Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Sveiki,
perskaiciau "Skaitmenini Jezu" - nu nepasakyciau, kad super knyga, bet siaip patiko. Butu patike daug labaiu, bet siak tiek istempta. Ypac 1knygos dalis. Idomumas prasideda tik gerokai ipusejus 1dali. O 2dalis tikrai idomi ir itraukianti. Ir siuzetas geras, ir ideja sauni.
Na, o dabar skaitau Lukjanenko "Juodrasti" - labai patinka thumbup.gif Lukjanenko kaip visada savo stiliumi ir sugeba itraukt jau nuo pirmu puslapiu.
Na siaip as megeja mokslines fantastikos, nors kartais paskaitau ir fentazi, bet nelabai esu zinove sioje srityje blush2.gif
O gal kas zinot ka nors is naujesniu fantastiniu filmu, ka vertu butu pasiziuret?
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Neseniai radau namie sen1 sen1 knygą "Trifidų dienos" bigsmile.gif
Sužavėjo nerealiai biggrin.gif Gal yra daugiau ją skaičiusių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 01 27, 12:50)
Sveikos!  4u.gif

Neseniai radau namie sen1 sen1 knygą "Trifidų dienos"  bigsmile.gif
Sužavėjo nerealiai  biggrin.gif  Gal yra daugiau ją skaičiusių?  rolleyes.gif

O kas yra sen1 sen1? Neteko matyt, o gal nuotrauka knygos gali imest, idomu butu paziuret kas per knyga?
Atsakyti
norėjau parašyt seną seną biggrin.gif
Va. Trifidų dienos
Atsakyti
o kas nors skaitot Terry Pratchett ir Maksą Frajų?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 01 28, 01:59)
o kas nors skaitot Terry Pratchett ir Maksą Frajų?

Prisirašau prie fantastikos mėgėjų (ir kviečiu užsukti į tinklapį fantastika.lt, ten mūsų daug smile.gif

Labai mėgstu ir Terry Pratchett, ir Maksą Frajų. Neseniai užbaigiau "Paprastus stebuklingus daiktus". Nors man labiausiai iš Frajaus patiko ne "Echo labirintai", o "Zhalobnaja kniga".
Atsakyti
na jei priimsite ir aš prie fantastikos mėgėjų. blush2.gif , na po teisybei esu iš viso knygų žiurkė: tiek fantastikos, tiek detektyvų, tiek romanų (sentimentalių ir rimtų)
Taip trifidų dienas skaičiau, Dėl eridano "aukso fondu" esu šiek tiek nusivylusi. Keletą kartų teko pastebėti kad kai skaitai kitos leidyklos senei išleistą knygą ji yra ir storesnė ir pilnesnė- tuo tarpu eridano- nepilna. Iš pradžių netikėjau, bet vėliau turėjau gerą pavyzdį, pasiėmė vyras iš bibliotekos eridano perleitą knygą žiūriu- ogi tokią mes turime. Vyrui nepatiko- sako kažkokia be pabaigos. Nustebau, galvojau gal padalinta paėmiau perskaityti, na ir ką jūs manote? tikriai ir nepilna ir kai kurie įvykiai praleisti tada ir susimasčiau, čia tik šita ar ir kiti romanai tokie? g.gif Nebeperkam jau mes to aukso fondo, kažkada norėjome turėti visas, bet kai pasižiūriu jau dabar iki lubų knygų prikrauta, o jei dar jas visas įsigysime, tai kur gyventi reikės lotuliukas.gif
Žiedų valdovo serija man nepatiko- nors Hobitas patiko (pati pirmoji knyga, dar kaime turiu seno leidimo) dalį man padovanojo dalį supirkau ir atidaviau seneliui. Tai knyga kaip aš vadinu vienam skaitymui (bent man ir mano vyrui).
Aš skaitau, kad gera knyga yra ta kurią perskaitai po kelių mėnesių vėl imi skaitai ir vėl ir negali pasisotinti. Norisi dar ir dar skaityti. Tokių deja yra mažuma verysad.gif
Atsakyti
Perskaiciau "Juodrasti" - labai patiko. Tik pabaigos biskiuka nesupratau, toks jausmas , kad galetu buti knygos tesinys mirksiukas.gif
O Makso Frajaus tai gal noreciau paskaityti, bet ,kad brangios jo (jos) knygos, kainuoja apie 30lt g.gif
O siaip Eridano as toli grazu tikrai visu neperku. Dazniausiai perku populerias, daugelio pamegtas knygas, o taip pat patikrintu rasytoju smile.gif
Atsakyti
Mane labai kabina Steveno Kingo romanai. Stengiuosi visus perskaityti. Patinka vaizdingumas. Geras psichologijos išmanymas. Taip pat patinka "Harry Poter".
Perskaičiau 5 knygas, šeštąją laikau savo malonumui, kada pajusiu, kad jau metas skaityti, tada mėgausiuosi. smile.gif
Atsakyti
Trifidu dienas skaitau karta metuose 4u.gif Ji man labai liuks. Dar perskaiciau Eragona , o filmas sukurtas tai nelabai schmoll.gif Jaucias dabar skaitysiu 2 daly tik kad labai brangi. g.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu 4u.gif su pinigeliais dabar striuka, tai skaitau knygas internete, galiu ir adresiukais pasidalinti:
ekuryba.com
dar cia keli kurinukai:
rasyk.lt
Paskutinis mano matytas fantastinis filmas Aeon Flux thumbup.gif
Filmas labai patiko, nors kritikai ir sumaise su zemem doh.gif Jei kas norit, turiu CD - labai jau ilgai ieskojau, is kur gauti wub.gif
Atsakyti
Fantastiką labai mėgau skaityti paauglystėj, tėtis užkrėtė, dabar vis laiko nerandu knygą į rankas paimt, gaila verysad.gif
Gal kas matėt filmą "Pano labirintas", draugas jau pažiūrėjo, tai liko sužavėtas.Sako, jog tai super pasaka suaugusiems ir kam patiko Haris Poteris ar Ziedu valdovas tai ir siuo nenusivils. P.s. yra žiaurokų vietelių, tai mažiems vaikams gal nelabai. Būtų įdomu pačiai pažiūrėt, nes jau taip išgyrė, o jis pats bet kokių nežiūri tongue.gif
Atsakyti