na jei priimsite ir aš prie fantastikos mėgėjų.

, na po teisybei esu iš viso knygų žiurkė: tiek fantastikos, tiek detektyvų, tiek romanų (sentimentalių ir rimtų)
Taip trifidų dienas skaičiau, Dėl eridano "aukso fondu" esu šiek tiek nusivylusi. Keletą kartų teko pastebėti kad kai skaitai kitos leidyklos senei išleistą knygą ji yra ir storesnė ir pilnesnė- tuo tarpu eridano- nepilna. Iš pradžių netikėjau, bet vėliau turėjau gerą pavyzdį, pasiėmė vyras iš bibliotekos eridano perleitą knygą žiūriu- ogi tokią mes turime. Vyrui nepatiko- sako kažkokia be pabaigos. Nustebau, galvojau gal padalinta paėmiau perskaityti, na ir ką jūs manote? tikriai ir nepilna ir kai kurie įvykiai praleisti tada ir susimasčiau, čia tik šita ar ir kiti romanai tokie?

Nebeperkam jau mes to aukso fondo, kažkada norėjome turėti visas, bet kai pasižiūriu jau dabar iki lubų knygų prikrauta, o jei dar jas visas įsigysime, tai kur gyventi reikės
Žiedų valdovo serija man nepatiko- nors Hobitas patiko (pati pirmoji knyga, dar kaime turiu seno leidimo) dalį man padovanojo dalį supirkau ir atidaviau seneliui. Tai knyga kaip aš vadinu vienam skaitymui (bent man ir mano vyrui).
Aš skaitau, kad gera knyga yra ta kurią perskaitai po kelių mėnesių vėl imi skaitai ir vėl ir negali pasisotinti. Norisi dar ir dar skaityti. Tokių deja yra mažuma