Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(grange @ 2007 03 01, 14:56)
ieškosiu klaidų ir kaltės pirmiausia savyje,

Irgi ne iseitis.... sugraushi save.... ėsi ėsi del kokios nors smulkmenos, kuri mol sugadino jusu santykius, ta blogai darei, ana..... nervus galima susigadinti, kompleksu isivaryti...Vienas gi visada buna kaltesnis nei kitas... jei procentais matuotume g.gif
Siaip as nieko pries paloti ir pasiguosti -nete, tokioj SM, kur vyra surasti ganetinai sunku, o jau rimtesnei pazinciai doh.gif - ne pro kur... tas ir yra gerai 4u.gif O jau kitur.... tik sast ir sedi "guodejas" greta lotuliukas.gif
O jeigu kvepia romanu - galvot reikia ar neiklimpsim?
Sakai as turiu su kuo ir kam guostis, pasikalbeti - o ka? kiti vede, susideje, bedraugaujantys - neturi? Turi. Bet ne - reik pliurpti apie savo jausmus dar 18-kai priesingos lyties atstuvu......kol jausmai susilieja ... ir vel prasideda kosmarai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 01 kovo 2007 - 17:14
Aš irgi su dabartiniu savo vyriškiu susipažinau per pažinčių saitą. Ale jis net nesiruošia trinti anketos g.gif Aš taip pat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 21:25)
Ale jis net nesiruošia trinti anketos  g.gif  Aš taip pat  blush2.gif

Na ką - blogai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 21:25)
Aš irgi su dabartiniu savo vyriškiu susipažinau per pažinčių saitą. Ale jis net nesiruošia trinti anketos  g.gif  Aš taip pat  blush2.gif

Tai cia viens kitam jus netinkami? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 01, 21:39)
Na ką - blogai.

o tai kaip paskatinti jį ištrinti tą anketą? g.gif Tiesiai šviesiai prašyti nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 22:32)
o tai kaip paskatinti jį ištrinti tą anketą?  g.gif  Tiesiai šviesiai prašyti nenoriu  ax.gif

O tai kodėl jis turėtų trinti, jei pati nė neketini? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 01, 22:07)
Tai cia viens kitam jus netinkami? ar kaip?

Manau, kad tinkami smile.gif Netrinam, nes per ten susirašinėjame kol būnam darbe ax.gif Bet šiaip man būtų ramiau, jei jis ištrintų tą anketą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 01, 22:33)
O tai kodėl jis turėtų trinti, jei pati nė neketini? g.gif

Pati netrinu dėl to, kad netrina jis biggrin.gif Na, ir dėl to, kad per ten susirašinėjame viens su kitu, stumdami laiką darbuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 22:36)
Na, ir dėl to, kad per ten susirašinėjame viens su kitu, stumdami laiką darbuose  biggrin.gif

Yra sočiai kitų būdų susirašinėti tarpusavyje. Man tai tokia aplinka būtų nei į tvorą, nei į mietą, nes ji skirta susirašinėti su daug, o ne su vienu žmogumi - ji apskritai skirta naujoms pažintims.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 01, 22:47)
Yra sočiai kitų būdų susirašinėti tarpusavyje. Man tai tokia aplinka būtų nei į tvorą, nei į mietą, nes ji skirta susirašinėti su daug, o ne su vienu žmogumi - ji apskritai skirta naujoms pažintims.

Tai kas be ko, pritariu, bet va nežinau, kaip man jį paskatinti tą anketą ištrinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 21:36)
Pati netrinu dėl to, kad netrina jis  biggrin.gif  Na, ir dėl to, kad per ten susirašinėjame viens su kitu, stumdami laiką darbuose  biggrin.gif

tai gal vienu metu ne tik su tavim tada ir su kitom susirašinėja? o tokiems pokalbiams pvz ir skype tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 01, 22:50)
tai gal vienu metu ne tik su tavim tada ir su kitom susirašinėja? o tokiems pokalbiams pvz ir skype tinka  mirksiukas.gif

Na, merginos, pati puikai žinau, kad skype ar kas nors panašaus būtų geriau smile.gif Gali būti, kad ir ne vien su manim susirašinėja, bent tiksliai žinau, kad nesusitikinėja unsure.gif Nors tiek gerai biggrin.gif Aišku, norėčiau, kad ištrintų g.gif Bet bijau pirma pradėti apie tai pokalbį. Bijau, kad jis pasijus spaudžiamas unsure.gif Čia gal mano buvęs vyras įvarė man tokį kompleksą, nes itin reikalavo laisvės, jam toks prašymas būtų nepriimtinas ir net galėtų tapti skyrybų priežastimi doh.gif Pasidalinkite savo patirtimi, kaip jūsų atveju buvo su tom anketom?
Atsakyti
Man tai sunkiai suprantamas toks bijojimas apie tai jam pasakyti g.gif Man tai atrodo normalus prašymas. Draugė Pažintyse susirado vaikiną, tada jie susitarė, kad po pusės metų anketas išsitrins, nes tada jau bus pamatę, ar jų santykiai rimti ir turi ateitį. Dabar jie drauge jau virš 2 metų smile.gif

Aš pvz ir msn sąrašą savo draugo patikrinu, paklausinėju, kas yra tas ar anas. Man tai yra normalu, nes jis yra mano tongue.gif Kadangi mums abiems tai priimtina, tai ir nekyla jokių konfliktų. unsure.gif
Atsakyti