Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(M & G @ 2007 03 01, 23:04)
Man tai sunkiai suprantamas toks bijojimas apie tai jam pasakyti g.gif Man tai atrodo normalus prašymas. Draugė Pažintyse susirado vaikiną, tada jie susitarė, kad po pusės metų anketas išsitrins, nes tada jau bus pamatę, ar jų santykiai rimti ir turi ateitį. Dabar jie drauge jau virš 2 metų smile.gif

Aš pvz ir msn sąrašą savo draugo patikrinu, paklausinėju, kas yra tas ar anas. Man tai yra normalu, nes jis yra mano tongue.gif Kadangi mums abiems tai priimtina, tai ir nekyla jokių konfliktų.  unsure.gif

?Tai va, kad jums abiems tai priimtina, o aš dar nežinau, kas priimtina mano vyriškiui unsure.gif Be to, neilgą laiką dar mes kartu blush2.gif gal dar per anksti apie tai kalbėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 21:57)
Bet bijau pirma pradėti apie tai pokalbį. Bijau, kad jis pasijus spaudžiamas  unsure.gif 

na jei bijosi ir lauksi, tai ko išlauksi, gal jis lygiai taip pat jaučiais, susėskit vieną dieną ir pašnekekėkit, turi tai išplaukti iš kalbos, o ne davai trink viską lauk.. nors kartais ir toks variantas geresnis....
Aš pvz tikrai neatsisakysiu ir neatsisakiau draugų (vyrisškos) giminės, tik dėl to,akd su juo viskas rimčiau prasidėjo... žinau su kuo jis bendrauja, su kuo aš. aišku, būtų idealu,akd jis šnekėtų tik su manimi, nu bet jau gautųsi nenormalu.. tik kai jau aš esu online sakykim, kol dar negyvename kartu, tai žinoma, neskirs jis dėmesio kažkam kitam, ir šiaip,mažai jis tebešneka, nes darbas, mokslas.... ir mes ne be tiek ilgai šnekam kaip anskčiau, bet.. užrtenka, kad žinočiau jog aš jį wub.gif

QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 22:14)
?Tai va, kad jums abiems tai priimtina, o aš dar nežinau, kas priimtina mano vyriškiui  unsure.gif  Be to, neilgą laiką dar mes kartu  blush2.gif  gal dar per anksti apie tai kalbėti  g.gif

g.gif tai kiek laiko jūs kartu? taip tvirtai sakei, kad jis skirtas tau ar tinka.. tai galvojau kad ilgai jau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 03 01, 23:52)
na jei bijosi ir lauksi, tai ko išlauksi, gal jis lygiai taip pat jaučiais, susėskit vieną dieną ir pašnekekėkit, turi tai išplaukti iš kalbos, o ne davai trink viską lauk.. nors kartais ir toks variantas geresnis....
Aš pvz tikrai neatsisakysiu ir neatsisakiau draugų (vyrisškos) giminės, tik dėl to,akd su juo viskas rimčiau prasidėjo... žinau su kuo jis bendrauja, su kuo aš. aišku, būtų idealu,akd jis šnekėtų tik su manimi, nu bet jau gautųsi nenormalu.. tik kai jau aš esu online sakykim, kol dar negyvename kartu, tai žinoma, neskirs jis dėmesio kažkam kitam, ir šiaip,mažai jis tebešneka, nes darbas, mokslas.... ir mes ne be tiek ilgai šnekam kaip anskčiau, bet.. užrtenka, kad žinočiau jog aš jį  wub.gif
g.gif  tai kiek laiko jūs kartu? taip tvirtai sakei, kad jis skirtas tau ar tinka.. tai galvojau kad ilgai jau  unsure.gif

2 mėnesius smile.gif Jau laikas prašnekti apie anketas ar dar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 22:57)
Na, merginos, pati puikai žinau, kad skype ar kas nors panašaus būtų geriau  smile.gif Gali būti, kad ir ne vien su manim susirašinėja, bent tiksliai žinau, kad nesusitikinėja  unsure.gif  Nors tiek gerai  biggrin.gif  Aišku, norėčiau, kad ištrintų  g.gif  Bet bijau pirma pradėti apie tai pokalbį. Bijau, kad jis pasijus spaudžiamas  unsure.gif  Čia gal mano buvęs vyras įvarė man tokį kompleksą, nes itin reikalavo laisvės, jam toks prašymas būtų nepriimtinas ir net galėtų tapti skyrybų priežastimi  doh.gif  Pasidalinkite savo patirtimi, kaip jūsų atveju buvo su tom anketom?

pas mus tai buvo taip: tarkim, kai as tikrindavaus anketa ir jis matydavo, visada pasnairuodavo, kas man raso, o kai jis tikrindavos, as irgi visada atkreipdavau demesi. prasidejo tokie uzmetinejimai juokais: "o, kas cia tau raso? kokia grazuole, ar koks grazuolis". pamatem, kad abiem yra smalsu, o gal net ir pavydu. tad viena karta jis paeme ir istryne savo anketa, as padariau ta pati:) ir visai nesigailiu, nes man to netruksta, pazinciu portalai, tik naujoms pazintims, o su draugais bendrauti galima ir Skype ar ISQ.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2007 03 02, 15:26)
pas mus tai buvo taip: tarkim, kai as tikrindavaus anketa ir jis matydavo, visada pasnairuodavo, kas man raso, o kai jis tikrindavos, as irgi visada atkreipdavau demesi. prasidejo tokie uzmetinejimai juokais: "o, kas cia tau raso? kokia grazuole, ar koks grazuolis". pamatem, kad abiem yra smalsu, o gal net ir pavydu. tad viena karta jis paeme ir istryne savo anketa, as padariau ta pati:) ir visai nesigailiu, nes man to netruksta, pazinciu portalai, tik naujoms pazintims, o su draugais bendrauti galima ir Skype ar ISQ.

Maniškis mato, kad man rašo ir kad atrašau. Nieko neklausė g.gif Pats prie manęs net neatidaro to puslapio
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 02, 09:54)
2 mėnesius  smile.gif  Jau laikas prašnekti apie anketas ar dar ne?  biggrin.gif

dar labai trumpai pažįstami..... bet, kai esat tam pačiam mieste, tai yra kitaip, manau,kad laikas .. jei kžką rimtesnio galvojat apie jūsų santykius.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 02, 15:29)
Maniškis mato, kad man rašo ir kad atrašau. Nieko neklausė  g.gif Pats prie manęs net neatidaro to puslapio

Tai tada tu net nežinai, ką jis ten rašo ir ką kalba su kitomis moterimis. Man nepatiktų. Prašyčiau ištrinti anketą ir pati išsitrinčiau. Nes jeigu jam būtinai reikia pokalbių iš šalies, vadinasi jam neužtenka bendravimo su tavimi kaip moterimi, kažko trūksta. Tam tikra prasme, daugumai moterų gal net svarbesnė būna dvasinė ištikimybė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wirginija: 02 kovo 2007 - 22:38
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 22:32)
o tai kaip paskatinti jį ištrinti tą anketą?  g.gif  Tiesiai šviesiai prašyti nenoriu  ax.gif

Maniskis kokius 6 kartus uzsimine, kad reikes trinti anketa. As vis tylejau, ir buvo toks jausmas, kad jis laukia mano reakcijos, arba irgi patvirtinimo, kad as savają trinsiu. Tada, viena vakara, sedom abu, ir kaip jau ir trinti. As pradejau skaityti musu pazinties pirmus laiskus, susijaudinau, ir jam parasiau - kad ne , kol kas dar netrinsiu. O jis atrase - kad jam irgi graudu smile.gif
Baigesi tuo, kad po kokios savaites as susikeliau musu susirasinejima i kompa, o savo anketa anuliavau. Jam nieko nesakau, pasakysiu, kai eilini karta uzsimins apie trynima.
Atsakyti
Na ką, merginos, padrąsinot jūs mane biggrin.gif vakar paprašiau saviškio ištrinti tą nelemtą anketą ir ką - sutiko net nemirktelėjęs biggrin.gif iškart prie mano akių ištrynė, beje, spėjau pastebėti, kad rašinėjosi ir su kitom merginom tongue.gif O va manosios tai neprašė trint, tai ji taip ir liko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 03, 09:11)
Na ką, merginos, padrąsinot jūs mane  biggrin.gif  vakar paprašiau saviškio ištrinti tą nelemtą anketą ir ką - sutiko net nemirktelėjęs  biggrin.gif iškart prie mano akių ištrynė, beje, spėjau pastebėti, kad rašinėjosi ir su kitom merginom  tongue.gif  O va manosios tai neprašė trint, tai ji taip ir liko  blink.gif

bet būk budri ir stebėk jį - nesipriešinimas, viena iš taktikų būti "geram" ,nesakau, kad jis dabar kažką darys, bet pažįsti, atvirai sakau, labai mažai jį, kad žinotum viskas gudrybes...
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2006 12 02, 14:01)
Per interneta susipazinau su savuoju. As - UZ!
Baruose, klubuose irgi visi buname vrtualus: pasipuose, fasadiniai ir isgere...

aš irgi drinks_cheers.gif
bet pala pala... o internetas, ar ne virtualumas? aš galiu rašyt , kad esu daili ilgakojė manekenė, o iš tikro galiu būt 85 m. senė doh.gif arba dar blogiau - vyras bigsmile.gif daugiau tokiom pažintim nerizikuočiau schmoll.gif
Atsakyti
tinklapyje kuriame susipazinau su vaikinu anketas istrynem gal po keturiu menesiu...db esam one.lt abu ir vis pagalvojam gal ir ten nebebut... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatore: 04 kovo 2007 - 21:01