Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

QUOTE(giluze @ 2010 04 23, 16:20)
Per anksti džiaugiesi, dar nebaigei skaityti.  lotuliukas.gif  Juk yra dar 2 dalys. Aš tai esu nusprendusi, kad skaitysiu tik  pirmas dvi dalis, "Saulėlydį" ir "Jaunatį". Čia taip mane visi atsiliepimai paveikė.  rolleyes.gif

Na kodėl? - šita serija su "Brėkštančia aušra" ir baigiasi smile.gif Nereikia priplakt nebaigto darbo - "Vidurnakčio saulė", nes jo oficialaus leidimo nėra, o ir pati knyga nežinia ar bus baigta... o "Sielonešė" - su vampyrų saga jau nebesusijusi - tik tiek kad tos pačios autorės kūrinys. A, tiesa - vos nepamiršau - bent jau Amerikoje bus išleista apysaka apie "Bree" - naujagimę vampyrę - kaip saldainiukas prieš filmo "Užtemimas" premjerą... nebent ją skaityt tos pačios sagos dalimi, ko vistik nevertėtų daryt.
O aš kažkaip labiau likau sužavėta Charlaine Harris serija... tik labai susinervinau, kai skaitydama 4 knygą supratau, kad tai ne pabaiga ir greitu laiku lietuviškai bus išleista 5 knyga... ir dar labiau susinervinau, kai nuėjau į autorės tinklapį ir sužinojau, kad ši serija išvis dar nebaigta - nors angliškai jau išleista 10 knygų... Nervas ima kai pagalvoju apie laukimo "džiaugsmus" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 04 23, 17:20)
Per anksti džiaugiesi, dar nebaigei skaityti.  lotuliukas.gif  Juk yra dar 2 dalys. Aš tai esu nusprendusi, kad skaitysiu tik  pirmas dvi dalis, "Saulėlydį" ir "Jaunatį". Čia taip mane visi atsiliepimai paveikė.  rolleyes.gif

tongue.gif Mano nuomone ši serija jau baigta.

QUOTE(Echunia @ 2010 04 25, 19:25)
Na kodėl? - šita serija su "Brėkštančia aušra" ir baigiasi smile.gif Nereikia priplakt nebaigto darbo - "Vidurnakčio saulė", nes jo oficialaus leidimo nėra, o ir pati knyga nežinia ar bus baigta... o "Sielonešė" - su vampyrų saga jau nebesusijusi - tik tiek kad tos pačios autorės kūrinys. A, tiesa - vos nepamiršau - bent jau Amerikoje bus išleista apysaka apie "Bree" - naujagimę vampyrę - kaip saldainiukas prieš filmo "Užtemimas"  premjerą... nebent ją skaityt tos pačios sagos dalimi, ko vistik nevertėtų daryt.
O aš kažkaip labiau likau sužavėta Charlaine Harris serija... tik labai susinervinau, kai skaitydama 4 knygą supratau, kad tai ne pabaiga ir greitu laiku lietuviškai bus išleista 5 knyga... ir dar labiau susinervinau, kai nuėjau į autorės tinklapį ir sužinojau, kad ši serija išvis dar nebaigta - nors angliškai jau išleista 10 knygų... Nervas ima kai pagalvoju apie laukimo "džiaugsmus"  doh.gif

Ir aš taip manau apie Meyer 4u.gif
Beje, dėl Harris irgi pritariu, man labiau patiko, t.y. vis dar patinka ir patiks... dar ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
O jum nepatinka naujų knygų laukimas? Man kaip tik smagu, kai lauki, tikiesi. Atsimenu, kai reikėjo laukt Poterio naujų knygų arba Žiedų Valdovo filmų, gi toks įvykis būdavo, kai galiausiai išleidžiama. Net gaila, kad senokai skaičiau seriją knygų, kurios reikėtų laukt.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 26, 17:23)
O jum nepatinka naujų knygų laukimas? Man kaip tik smagu, kai lauki, tikiesi. Atsimenu, kai reikėjo laukt Poterio naujų knygų arba Žiedų Valdovo filmų, gi toks įvykis būdavo, kai galiausiai išleidžiama. Net gaila, kad senokai skaičiau seriją knygų, kurios reikėtų laukt.

O man jau atsibodo laukti. Nieko nedarau tik laukiu. Laukiau Hario Poterio ir Lauros pabaigos. Dar Sapkovskio Raganiaus. Dar Saulėlydžio. Dabar laukiu Eragono, Gilybių, Harris Mirusio. Tik laukiu ir laukiu verysad.gif Netgi sakiau, kad pabaigusi Eragoną ir Gilybes, kurį laiką į rankas neimsiu serijinės knygos, bet... neiškenčiau Harris paėmiau, tiesa, iškart 3 knygas biggrin.gif Ai, dar Makso Frajaus tęsinių laukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 26, 16:23)
O jum nepatinka naujų knygų laukimas?

Kaip čia pasakius... g.gif Antros Žiedų valdovo knygos laukiau 4 metus. Taip ilgai laukti man visai nepatiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 04 27, 11:27)
Kaip čia pasakius...  g.gif  Antros Žiedų valdovo knygos laukiau 4 metus. Taip ilgai laukti man visai nepatiko.  ax.gif

Ir aš, ir aš laukiau... vyras vis skambindavo į leidyklą ir klausdavo, kada bus išleistas tęsinys... norėjo man staigmeną padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 04 27, 05:25)
O man jau atsibodo laukti. Nieko nedarau tik laukiu. Laukiau Hario Poterio ir Lauros pabaigos. Dar Sapkovskio Raganiaus. Dar Saulėlydžio. Dabar laukiu Eragono, Gilybių, Harris Mirusio. Tik laukiu ir laukiu  verysad.gif Netgi sakiau, kad pabaigusi Eragoną ir Gilybes, kurį laiką į rankas neimsiu serijinės knygos, bet... neiškenčiau Harris paėmiau, tiesa, iškart 3 knygas  biggrin.gif Ai, dar Makso Frajaus tęsinių laukiu  doh.gif

Tai Twilight ir Eragono gali nelaukt, kam kankintis dėl tokių siaubų? tongue.gif
QUOTE(giluze @ 2010 04 27, 08:27)
Kaip čia pasakius...  g.gif  Antros Žiedų valdovo knygos laukiau 4 metus. Taip ilgai laukti man visai nepatiko.  ax.gif

Kaip suprast? Taigi knygos išleistos velnias žino kada prieš 50 metų.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 27, 15:48)
Kaip suprast? Taigi knygos išleistos velnias žino kada prieš 50 metų.

Taip ir suprask, kad pirmą knygą Alma littera išleido ar ne 1994 m, o antrąją po 4 metų. Tiesa, trečioji išėjo jau daug greičiau.
Atsakyti
Aa tai tamstos apie vertimus vis kalbat, aš gi tundra viską originalo kalba įpratus skaityt, tai susibalamūtyjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 27, 16:45)
Aa tai tamstos apie vertimus vis kalbat, aš gi tundra viską originalo kalba įpratus skaityt, tai susibalamūtyjau blush2.gif

Vat vat smile.gif mes gi gimtąja kalba skaitom... dar aukštumų nepasiekėm kad viską orginalo kalba krimst... Dar rusiškai - gal ir įkasčiau (vis tik mokykloje rusistę turėjau tokią, kad rusų kalbą išmokau kaip antrą gimtąją), o vat angliškai - bijau, kad tektų skaityt po 20 psl per dieną, nes tektų naudotis žodynu - bent jau kankinant pirmą knygą smile.gif
Atsakyti
O man su rusų riesta būtų visai, man anglų kaip antra gimtoji, o rusų tai tik apgraibom, suprast suprantu, bet kai reikia skaityt, tai flegmos rėžimas įsijungia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 27, 16:48)
Tai Twilight ir Eragono gali nelaukt, kam kankintis dėl tokių siaubų? tongue.gif

Man Eragonas patinka tongue.gif
QUOTE(Sorceress @ 2010 04 27, 17:45)

Aha, apie vertimus. Su originalo kalba man sunkiai... blush2.gif

QUOTE(Sorceress @ 2010 04 27, 19:30)
O man su rusų riesta būtų visai, man anglų kaip antra gimtoji, o rusų tai tik apgraibom, suprast suprantu, bet kai reikia skaityt, tai flegmos rėžimas įsijungia doh.gif

Na, o man atvirksciai... bet ir tai rusu kalba skaitau dvigubai leciau negu lietuviu, o apie anglu net nekalbu, t.y. visai neskaitau blush2.gif
Atsakyti