Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

QUOTE(Smurka @ 2008 08 14, 16:24)
Rezervuotai plepus rolleyes.gif  Aš didesnė plepė. Bet svarbiausia, kad man jis labai patinka, o elektros srovės kiaria per kompo ekraną krato lotuliukas.gif

Na, tai visa tai yr OK, ale juk nežinai: gal jisai koks maniakas, gal kalėjime kiurkso, gal serga kokiu velniu (kojų grybeliu, pvz. blink.gif ), gal narkomanas, gal jo vaikai purvini ir basi... Šiaip ar taip bent jau būk atsargi skrisdama į to voro glėbį... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 08 15, 20:39)
Na, tai visa tai yr OK, ale juk nežinai: gal jisai koks maniakas, gal kalėjime kiurkso, gal serga kokiu velniu (kojų grybeliu, pvz.  blink.gif ), gal narkomanas, gal jo vaikai purvini ir basi... Šiaip ar taip bent jau būk atsargi skrisdama į to voro glėbį...  biggrin.gif

lotuliukas.gif kalėjime nėra webkamerų tongue.gif ne narkomanas ir ne alkoholikas. ir dirba ten, kur sakė. patikrinau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Simara @ 2008 08 15, 19:40)

nesiginčysiu. mano nuomonė irgi gali keistis
Atsakyti
As su savo MB susipazinau internetu blush2.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir aš prie diskusijos mirksiukas.gif

Aš saviškę irgi suradau internete. Užsiregistravau darnipora.lt. Daug nesitikėjau, bet užpildžiau tuos visus testus ir pradėjau žiūrėti merginų anketas. Ji buvo viena iš pirmųjų, kuriai parašiau. Iškart laiškais užsimezgė flirtas jaučiau, kad lengvai bendraujasi ir turim apie ką kalbėtis. Ir suderinamumo testas rodė, kad suderinami esam wink.gif Kurį laiką pasirašinėję susitikome. Taip ir nebesiskyrėm. Pasikeitė dabar mano skeptiškas požiūris į internetines pažintis. Kur dar susipažinti, jei didžioji dalis laiko darbe prie kompiuterio prabėga smile.gif
Atsakyti
Viena is daugelio galimybiu,praplecianti akyrati...
Atsakyti
Puiki galimybė susipažinti, kam save riboti?
Atsakyti
smile.gif Man nepriimtina, na bent jau kol tai nera aktualu
Atsakyti
tai vienas is budu - ir rezultataas, jei nera "pagrazinimu" is vienos ar kitos puses, tasi visai neprastas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Fifi @ 2006 12 21, 16:48)
Na, aš ne prieš internetines pažintis. Paskaičius susipažinimo istorijas pastebėjau, kad nemažai merginų internete ir rado savo vyrelius. Bet mano patirtis su tokiomis pažintimis tai nekokia  doh.gif  Užteko poros pabandymų, kad daugiau nesivelčiau į jokius aklus pasimatymus  doh.gif

As irgi su savo braniaja susipazinau internetu, bet neivienas i tai neziurejom, kaip i "akla pasimatyma", o tiesiog man pasidare idomu susitikti "gyvai" ir pavaisinti ja kava. Be jokiu isankstiniu minciu!!! Bet gavosi visiskai atvirksciai:)))
Ir dabar mes jau 6 metai kartu thumbup.gif
Atsakyti
seniau labai buvau priesiskai nusiteikusi,bet viena karteli pabandziau,visai patiko smile.gif uzklydo saunus pokstininkas pakalbinti ir mes dabar jau daugiau kaip metai kartu bigsmile.gif
Atsakyti
geras dalykas tas internetas
Atsakyti
visiskai teisus 4u.gif
Atsakyti