Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(Sorceress @ 2009 08 10, 12:31)
O ko cia gedytis, kad skaitai fantastika? Zmones, kurie mano, kad cia pasakaites vaikam, aiskiai niekad nera skaite nieko verto demesio, ka sis zanras turi pasiulyt. As tai drasiai skeliu, jeigu kas paklausia, kad skaitau, nu ir ka? O kiti ziuri "Seksa ir Miesta", bet gi as tu personu vistom del to nevadinu.

lotuliukas.gif

nesigėdinu biggrin.gif šiaip skaitau ir kitokias knygas ax.gif
Atsakyti
Na dėl manęs, kad ir meiles romanus tegul skaito, bile skaito irnesakyk.gif
Pradėjau Le Guin skaityt, pasirodo, esu ją skaičius, bet miglotai pamenu, tai tikriausiai atostogoms pasiimsiu su savimi. Nes nuo literatūros apie NLP ir jos vertinimo stogas nučiuožti gali biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 10 rugpjūčio 2009 - 13:47
Kuo NLP ne fantastika? liezuvis.gif wink.gif
Frajaus veikėjai tikrai gali pus pamoyti "nesiparinti". Gera žinoti, kad tokius vykusius vyriškus veikėjus sukurpė moteris smile.gif Beje, juk yra išverstos tik keturios knygos? Gal ryžtis skaityti rusiškai....
Atsakyti
QUOTE(Invazija @ 2009 08 10, 17:54)
Kuo NLP ne fantastika? liezuvis.gif wink.gif

Ko gero, taip ją geriau traktuoti biggrin.gif Aš būtent su tokiu pat požiūriu žadu Megre "Anastasijos" ciklą perskaityti rolleyes.gif Už gryną pinigą nepriimti, bet pozityvumo pasisemti.
Perskaičiau "Viduržemių burtininką", kažkaip niūroka pasirodė unsure.gif Bet po truputį atgaminau pradėjusi skaityti apie ką ji, dar ne absoliuti sklerozė smile.gif
Beje, vakar n-tąjį kartą žiūrėjau filmą su Sandra Bullock "Nuojauta" ("Premonition"), man jis patinka, tik pabaiga be ryšio verysad.gif . Dar laaaaabai "Namas prie ežero" patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 10 rugpjūčio 2009 - 19:37
O, Brūkšniuk, ir tu fantastė? Tai gerai, kad pripažinai. 4u.gif
SOFIJA5, deja, aš ne vilnietė, nes jau seniai būčiau išsiprašius Volkodavą paskaityt. Peržiūrėjau visokius katalogus internete, tai niekur arti nėra. schmoll.gif Kaip nors, gal atsiras kada.
Atsakyti
QUOTE(Invazija @ 2009 08 10, 17:54)
Frajaus veikėjai tikrai gali pus pamoyti "nesiparinti". Gera žinoti, kad tokius vykusius vyriškus veikėjus sukurpė moteris smile.gif Beje, juk yra išverstos tik keturios knygos? Gal ryžtis skaityti rusiškai....

ėėė, rusiškas varčiau - bet labai prastas popierius ir leidimas - nėra ko lyginti su Niekorimto leidiniais ax.gif

QUOTE(giluze @ 2009 08 10, 19:34)
O, Brūkšniuk, ir tu fantastė? Tai gerai, kad pripažinai.  4u.gif

doh.gif lotuliukas.gif jooo, aš anoniminis fantastas lotuliukas.gif

kaip vakar su knygėmis juokėmis - malonu pabūti tarp tokių pačių ligonių - tada visai sau sveikas atrodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 08 11, 10:48)
ėėė, rusiškas varčiau - bet labai prastas popierius ir leidimas - nėra ko lyginti su Niekorimto leidiniais ax.gif

Kai turinys "veža", kaip nors ir su forma gali susitaikyti wink.gif Va tik rusiškai lėtokai man gaunas...
Atsakyti
QUOTE(Invazija @ 2009 08 10, 19:54)
Gal ryžtis skaityti rusiškai....

Mane, kaip ir Brūkšniuką, atbaidė rusiškas leidimas, na, širdis man neleidžia tokių pirkti. Kentėėėsiu verysad.gif ir lauksiu "Nieko rimto" leidimo 4u.gif
QUOTE(giluze @ 2009 08 10, 21:34)
SOFIJA5, deja, aš ne vilnietė, nes jau seniai būčiau išsiprašius Volkodavą paskaityt. Peržiūrėjau visokius katalogus internete, tai niekur arti nėra.  schmoll.gif Kaip nors, gal atsiras kada.

Gaila verysad.gif Taip norisi gera knyga pasidalinti ax.gif
Atsakyti
"Suvalgiau" Werberio "Angelų imperiją" bigsmile.gif

jėginis reikalas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos po ilgo nesirodymo pagaliau parsigabenau savo senus kaulus į forumą...Pirmiausia gryžau čia nes... būtent fantastika privertė mane palikti keliems mėnesiems supermamas... o tiksliau moteriška fantastika...
Būtent moteriška- turinti meilės intrigėlę (arba kaip rusai sako- meilės linija)ir skaitau paskutiniu metu rusų kalba- nes lietuviškų išverteų tokių knygų- nedaug, neseniai perskaitytos knygos:
Olga Gromiko-serija apie raganą Volcha...
Keiti Makalister- seksas ir vienišas vampyras... (pirmojo ten ne tiek ir daug lotuliukas.gif
Šarlin Kenjon su jos tamsiaisiais medžiotojais, drakone ir t.t.t
perskaičiau daug- jau pusės pavadinimų nepamenu-traukiu rusiškas knygas iš rusų saitų- ten gali ir vietoi skaityt- bandžiau surast lietuviškų- be šansų... o pas rusus tai oficialios ir ne visiškai oficialios bibliotekos... 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nusprendžiau kad būtų gerai ne tik parašyti kokios knygos- bet taip pat jei yra kompiuterinis variantas jas atsisiusti...Čia nuorodas įdedu- bet rusiškų knygų bibliotekų:
http://lib.rus.ec/a/30331
http://www.litru.ru/?category=139
pradžiai manau užteks- bet čia tik rusų kalba knygos- pirmajame- man patinka kad yra atsiliepmai...Jie tikrai daug nulemia skaitant.
Antrame tinklapyje- patogu tai kad raidės didelės- ir nereik ieškot- viskas sudėta- iš karto matai tiek viršelius tiek anotacijas. Be to knygos sudėtos pagal populiarumą- tai yra dažnumą siuntimo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2009 08 15, 17:46)
"Suvalgiau" Werberio "Angelų imperiją" bigsmile.gif

jėginis reikalas thumbup.gif

o dabar aš jo "Tanatonautuose" biggrin.gif
Atsakyti