Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Tai kad nereik toli ieškot, varai į knygyna ir perki, nes jos knygom pastoviai fantasy skyrius užverstas. O dar geriau tai per amazon pirkt, kainos gerenės negu knygynuose. Va ką tik pažiūrėjau, tai po 4-6 svarus co.uk parduoda.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 04 19, 14:29)
Niekad nemaniau, kad tau taip gali būti.  mirksiukas.gif 

Būna ir man neskaitadienių. Jeigu šiandien negausiu vampyrų (miręs iki sutemų i pažymėtoji tęsinių), eisiu skaityti Silmariono. Va biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 04 20, 12:18)
Būna ir man neskaitadienių. Jeigu šiandien negausiu vampyrų (miręs iki sutemų i pažymėtoji tęsinių), eisiu skaityti Silmariono. Va  biggrin.gif

Tikrai gausi biggrin.gif Galesi sau uzsivampyrinti lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As dabar skaitau Joe Hill "Horns". Kinga padejau kol kas i sali - kazko tai nelimpa g.gif. Tai ta Horns - nu labai patinka kol kas, letokai ji man skaitosi - vis kitos veiklos atsiranda, bet idomi knyga.
Pries tai perskaiciau Herbie Brennan "Fairie Wars" - rekomendavo sia knyga man... Ai nezinau net, gal ir nebloga, labai lengvai skaitesi, bet biskiuka per vaikiska tokia pasirode. Apie feju paralelini pasauli ten rase - kaip berniukas is musu pasaulio atranda feja/berniuka pas save sode, poto issiaiskina, kad tas fejus yra ju salies imperatoriaus sunus, kuri del politiniu intrigu bandoma nuzudyti....na zodziu nebloga knyga, bet yra dar 2 tos pacios serijos knygos, tai kazkaip visai netraukia manes prie ju.
Atsakyti
Sveikos,

Idomia temele radau smile.gif Siaip as isvis esu ant fantastikos pasinesus blush2.gif Bet man nepatinka visokie kosmosai , zvaigdziu karai ir pan. Labiau domina magija, stebuklingi sutverimai, paslaptys ir senove. Todel ir knygas tokias skaitau. "Ziedu valdovas " rules biggrin.gif Dievinu elfus wub.gif blush2.gif "Hobitas", "Hurino vaikai"- sita labai niuri knyga, "Silmariljonas" wub.gif . A. Sapkovskio visas knygas "surijau" - "Raganius", "Elfu kraujas", "Paniekos metas", "Krikstas ugnimi", "Kregzdes bokstas" ir "Ezero valdove". Deja, labai nusivyliau Niko Perumovo knygomis, ir netgi supykau ir neskaitau ju- grynas issidergimas is Ziedu valdovo. Labai patiko "Baltosios vilkes " trilogija. Noros Roberts trilogija, kaip jau kazkas ir minejo, labiau primena meiles romana. Is Eridano knygu geras fantastikos rasytojas yra David Gemmel ("Druso kronikos"). Dar patiko "Pasaulio pabaigos knyga", autoriaus nepamenu, yra dvi knygos. "Kasandra"."Einantys i nakti". "nepaklusni magija" nelabai, kazko man truko...
Na va, jei atsiminsiu, dar parasysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2010 04 21, 14:48)
Sveikos,

Idomia temele radau smile.gif Siaip as isvis esu ant fantastikos pasinesus  blush2.gif Bet man nepatinka visokie kosmosai , zvaigdziu karai ir pan. Labiau domina magija, stebuklingi sutverimai, paslaptys ir senove...

Šaunu, dar viena fantaste būrelis padidėjo. Sveika atvykus. Man patinka ir tai kas tau patinka ir kas nepatinka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2010 04 21, 15:48)
Sveikos,

Idomia temele radau smile.gif Siaip as isvis esu ant fantastikos pasinesus  blush2.gif
Na va, jei atsiminsiu, dar parasysiu biggrin.gif

Smagu, kad prisijungei. 4u.gif Man irgi patinka tai, kas ir tau. Ir nepatinka Perumovas schmoll.gif Va, tik dėl David Gemmel nelabai sutinku, skaičiau jo visas lietuviškas knygas, bet per daug niūrus jis man ax.gif
O aš čiupsiu vampyrus skaityti. Laukiu nesulaukiu vakaro lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 22 balandžio 2010 - 08:27
Nagi vagi, dar prisiminiau Bartimejaus trilogija- "Samarkando amuletas", "Golemo akis" ir "Ptolemajaus vartai" thumbup.gif Tiesa kai pradejau skaityt buvau nusiteikus skeptiskai, nes ka tik buvau baiguis Hari Poteri, tai galvojau- ai, bus koks plagijatas biggrin.gif bet pasirodo ne, labai idomios ir saunios knygos, ir netgi be happy endo...
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2010 04 21, 14:48)
Deja, labai nusivyliau Niko Perumovo knygomis, ir netgi supykau ir neskaitau ju- grynas issidergimas is Ziedu valdovo. 

Dėl šito tai ir aš pasirašau. Gryna teisybė. bet tiek to, yra daugybė kitų gerų fantastų rašytojų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2010 04 22, 14:03)
Nagi vagi, dar prisiminiau Bartimejaus trilogija- "Samarkando amuletas", "Golemo akis" ir "Ptolemajaus vartai"  thumbup.gif Tiesa kai pradejau skaityt buvau nusiteikus skeptiskai, nes ka tik buvau baiguis Hari Poteri, tai galvojau- ai, bus koks plagijatas biggrin.gif bet pasirodo ne, labai idomios ir saunios knygos, ir netgi be happy endo...

Man jos irgi patiko 4u.gif
O aš vakar perskaičiau Stephanie Meyer "Brėkštanti aušra" - dar viena vampyrų istorija baigta. Įdomu buvo, bet... jau gerai, kad baigėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 04 23, 13:03)
Man jos irgi patiko  4u.gif
O aš vakar perskaičiau Stephanie Meyer "Brėkštanti aušra" - dar viena vampyrų istorija baigta. Įdomu buvo, bet... jau gerai, kad baigėsi  4u.gif

Per anksti džiaugiesi, dar nebaigei skaityti. lotuliukas.gif Juk yra dar 2 dalys. Aš tai esu nusprendusi, kad skaitysiu tik pirmas dvi dalis, "Saulėlydį" ir "Jaunatį". Čia taip mane visi atsiliepimai paveikė. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi perskaiciau visa Twilight saga - mane labai itrauke pirma knyga, bet poto pastoviai kiekviena knyga buvo vis prastesne ir prastesne - pabaigiau skaityti vien del to kad idomu buvo kaip gi ji vistik viska ten uzris. Bet seip tai nebebuvau taip suzaveta kaip po pirmos.
Atsakyti