Įkraunama...
Įkraunama...

Fantastikos mėgėjai

A, tai dar gyvos, gerai. 4u.gif O aš Frajaus tik pirmąją perskaičiau, kitoms vis kas nors užlenda už akių. Bet man smagu, kai žinau, koks gėris manęs dar laukia. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2010 06 19, 10:50)
A, tai dar gyvos, gerai.  4u.gif  O aš Frajaus tik pirmąją perskaičiau, kitoms vis kas nors užlenda už akių. Bet man smagu, kai žinau, koks gėris manęs dar laukia.  thumbup.gif

Oi, kaip aš tau pavydžiu tokio neskaityto gėrio, kaip ir "Anonimo" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 19 birželio 2010 - 11:21
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 19, 10:47)

Reikės pasidomėti ta "Kaulų daina" - negirdėta ...

Nepatiko.... Pradejau skaityt ir neprisiverciau perskaityt iki galo. Nepatinka man "technologine" fantastika smile.gif
Atsakyti
Čia technologinė fantastika tai kas? Steampunk?
Atsakyti
Sveiki,
gal čia yra Eridano leidyklos knygų gerbėjų perskaičių daugumą jų knygų? Pradėjau skaityti Colin Wilson vorų pasaulio knygų seriją. Perskaičiau Dykuma, Bokštas, Delta, Raganius. Ir pardėjus skaityti Citadele atrodo jog praleidau kažkokią knygą, nes Raganiuje knyga užsibaigia sprendimu keliauti ieškoti raganiaus, o Citadelėje prasideda visai nauja istorija. Tad gal kas galėtų parašyti kokia eilės tvarka skaityti toliau šios serijos knygas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 06 25, 17:43)
Sveiki,
gal čia yra Eridano leidyklos knygų gerbėjų perskaičių daugumą jų knygų? Pradėjau skaityti Colin Wilson vorų pasaulio knygų seriją. Perskaičiau Dykuma, Bokštas, Delta, Raganius. Ir pardėjus skaityti Citadele atrodo jog praleidau kažkokią knygą, nes Raganiuje knyga užsibaigia sprendimu keliauti ieškoti raganiaus, o Citadelėje prasideda visai nauja istorija. Tad gal kas galėtų parašyti kokia eilės tvarka skaityti toliau šios serijos knygas  4u.gif

Na, kai tik ji pasirodė, skaičiau ir turėjau visas iš eilės... paskui kažkaip nustojau ir pirkt, ir skaityt... Ir dabar - kai psiūla vos ne didesnė už paklausą - jau renkuosi tik tai kas užkabina smile.gif
"Vorų pasaulis" - įdomi serija, skaitau priegriebiais ir deja ne iš eilės... tad ir pakomentuot negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2010 06 25, 18:43)
Sveiki,
gal čia yra Eridano leidyklos knygų gerbėjų perskaičių daugumą jų knygų? Pradėjau skaityti Colin Wilson vorų pasaulio knygų seriją. Perskaičiau Dykuma, Bokštas, Delta, Raganius. Ir pardėjus skaityti Citadele atrodo jog praleidau kažkokią knygą, nes Raganiuje knyga užsibaigia sprendimu keliauti ieškoti raganiaus, o Citadelėje prasideda visai nauja istorija. Tad gal kas galėtų parašyti kokia eilės tvarka skaityti toliau šios serijos knygas  4u.gif

Seniai jau tai buvo, bet suskaičiau Vorų pasaulio seriją taip, kaip išleido Eridanas. Ir man po Raganiaus kažko trūko. Tiesiog perskaičiau ir nesukau sau galvos.

Kas gyrėte Kingo "Juodasis namas"? Manęs ši knyga kol kas visai nekabina g.gif
Atsakyti
Laba diena, skaitytojos 4u.gif

Aš dabar vėl pradėjau skaityti Sergej Lukjanenko "Juodraštį". Kažkada senai senai skaičiau, tiksliau praryjau ir labai patiko. Tik deja tokie knygos suryjimai ne daug duoda - pasimiršta didžioji knygos dalis. Tad vėl emiausi antra karta skaityti.
Atsakyti
Sveiki,
turiu prašymą fantastikos mėgėjams, gyvenantiems Kaune. 4u.gif
Ar būtų galima pasiimti skaitymui PFAF knygas nuo 97 knygos. ax.gif blush2.gif Pažadu perskaičius grąžinti. Jei, kas sutiktų duoti paskaityti, parašykit į AŽ. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 08 07, 16:56)
Sveiki,
turiu prašymą fantastikos mėgėjams, gyvenantiems Kaune.  4u.gif
Ar būtų galima pasiimti skaitymui PFAF knygas nuo 97 knygos.  ax.gif  blush2.gif Pažadu perskaičius grąžinti. Jei, kas sutiktų duoti paskaityti, parašykit į AŽ. Ačiū.

Labas,

Aš knygas imu iš viešosios bibliotekos. Nebent senesnių knygų nėra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 06 19, 09:47)
N-ąjį kartą skaitau Maksą Frajų  ax.gif
Reikės pasidomėti ta "Kaulų daina" - negirdėta ...

Maksas Frajus žudančiai geras biggrin.gif Gal 4 kart visos 4 lietuviškai išleistos knygos skaitytos, o dabar pagaliau po tiek laiko ir 5 sulauksiu, jau viltį buvu praradus. Greičiau tos dienos slinktų. Dar savaitėlė ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2010 08 08, 19:58)
Maksas Frajus žudančiai geras  biggrin.gif Gal 4 kart visos 4 lietuviškai išleistos knygos skaitytos, o dabar pagaliau po tiek laiko ir 5 sulauksiu, jau viltį buvu praradus. Greičiau tos dienos slinktų. Dar savaitėlė ir bus  thumbup.gif

Tai, kad jau yra ax.gif
Atsakyti