Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

O aš jau baigiu nusivilti internetu, nes niekas manimi nesusidomi dry.gif Rodos ir graži esu ir šiaip,o visgi... tik dar kartais kokie seniai parašo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 13, 15:25)
O aš jau baigiu nusivilti internetu, nes niekas manimi nesusidomi dry.gif Rodos ir graži esu ir šiaip,o visgi... tik dar kartais kokie seniai parašo. blink.gif

Nesėdėk Pažintyse ir drauguose tada tongue.gif Nieko ten gero irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 13, 16:27)
Nesėdėk Pažintyse ir drauguose tada tongue.gif Nieko ten gero irnesakyk.gif

Tai ir nebesėdžiu. Užkniso. O realybėje mano šansai su kuom nors susipažinti dar menkesni. Bet čia jau kita istorija... siaubo.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 13, 15:25)

A ka pries senius turi? blink.gif Jiem antras kvepavimas atsidares - energijos perteklius, tskant, problemos namie g.gif A tu ne psichologe? Ne? Nu jie iesko psichologines pagalbos - argi gaila zmogui padet? ax.gif Sako, kad ir moka neblogai ..., nu kitoj temoj sako... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man, jaunai, reikia jauno rolleyes.gif O problemų klausytis nenoriu, nes ir taip drauges užu psichologę konsultuoju biggrin.gif
Nežinau, nemoku aš su tais vyresniais bendrautis. Galbūt dėlto, jog ir nenoriu. Man reikia jauno, šviežio kraujo devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 13, 16:33)
Sako, kad ir moka neblogai ..., nu kitoj temoj sako... lotuliukas.gif

Kur bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 06 13, 17:03)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
"Žuvingu" vietu neisduoda, tik sako, kad turi but vyresnis ir vedes, nu su kruva problemu doh.gif kai reik "psichologo" cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 13, 17:02)
Nežinau, nemoku aš su tais vyresniais bendrautis.

Man reikia jauno, šviežio kraujo devil.gif

Mokykis cool.gif

Reikia mat JAI sviezio kraujo doh.gif . Visiem reik sviezio tongue.gif , tai ir duosi savo sviezio - nesvieziam lotuliukas.gif
Ale tu ,Dujokauke, ir atsilikus - nemadinga tskant lithuania.gif
irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 13, 14:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
"Žuvingu" vietu neisduoda, tik sako, kad turi but vyresnis ir vedes, nu su kruva problemu  doh.gif  kai reik "psichologo"  cool.gif
Papildyta:

Mokykis  cool.gif

Reikia mat JAI sviezio kraujo  doh.gif . Visiem reik sviezio  tongue.gif , tai ir duosi savo sviezio - nesvieziam  lotuliukas.gif
Ale tu ,Dujokauke, ir atsilikus - nemadinga tskant  lithuania.gif
irnesakyk.gif

A tai jau daba madinga nešvežienu, nu ***** taip ir galvojau, kad atsilikus lotuliukas.gif
Atsakyti
Atleiskit, mergynos, bet madų nesivaikau tongue.gif Aš tuo ir žavinga, kad turiu savą stilių ir gyvenimo supratimą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 13, 15:42)
Atleiskit, mergynos, bet madų nesivaikau tongue.gif Aš tuo ir žavinga, kad turiu savą stilių ir gyvenimo supratimą bigsmile.gif

Ir kodėl jūsų toks žavingumas netraukia nei šviežienos nei senienos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2007 06 13, 19:50)
Ir kodėl jūsų toks žavingumas netraukia nei šviežienos nei senienos? smile.gif

Nes tik nedaugelis gali suprasti mano žavesį tongue.gif Taip sakant, tik išrinktiesiems smile.gif
Atsakyti
sveikos, as uz interneta:)as su sav dabartiniu vyru butent per ji ir susipazinau,padraugavom 5 men. ir apsizenijom, ne is reikalo, o is meiles, gyvenam jau kartu 1.5 metu o dabar jau ir suneli turim 1.5 men. taigi as uz interneta, nes ir cia gali rasti sau tinkama zmogu, tad sekmes visoms ir svarbiausia tiketi, ir tas jusu zmogus tikrai pasirodys jusu gyvenime
Atsakyti