Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Gemini @ 2009 08 06, 18:13)
Bet iš visų skaitytų, man vis tik Sapkovskio "Raganius" pats pačiausias  wub.gif

Tada tau ir "Volkodav" turėtų patikti 4u.gif Ši knyga truputį gamtiškesnė, ar kaip čia pasakius g.gif Oi, dar "Žemjūrės burtininką" pamiršau blush2.gif - labai labai patiko wub.gif
QUOTE(Invazija @ 2009 08 06, 19:16)
Todėl, sakykim, mani bibliotekoj atsirado Halanbeko (nežinau kaip parašyti) "Elementariosios dalelės" ir "Tanatonautai" (kuri visgi pasirodė man lėkštoka)

Iš lengvų smagiai suvalgiau Frajų, nes jis smagiai juokiasi iš silpnybių ir lyg verčia pačią smagiau žiūrėti į gyvenimą.

O Makarčio knygą "Kelias" apie pasaulio pabaigą numečiau ir nukišau - nesu patyrus tokio siaubo vien skaitant knygą...

Kažkoks ilgas postas gavosi ir įtariu, kad daugelį knygų jau esate aptarę ax.gif

Geras postas 4u.gif
"Kelias" ir "Elementariosios dalelės" tai neragautos, o "Tanatonautai" - patiko, gal truputį ištempta ir vietomis nuobodoka, bet patiko.
Frajus - jėga thumbup.gif
QUOTE(Alinva @ 2009 08 07, 13:02)
Turbūt čia dokumentika ar biografija?  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2009 08 07, 08:59)
Man irgi labiausiai prie sirdies fentazy biggrin.gif Bet nesipurtau ir scientific, jei knyga itraukia, tai ir puiku smile.gif O siuo metu kazkaip fantastikos seniai jau neskaiciau (kazin kodel unsure.gif) Knygos apie vampyrus gi nesiskaito prie fantastikos, tiesa? biggrin.gif

Skaitosi skaitosi, juk jie tokie sutverimai, kuriu realiam pasauly nerasi. Na, imanoma, bet cia jau visokie nukrypimai, kai zmones krauja geria savo malonumui, tai nesiskaito, kaip normalus zmones biggrin.gif

Man paciai labiausiai limpa fantasy, sci-fi nemyliu, nes neidomus man visokie utopiniai ir distopiniai pamastymai ir technologija valdanti visa pasauli. Patinka kai yra burtai, ar kitokios galios, tiesioginai filosofiniai pablevyzgojimai man nereikalingi, jeigu reikia ka padiskutuoti, pati sugebu rasti knygos vietas, kurias galima pasukti filosofijos/psichologijos, ar kitokiu kampu.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 08 07, 12:02)
Tada tau ir "Volkodav" turėtų patikti  4u.gif Ši knyga truputį gamtiškesnė, ar kaip čia pasakius g.gif Oi, dar "Žemjūrės burtininką" pamiršau  blush2.gif - labai labai patiko  wub.gif
Geras postas  4u.gif
"Kelias" ir "Elementariosios dalelės" tai neragautos, o "Tanatonautai" - patiko, gal truputį ištempta ir vietomis nuobodoka, bet patiko.
Frajus - jėga  thumbup.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū, paieškosiu "Volkodav". Radau kompinį, bet nekenčiu taip knygas skaityti doh.gif
"Žemjūrės" irgi rusų? blush2.gif Aš kažką Lukjanenko esu skaičius, bet kad labai sažavėję būtų, nepamenu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 07 rugpjūčio 2009 - 13:56
QUOTE(Gemini @ 2009 08 07, 15:44)
Ačiū, paieškosiu "Volkodav". Radau kompinį, bet nekenčiu taip knygas skaityti  doh.gif
"Žemjūrės" irgi rusų?  blush2.gif Aš kažką Lukjanenko esu skaičius, bet kad labai sažavėję būtų, nepamenu  rolleyes.gif

Paieškok, paieškok mirksiukas.gif
''Žemjūrės burtininką" parašė Ursula K. Le Guin 4u.gif Ir dar pora tęsinių yra.
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 08 07, 14:52)
Paieškok, paieškok  mirksiukas.gif
''Žemjūrės burtininką" parašė Ursula K. Le Guin  4u.gif Ir dar pora tęsinių yra.

Nu geras, lentynoje guli doh.gif Reik gal atostogoms pasiimti biggrin.gif
Dar man buvo labai patikęs Anne McCaffrey "Baltasis drakonas". O "Eragonas" kažkodėl nejuda verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 07 rugpjūčio 2009 - 15:29
QUOTE(Gemini @ 2009 08 07, 13:25)
Nu geras, lentynoje guli  doh.gif Reik gal atostogoms pasiimti  biggrin.gif
Dar man buvo labai patikęs Anne McCaffrey "Baltasis drakonas". O "Eragonas" kažkodėl nejuda  verysad.gif

As skaiciau lietuviska Eragono vertima, tai nezinau ar vertimas labai prastas, ar autoriaus rasymo stilius nekoks ir siaip pati knyga nuobodi iki negalejimo. Siaip ne taip per kancias perskaiciau pirma dali, kitu net nebandau, nes visai nepatiko.
Atsakyti
O aš Valstybės sieną perskaičiau, ir, žinokit, patiko. Pradžioj kažkaip papiniota buvo, bet paskui susirišo. Pasiėmiau iš bibliotekos Raganių, pažiūrėsiu kas ten per dalykas. Kai matau minint Volkodavą, tai gailu, kad negaliu jo gauti, labai norėtųsi paskaityti. Seniai matau, kad SOFIJA5 ją giria. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 08 07, 21:48)
O aš Valstybės sieną perskaičiau, ir, žinokit, patiko. Pradžioj kažkaip papiniota buvo, bet paskui susirišo. Pasiėmiau iš bibliotekos Raganių, pažiūrėsiu kas ten per dalykas. Kai matau minint Volkodavą, tai gailu, kad negaliu jo gauti, labai norėtųsi paskaityti. Seniai matau, kad SOFIJA5 ją giria.  ax.gif

O tu Vilniuje gyveni? Galėčiau paskolinti 4u.gif
Atsakyti
Pasirodo ir aš prie fantastikos mėgėjų - tik dažniausiai "slaptai" skaitau biggrin.gif gėdijuosi, tsank biggrin.gif

Kol kas man geriausias - Frajus - ne tiek dėl fantastikos, kiek dėl kalbos... va wub.gif
Iašku Tolkieną ir HP valgiau, valgiau - ir gyvenime manęs tuo metu nebuvo cool.gif tačiau šiuo metu nepataikau ant tikrai "skanios" fantastikos unsure.gif

beje, čia pavyzdėlis, kaip fantastika paveikia smegenus: stoviu šiandien sustojime, staiga iš už kiosko (kurios šiaip jau beveik prisiglaudęs prie sienos) išlenda ir nueina toks tipažas.... hmm, tarp menininko ir bomžo biggrin.gif po kiek laiko - kitas. Pirma mintis - ne žiobaras, ne -žiobaras.....slaptas išėjimas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 08 10, 13:25)
Pasirodo ir aš prie fantastikos mėgėjų - tik dažniausiai "slaptai" skaitau biggrin.gif gėdijuosi, tsank biggrin.gif

Kol kas man geriausias - Frajus - ne tiek dėl fantastikos, kiek dėl kalbos... va wub.gif
Iašku Tolkieną ir HP valgiau, valgiau - ir gyvenime manęs tuo metu nebuvo cool.gif tačiau šiuo metu nepataikau ant tikrai "skanios" fantastikos unsure.gif

beje, čia pavyzdėlis, kaip fantastika paveikia smegenus: stoviu šiandien sustojime, staiga iš už kiosko (kurios šiaip jau beveik prisiglaudęs prie sienos) išlenda ir nueina toks tipažas.... hmm, tarp menininko ir bomžo biggrin.gif po kiek laiko - kitas. Pirma mintis - ne žiobaras, ne -žiobaras.....slaptas išėjimas? lotuliukas.gif

Smagu, kad prisipažinai lotuliukas.gif Man irgi būna, kad įdomių minčių kyla, paskutiniu metu dėl Frajaus buvau nuprotėjusi, vis norėjosi Laisvės nuo rūpesčių dienos lotuliukas.gif ir kamros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 08 10, 11:43)
Smagu, kad prisipažinai  lotuliukas.gif Man irgi būna, kad įdomių minčių kyla, paskutiniu metu dėl Frajaus buvau nuprotėjusi, vis norėjosi Laisvės nuo rūpesčių dienos  lotuliukas.gif ir kamros  4u.gif

o man - Čakatos pyrago biggrin.gif

o labai labai retai - sugebėti nusipjauti kaip Maksas topsecret.gif
Atsakyti
O ko cia gedytis, kad skaitai fantastika? Zmones, kurie mano, kad cia pasakaites vaikam, aiskiai niekad nera skaite nieko verto demesio, ka sis zanras turi pasiulyt. As tai drasiai skeliu, jeigu kas paklausia, kad skaitau, nu ir ka? O kiti ziuri "Seksa ir Miesta", bet gi as tu personu vistom del to nevadinu.
Atsakyti