spėsi. Jam dabar labiausiai reikia palaikymo, negalima jo taip imti ir palikti, kai jis pasiryžo pasitaisyti ir taisosi.
Sėkmės 4u.gif

taip kalbėt gali tik nesusidūrę su tuo žmonės...
pasakysiu gal žiauriai ir egoistiškai- kodėl turėčiau visą gyvenimą su vyru-narkomanu tusytis. juk tai visam gyvenimui...žinoma palaikyt jį reikia, bet tolesnio gyvenimo nepratęsčiau schmoll.gif surasčiau jam kokią gerą merginą blush2.gif juokauju žinoma mirksiukas.gif biggrin.gif
bet tikrai spaudžiu torijai dešinę, už to nevertą pasiaukojimą. moterys jau tokios sutvertos-aukotis, mylėt iki skausmo...labai abejoju ar jis dėl tavęs taip aukotųsi...visi jie š...iai. prisidirba, o paskui dar jų ... kuopti
baikit moterys aukotis dėl jų...ar dėl vaikų...o kur jūsų gyvenimas ir laimė?jis juk apie tai nepagalvojo narkošindamasis...
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 01 19, 15:54)
taip kalbėt gali tik nesusidūrę su tuo žmonės...
pasakysiu gal žiauriai ir egoistiškai- kodėl turėčiau visą gyvenimą su vyru-narkomanu tusytis. juk tai visam gyvenimui...žinoma palaikyt jį reikia, bet tolesnio gyvenimo nepratęsčiau schmoll.gif surasčiau jam kokią gerą merginą blush2.gif juokauju žinoma mirksiukas.gif  biggrin.gif
bet tikrai spaudžiu torijai dešinę, už to nevertą pasiaukojimą. moterys jau tokios sutvertos-aukotis, mylėt iki skausmo...labai abejoju ar jis dėl tavęs taip aukotųsi...visi jie š...iai. prisidirba, o paskui dar jų ... kuopti
baikit moterys aukotis dėl jų...ar dėl vaikų...o kur jūsų gyvenimas ir laimė?jis juk apie tai nepagalvojo narkošindamasis...

Bet mes nei viena nežinom, koks jis bus po to, ar susidūrusios mes su tuo, ar ne. Negalima taip kategoriškai sakyti: palik tu jį. Manau, kad dabar ji elgiasi teisingai, ir pritariu toms, kurios sako, kad palikti visada suspės.
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 11 19, 14:19)
Šiaip, jei jis nesigydis, nerodys jokios iniciatyvos pasveikt, aš skirčiaus, patikėk, toliau bus dar blogiau

as manau , kad ne visi gali fizishkai nuo to pasveikt, pasiryzimo gali neuztekt. ir cia net nelabai apkaltinsi zmogu, kad jis valios neturi...
Atsakyti