Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

nesu pries...mano puske susipazino su vaikinu internete,o dabar jau metai susituoke mirksiukas.gif .ir dar keleta pazistamu turiu,kurie tikrai neblogai susibendravo
Atsakyti
As UZ, bet tik su saiku, protingai. Tai yra, internetines pazintys neturi tapti gyvenimo budu, negalima pamirsti ir realaus bendravimo. Pasitaiko, kai internete zmogaus mintys, zodziai tiesiog liete liejasi, o susitikus zodzio nesugeba isspausti, visi samojai dingsta ir pats pripazista, kad virtualiam pasaulyj lengviau.
Jei ne internetas, tai su savuoju turbut ir nebutume susitike ax.gif O dabar jau ruosiames vestuvems.
Atsakyti
Manau, kad internete galima rasti tikrai įdomių žmogeliukų smile.gif na, aišku, yra daug galimybių susidurt su apsimetėliais ar pan, tad viską reikia daryt su protu smile.gif
Atsakyti
ka reiskia daryt g.gif unsure.gif
Atsakyti
as ir skeptiskai ziurejau i iternetines pažintis schmoll.gif kol nesutikau sau skirta žmogu ax.gif . praejus lygiai 3men po susitikimo Jis man pasipiršo, lygiai po 6men mes susituokem wub.gif po vestuviu praejus lygiai 10men sulaukem sunaus wub.gif . viskas tapacia menesio diena bigsmile.gif buna ir taip mirksiukas.gif mirksiukas.gif

dabar laimingai gyvenam friends.gif
Atsakyti
kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Guosste @ 2007 07 27, 20:44)
ka reiskia daryt  g.gif  unsure.gif

na su protu reikia daryt tokius dalykus kaip pasimatymai, pvz.:aš tai tikrai "nepasirašyčiau" eit į pasimatymą su žmogum su kuriuo nedaug bendravau ir ne per daugiausiai apie jį žinau, na, o jei visgi susitikčiau tai tikrai tik viešoj vietoj, kur daug žmogelių aplink.
Atsakyti
Visada galvojau, kad tai didziausia nesamone (ir dabar nuomone nelabai pasikeite), kaip ir visokie tv sou, skelbimai ir t.t., bet va savo vyra butent internete ir radau biggrin.gif Tik ne pazinciu puslapy...
Atsakyti
Taip, labai pavojinga eiti siais laikais i pasimatyma, man yra taip buve.Susipazinau internete, paskui susimatem, o paskui ji mane uzlauze. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 07 31, 11:30)
Taip, labai pavojinga  eiti siais laikais i pasimatyma, man yra taip buve.Susipazinau internete, paskui susimatem, o paskui ji mane uzlauze. unsure.gif

tai tikriausiai su patirtim moteriske pasitaike lotuliukas.gif
Atsakyti
Internetu susipažinti su kuo nors būtų neblogai, tik tiek, kad bendraamžiai man nerašo, o rašo tik visokie seniai doh.gif Negi aš taip baisiai atrodau, kad tik senukus traukiu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 08 16, 14:38)
Internetu susipažinti su kuo nors būtų neblogai, tik tiek, kad bendraamžiai man nerašo, o rašo tik visokie seniai doh.gif Negi aš taip baisiai atrodau, kad tik senukus traukiu? blink.gif

apibrezk taip tavo vadinamo ''senio'' amziu? kiek tau jau senas? ir kiek tau metu?

o kad neraso, nu matyt nesudomini gal bendraamziu, gal pagal savo amziu atrodai ir kai bendrauji vyresne, todel tavo amziaus vaikinams nera ka kalbeti,nors taip retai ir buna g.gif . sunku pasakyti... bet kazkame problema yra. jei jau pati matai, kad netrauki cool.gif
Atsakyti