Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

Pabaigiau vakar Joe Hill Horns - nu 10 balu duodu. Buvo pora tokiu fui vieteliu, bet seip tai nuostabiai parasyta knyga, visapusiska tokia. Man lygiai toks pats ispudis buvo susidares po pirmosios, va ir sitoje jis viska taip graziai supina - ir siauba ir drama, ir humoras ir fantazija....
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 04 19, 09:06)
Aš dabar skaitau Noros Roberts "Dievų vartai". Tai 2-oji trilogijos dalis. (Rato trilogija: Morganos kryžius, Dievų vartai, Tylos slėnis). Tokia labai labai lengva fantastika apie vampyrus. Pakankamai įdomu, lengvai skaitosi, nieko galvoti nereikia.

Tačiau turiu tokį pastebėjimą, iš pradžių ir nepastebėjau, bet kai pradėjau skaityti antrą knygą, tas labai užkliuvo. Kol skaitai, tol įdomu, tol skaitosi, ale kai padedi knygą į šalį, nėra to jausmo kaip būna su kitomis knygomis; kad net rankos dreba, kad nori tokiau skaityti ir žinoti, kaip viskas pasibaigs. Dabar tik vis prisimenu, kad šitą knygą toliau reikia skaityti.  g.gif

Na as irgi jas skaiciau. Visai neblogos, bet antra karta nebesinori skaityti mirksiukas.gif
Atsakyti
As dabar skaitau Lev Grosman The Magicians - nu jau daugiau nei puse knygos iveikiau, labai maloniai skaitosi. Apie vaikinuka, kurs seip normaliam pasaulyje laikomas genijumi ir kuris dar plius turi magijos sugebejimu. Jis netiketai yra priimamas i magu mokykla, i kuria papuola lygiai tokie patys genijai-moksliukai. Kuom man patinka si knyga, tai kad musu pagrindinis veikejas, yra labai visapusiskas - ir kartu geros sirdies, ir protingas, ir vienisas ir uzsispyres, ir arogantiskas, ir savanaudis, ir pasimetes, ir juokdarys ir kartais toks asilas, kad norisi tvoti jam per galva, kad atsikvosetu tongue.gif ... Na zodziu daugiamatis jis zmogus, nera labai lengva ji myleti, bet kartu norisi ji ir palaikyti, nes labai norisi, kad jis atrastu savo kelia, savo vidine ramybe.
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2010 05 19, 20:27)
As dabar skaitau Lev Grosman The Magicians - nu jau daugiau nei puse knygos iveikiau, labai maloniai skaitosi.

Pagal aprasyma si knyga man turetu patikti smile.gif
O as perskaiciau Vernor Vinge "Kur baigiasi vaivorykštės" - daug kompiuteriu, ko paprastai nemegstu, bet patiko psichologine knygos dalis, paslaptingasis Triusis, sokanti Biblioteka. Zodziu, patiko biggrin.gif
O Neal Asher "Pradoru palydovas" - net nesugebejau iveikti blush2.gif Na, ne mano knyga, ir taip kankinau, ir anaip. Bandziau vaziuodama mikriuke skaityti, kartais tai padeda, na, kai turi tik ta viena knyga tai ja ir skaitai. Nepadejo. Buvo geriau ziureti pro langa nei "Pradoru palydova" skaityti. ax.gif Beje, Odlupys ir Valstybes siena man patiko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 19 gegužės 2010 - 19:28
QUOTE(Stusia @ 2010 05 19, 17:27)
Kuom man patinka si knyga, tai kad musu pagrindinis veikejas, yra labai visapusiskas - ir kartu geros sirdies, ir protingas, ir vienisas ir uzsispyres, ir arogantiskas, ir savanaudis, ir pasimetes, ir juokdarys ir kartais toks asilas, kad norisi tvoti jam per galva, kad atsikvosetu tongue.gif

Tai Haris Poteris, kitaip sakant tongue.gif O jeigu rimtai, tai visai įdomiai pagal aprašymą atrodo, reiks eit kokių recenzijų paskaityt apie šitą knygą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 05 19, 11:20)
Tai Haris Poteris, kitaip sakant tongue.gif O jeigu rimtai, tai visai įdomiai pagal aprašymą atrodo, reiks eit kokių recenzijų paskaityt apie šitą knygą smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu zinok nea, as labai bijojau, kad cia bus tokia tipo kopija Hario, bet zinok mazai ten tu panasumu. Ypac jo ta asmenynbe, ji tokia vistiek man kasdieniskesne - Haris, tai vistiek toks gerietis is pagrindo buvo, o Quentinas, tai jis pats net nezino kas jis yra....
Zodziu man kol kas labai patinka, tik vienas idomus dalykas, va jau daugiau nei puse knygos iveikiau, o to jau tokio blogiecio vis dar nera... Tai zodziu idomi tokia sandara sios knygos, nes juk daug maz visos tokio stiliaus knygos turi heroju ir turi priesa, o cia lyg ir yra uzsimenama pie galima priesa, bet nieko daugiau...
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 05 19, 20:27)
O as perskaiciau Vernor Vinge "Kur baigiasi vaivorykštės" - daug kompiuteriu, ko paprastai nemegstu, bet patiko psichologine knygos dalis, paslaptingasis Triusis, sokanti Biblioteka. Zodziu, patiko  biggrin.gif

O aš jos niekaip neįveikiau. Kažkaip neužkabino . Na, gal kada ir atsiprašysiu - bandysiu dar kartą laimę. ax.gif
Atsakyti
Yra nauja (na kaip nauja, i lietuviu kalba isversta biggrin.gif) J.R.R. Tolkieno knyga "Nepaprastosios karalystes pasakos" clap.gif Tai jau laukiu algos dabar biggrin.gif Jei kas jau turit, pasidalinkit ispudziais wink.gif
Atsakyti
O aš kaip visad įsikibus į šiauriečių literatūrą. Dabar skaitau islando Sjono romaną „Baldras, Šešėlio sūnus“. Skaitau tarp eilučių. Tai it yra nuostabiausia 4u.gif
Atsakyti
Ir kaip sekasi? Tipo, nieko neskaitot? mirksiukas.gif Aš tai šviežiai baigiau J. Meaney "Kaulų daina". Visai nebloga knyga. Ko tik ten nėra, ir zombiai, ir šmėklos, ir besitransformuojantys motociklai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Skaitom skaitom, prieš porą savaičių užpirkau "Amabassador's Mission", čia "The Black Magician" triologijos tęsinys, dar nesuskaičiau, nes nebuvo laiko, bet rodos kad bus visai įdomu biggrin.gif
Atsakyti
N-ąjį kartą skaitau Maksą Frajų ax.gif
Reikės pasidomėti ta "Kaulų daina" - negirdėta ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 19 birželio 2010 - 08:48