nesu pries...mano puske susipazino su vaikinu internete,o dabar jau metai susituoke
.ir dar keleta pazistamu turiu,kurie tikrai neblogai susibendravo

As UZ, bet tik su saiku, protingai. Tai yra, internetines pazintys neturi tapti gyvenimo budu, negalima pamirsti ir realaus bendravimo. Pasitaiko, kai internete zmogaus mintys, zodziai tiesiog liete liejasi, o susitikus zodzio nesugeba isspausti, visi samojai dingsta ir pats pripazista, kad virtualiam pasaulyj lengviau.
Jei ne internetas, tai su savuoju turbut ir nebutume susitike
O dabar jau ruosiames vestuvems.
Jei ne internetas, tai su savuoju turbut ir nebutume susitike

as ir skeptiskai ziurejau i iternetines pažintis
kol nesutikau sau skirta žmogu
. praejus lygiai 3men po susitikimo Jis man pasipiršo, lygiai po 6men mes susituokem
po vestuviu praejus lygiai 10men sulaukem sunaus
. viskas tapacia menesio diena
buna ir taip
dabar laimingai gyvenam

dabar laimingai gyvenam

QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 20:44)
na su protu reikia daryt tokius dalykus kaip pasimatymai, pvz.:aš tai tikrai "nepasirašyčiau" eit į pasimatymą su žmogum su kuriuo nedaug bendravau ir ne per daugiausiai apie jį žinau, na, o jei visgi susitikčiau tai tikrai tik viešoj vietoj, kur daug žmogelių aplink.
Taip, labai pavojinga eiti siais laikais i pasimatyma, man yra taip buve.Susipazinau internete, paskui susimatem, o paskui ji mane uzlauze.

QUOTE(Viesulas @ 2007 07 31, 11:30)
Taip, labai pavojinga eiti siais laikais i pasimatyma, man yra taip buve.Susipazinau internete, paskui susimatem, o paskui ji mane uzlauze. 

tai tikriausiai su patirtim moteriske pasitaike

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 08 16, 14:38)
Internetu susipažinti su kuo nors būtų neblogai, tik tiek, kad bendraamžiai man nerašo, o rašo tik visokie seniai
Negi aš taip baisiai atrodau, kad tik senukus traukiu? 

apibrezk taip tavo vadinamo ''senio'' amziu? kiek tau jau senas? ir kiek tau metu?
o kad neraso, nu matyt nesudomini gal bendraamziu, gal pagal savo amziu atrodai ir kai bendrauji vyresne, todel tavo amziaus vaikinams nera ka kalbeti,nors taip retai ir buna