Įkraunama...
Įkraunama...

Pažintys internetu II

As Už, turiu keletą porų draugų thumbup.gif
Atsakyti
As uz... ax.gif Turiu visai neblogu pazystamu tokiu budu susipazinom. smile.gif
Atsakyti
As nematau cia nieko blogo ir esu uz thumbup.gif turiu nemazai draugu, pazistamu ir buvusiu simpatiju, su kuriais susipazinau internetu smile.gif

o dabar draugauju su nuostabiu vaikinu, su kuriu taip pat internetu susipazinau wub.gif
Atsakyti
Aš visomis už. T.y. smagu, galima sutikti įdomių žmonių, o gal ir likimo skirtą thumbup.gif Mes su vyru susipažinom per internetą (konkrečiai per skype). Jis ne ten pataikė tongue.gif , o aš maniau , kad kalbuosi su geru pažystamu doh.gif (nedašilo pažiūrėti niko blush2.gif ).
Atsakyti
iš mano internetinių pažinčių suvestinės galiu pasakyti, kad sutikau savo buvusį ir dabartinį vaikiną ir radau darbą pagal savo specialybę.. Dar buvo keletas pasimatymų su keistuoliais.
Su vaikinu gyvename jau beveik du metus, gražiai sutariame. Dirbu jau beveik 3 metus tongue.gif
Manau, kad internetas yra viena iš galimybių užmegzti naujas pažintis.
Atsakyti
Na kaipgi būsi prieš internetą, jei savąjį TEN suradau.. ax.gif
Atsakyti
As tik uz pazintis internetu...Tiesiog negaliu buti pries, nes savaji butent interneto platybese sutikau biggrin.gif
Atsakyti
Šiuo metu jau daug žmonių, kurie susipažino, susipažįsta ir dar susipažins internetu. Tačiau aš su saviškiu susipažinau 2002m. Tuo metu, tai išties buvo truputį keista. ax.gif Bet metus bendravom dar nematę vienas kito, e-laiškais, telefonu, smsais ir per pokalbių svetaines. O po to kai susitikom, daugiau ir neišsiskyrėm.
Atsakyti
4u.gif Smagu gerus atsiliepimus skaityti
Atsakyti
As uz thumbup.gif
Atsakyti
A koks skirtumas, kaip susipažinti? Juk tikslas yra ne pažintis, o buvimas kartu. Internetas - ne geresnė ir ne blogesnė priemonė susipažinti, negu bet kuri kita.
Atsakyti
parašyk kokiuose konrečiuose puslapiuose lankotės, žinau tuos standartinius draugas, pažintys, gal yra kokiu nors geresnių?
Atsakyti