Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

Na, aš dabar irgi internetinės pažinties įkarštyje. Viskas klostosi puikiai, spalį susitinkam tet a tet, žiūrėsim, kaip čia bus. Bet koks vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 08 14, 13:39)
Na, aš dabar irgi internetinės pažinties įkarštyje. Viskas klostosi puikiai, spalį susitinkam tet a tet, žiūrėsim, kaip čia bus. Bet koks vyras wub.gif

Koks? Plepus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 08 14, 14:41)
Koks? Plepus?  lotuliukas.gif

Rezervuotai plepus rolleyes.gif Aš didesnė plepė. Bet svarbiausia, kad man jis labai patinka, o elektros srovės kiaria per kompo ekraną krato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 08 14, 13:39)

iš kur jis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 08 14, 15:50)
iš kur jis?  ax.gif

iš ten pat lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 08 15, 15:01)
iš ten pat lotuliukas.gif

hihihi.gif nepagydoma liga nuo jų ania
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 15 rugpjūčio 2008 - 14:15
QUOTE(grange @ 2008 08 15, 14:15)
hihihi.gif nepagydoma liga nuo jų ania

nuo jos. nuo šalies, ta prasme. o vyrai toje šalyje yra pats didžiausias blogis, gadinantis visą įvaizdį. bet, matyt, užsilikęs ir vienas kitas neblogas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 08 15, 18:05)
nuo jos. nuo šalies, ta prasme. o vyrai toje šalyje yra pats didžiausias blogis, gadinantis visą įvaizdį. bet, matyt, užsilikęs ir vienas kitas neblogas biggrin.gif

lotuliukas.gif gerai,kad pasakei nuo šalies o tai "jos" jau galvoju kažkas ni to doh.gif lotuliukas.gif

Nu matyt kad yra, jei jau susuko galvelę wub.gif
Atsakyti

Negaliu skaityti, kokia neteisybė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 15, 17:34)
Negaliu skaityti, kokia neteisybė tongue.gif

visiška teisybė tongue.gif tu tik su vienu bendravai, o aš nuolat su būriais
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 08 15, 20:02)
visiška teisybė tongue.gif tu tik su vienu bendravai, o aš nuolat su būriais

Gi intensyviai bendravau su daug tongue.gif Buvo visokių įdomių egzempliorių, bet dėl to tautos įvaidis nepablogėjo. Gi giminėj kiek vyrų, MB draugų, nemačiau dar kokio brokuoto g.gif O į žmones žiūriu per padidinimo stiklą tongue.gif
Atsakyti
o vyrai toje šalyje yra pats didžiausias blogis, gadinantis visą įvaizdį.

NESAMONE biggrin.gif
Atsakyti