Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Beigbeder @ 2007 06 13, 16:22)

Reikia mat JAI sviezio kraujo  doh.gif . Visiem reik sviezio  tongue.gif , tai ir duosi savo sviezio - nesvieziam  lotuliukas.gif
Ale tu ,Dujokauke, ir atsilikus - nemadinga tskant  lithuania.gif
irnesakyk.gif

aš užtad madinga.... man labai patinka vyresni rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 13, 16:02)
Man, jaunai, reikia jauno  rolleyes.gif  O problemų klausytis nenoriu, nes ir taip drauges užu psichologę konsultuoju biggrin.gif
Nežinau, nemoku aš su tais vyresniais bendrautis. Galbūt dėlto, jog ir nenoriu. Man reikia jauno, šviežio kraujo devil.gif

jauno šviežio kraujo biggrin.gif vampyrė? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasneketi apie ora su internete sutiktu zmogumi galima, taciau ieskoti kazko rimtesnio nelabai patiktu... schmoll.gif Kartais zmogus internete atrodantis labai iskalbingas, saziningas ir rimtas tikroveje ne is tolo tokiu nera...
Atsakyti
ir as esu skeptiškos nuomonės apie rimtus santykius po pažinties internete... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 06 18, 00:01)
ir as esu skeptiškos nuomonės apie rimtus santykius po pažinties internete... sad.gif

Aš tai esu skeptiškos nuomonės apie ilgalaikius santykius VIEN internete, bet jei draugystė jau persikėlusi į realų pasaulį, koks skirtumas, kur su tuo žmogumi susitikai? Jei tas žmogus nėra vien kažkoks atitrūkęs nuo viso likusio tavo gyvenimo, jei pamažu susipažįsti su jo draugais (o jis - su tavaisiais), jo gyvenimu ne vien iš jo paties pasakojimų, tai kuo tie santykiai kitokie?
Atsakyti
Jei poros laimingai tuokiasi, susilaukia vaikų, vadinas negalima teigti, kad internetu susirasti tinkamą gyvenimo draugą nėra šansų.
tačiau tas dalykas, kad pradžia daroma kažkur virtualioj erdvėj, o susitikus belieka taip arba ne (arba mandagiai galbūt) pasakyti ir taip gaunasi, kad santykiai sukurti arba ne tokiu labai paprastu ir neįdomiu būdu. Nors kita vertus jei gaunasi kažkas, tai turbūt nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(dambi @ 2007 06 18, 00:01)

o aš manau, kad koks skirtumas kur žmogų sutikai, svarbu koks tas žmogus mirksiukas.gif
nors... dabar antrą kartą jei būtų tokia pat situacija - nerizikuočiau ax.gif
Atsakyti
as visiskai pries internetines pazintis schmoll.gif juokingos, beprasmiskos ir mazvaikiskos man jos. gal per ziauriai kritiskai as siek tiek ...
Atsakyti
QUOTE(tiponeva @ 2007 06 24, 23:19)
as visiskai pries internetines pazintis  schmoll.gif juokingos, beprasmiskos ir mazvaikiskos man jos. gal per ziauriai kritiskai as siek tiek ...

visai ne smile.gif jokio skirtumo tu sutikai ji internete ar lektuve.. pazinties budas neturi esmes tolimesniems santykiams.. juk pati sedi forumuose, tai reiskias tai jau nera taip mazvaikiska.. dauguma sauniu vyru ar moteru irgi naudojasi internetu mirksiukas.gif niekada nebuk tokia kategoriska smile.gif
Atsakyti
Aš irgi visada buvau prieš internetines pažintis,nes galvojau jog normalų žmogų neįmanoma susirasti,bet iki tol kol susipažinau su savo dabartiniu vyru...Mes susipažinome per internetą, po savaitės susitikome,po trijų mėnesių pradėjom kartu gyventi, po metų apsivedėm, susilaukėm dukrytės ir laimingai gyvenam thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate26: 28 birželio 2007 - 10:48
as ir esu uz pazintis internetu..nes taip susiradau keleta geru draugu su kuriais iki siol bendrauju...nors internetines pazintis kazkada mane ir nuvyle,bet...kadangi dabar turiu antra puse tai nebesiveliu i jokias internetines pazintis thumbup.gif
Atsakyti
As tau uz internetines pazintis nes tai susipazinau su savo draugu ir jau kartu du metai thumbup.gif
Atsakyti