Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi!?

QUOTE(Naktine @ 2006 12 03, 15:38)
Meilė artimui,pagalba jam ne visada yra tik geri žodžiai ir pagalvės pakišimas po užpakaliu visais sunkiais gyvenimo momentais.Būna situacijų,kai gerumas ir nuolaidumas yra blogis,o griežtas žodis,davimas pasirinkti arba-arba ,būna vienintelė galimybė pabandyti išgelbėti tau brangų žmogų.Ypač tai reikalinga ,kai suiduriama su alkoholiu ir narkotikais,nes ,kai yra labai stipri priklausomybė nuo šių dalykų,tik pojūtis ,kad atsidurei ant ribos,kur vienoj pusėj -mirtis,o kitoj gyvenimas ir ,galbūt,šeima, kartais padeda žmogui apsispręsti.Kitu atveju taurelė ar dozė būna daug svarbiau už visą kitą.Tik leidimas pavaikščioti ašmenimis padeda pamatyti,ar žmogus dar gali kovoti su priklausomybe,ar jau yra per vėlu verysad.gif

sutinku 100 proc.
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 21, 11:32)
būtent cool.gif ir juokinga kai sako, ypač supermamos, "ai kas gi čia tokio", vos ne kaip kavos išgerti doh.gif  doh.gif  doh.gif

As manau,kad taip gali sakyti tik tie kurie artimai su tuo nesusidure. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2007 06 05, 17:01)
As manau,kad taip gali sakyti tik tie kurie artimai su tuo nesusidure. verysad.gif

nu jo, o gal kažkam tai tikrai gyvenimo norma, tikrai kaip kava? g.gif pažįstu tokių žmonių, ačiū dievui, ne taip artimai, nes būtų gaila jų...ir labai labai gaila, kad mano vyrą tiesiog traukia prie tokių doh.gif sako, kas ieško, tas randa, arba pasakyk kas tavo draugai...nors šiaip žmonės išsilavinę, protingi, pasiturintys ir visa kita gerai, na bet jau tai...veda mane iš pusiausvyros.... nesuprantu, ko jiems trūksta blink.gif doh.gif

čia kaip ir su homoseksualais-dabar madinga, cool, ir neduok dieve neišleisi truliko su tam tikrais užrašais doh.gif taigi placebo -pidarai-demonstravo savo "meilę" fe kaip šlykštu, gerai, kad ir nėjau į koncertą. mano galva-esi iškrypęs, tai ir būk, bet nereklamuok savo gyvenimo būdo ir neskiesk, kad tai labai normalu ir gerai doh.gif

galim daug filosofuoti, kad normos yra pačių žmonių nustatytos, ir niekas iš tikrųjų nežino, kas yra gerai, kas blogai...na bet...man šlykstu ir nepriimtina narkotikai ir homikai. na ta prasme jų gali būti, bet tai neturi kažkaip turėti įtakos man ir mano šeimai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 06 birželio 2007 - 09:06
Zinokit, grizes mano vyras jau 3 men. viskas yra thumbup.gif neruko, negeria ir aisku nevartoja.
Siaip tai dirba labai daug ( uzsidirba) thumbup.gif ir mane palepina su vaikeliu. vaikas kai teva tik pamato, iskart krikstaut pradieda.

P. s. negaliu dabar daug rasyt, nes ziauriai neturiu laiko, kai prieisiu kita karta, tai daugiau parasysiu.
aciu visom uz palaikyma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Torija*: 07 birželio 2007 - 00:39
QUOTE(Torija* @ 2007 06 07, 01:38)
Zinokit, grizes mano vyras jau 3 men. viskas yra  thumbup.gif  neruko, negeria ir aisku nevartoja.
Siaip tai dirba labai daug ( uzsidirba) thumbup.gif  ir mane palepina su vaikeliu. vaikas kai teva  tik pamato, iskart krikstaut pradieda.

P. s. negaliu dabar daug rasyt, nes ziauriai neturiu laiko, kai prieisiu kita karta, tai daugiau parasysiu.

sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Torija* @ 2007 06 07, 00:38)
Zinokit, grizes mano vyras jau 3 men. viskas yra  thumbup.gif  neruko, negeria ir aisku nevartoja.
Siaip tai dirba labai daug ( uzsidirba) thumbup.gif  ir mane palepina su vaikeliu. vaikas kai teva  tik pamato, iskart krikstaut pradieda.

Labai džiaugiuosi už jus abu, be tavo pagalbos jam nebūtų gavęsi.
Aš visada širdy tikėjau , kad jum pasiseks.Ir ateičiai sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 07 birželio 2007 - 14:05
QUOTE(Torija* @ 2007 06 07, 01:38)

Labai labai dėl jūsų visų džiaugiuosi 4u.gif Tikiuosi, kad taip bus visada mirksiukas.gif Stiprybės, kantrybės ir didelės meilės seimoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as irgi kazkaip tikejau,kad viskas bus gerai..nors aisku,negalima sakyti,kad jau viskas,tikrai bus gerai...kova vyks visa laika..laikykites,stiprybes ir istvermes smile.gif
Atsakyti
Torija*, tu esi nuostabi moteris, zmona ir mama! Esi begalo drasi, kantri ir atsidavusi. Linkiu jusu seimai dideles dideles laimes!!! O vyro gydymasis buvo irodymas, kaip jis jus stipriai myli. Sekmes jums ir jam linkiu daugiau niekada nepaslysti gyvenime! Labai dziaugiuosi uz jus! Tavo vyras turetu didziuotis tavim thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
džiugu, kad viskas pasisuko į gera...taip ir toliau 4u.gif tik nenuleiskit rankų ir nepasiduokit 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif liūdna, kai neesi susidųres su tokia problema, kaži ar galima kažką patarti unsure.gif
Atsakyti
kas nesusidure tas nezinos kaip kas buna ir kas iseitu i nauda... faktas kad ligonine geriausia iseitis, bet kaip i ta ligonine nuvest "ligoni" tai cia sunkiausia... ir apskritai labai uzjauciu kam tenka susidurti su tokiom artimu zmoniu ydom... verysad.gif nuolat kankina priestaringos mintys..
dziaugiuosi del Torijos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti