Įkraunama...
Įkraunama...

Mums 4 mėn.

QUOTE(jovitah @ 2006 10 02, 20:10)
Manyciau dar per anksti duoti visokias koseles g.gif Na mano maziukei dabar virs 6men.ir tik dabar pradesiu primaitinti,nes anksciau ji ziaukciodavo ir visai nenoredavo kieto maisto,nors daktare liepe pradeti primaitinti kietu maistu,taciau as nusprendziau dar palaukti ir nekankinti vaiko...

Cia nuo vaiko priklauso.Mano mazylei 4men ir labai noriai valgom kosytes thumbup.gif o va kitam net neikisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2006 10 02, 17:02)
Na mes pradėjom nuo 5 mėn ir 1sav. bulvė, po kelių dienų bulvė morka, dar po keletos bulvė, morka, cukinija (ją labiausiai valgo, nes cukinija priduoda saldumo ). Bandžiau ir Hipp bulvė su moliūgu, bet nelabai patiko, o hipp daržovių asorti labiau  biggrin.gif . Bet manau savo virtos košelės, kai yra naminių daržovių tikrai sveikiau.
Dar padarau slyvų tyrelę-ją mielai valgo (iš kokių 3 slyvų), taip pat obuoliuką graužia  biggrin.gif (nors dantukų neturi)  biggrin.gif .
Na ir žinoma mamos pienelį  thumbup.gif

O mano su cukinija visai nevalgo.Žiaukčioja, kol atpila fontanu.Dvi dienas daviau ir nutraukiau.Brrrrr schmoll.gif Šiandien be cukinijos, tik bulve su morka.Ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mums po dvieju dienu sesi men.ir mes valgom du kartus misini viena karta darzovine kose ir karta kruopine,bet deja skaniausias yra misinys,o koses buna kosmaras kol suvalgom verdu pati darzovine bulve,morka,kalafijora ar cukinija,o pirktiniu is viso nevalgo baisus ziaugciojimas,kruopines perku hipo,bet kokios jos saldzios,ojai nepatinka,reiks pabandyti irgi paciai isvirti gal tada skaniau valgys.
Atsakyti
As tai savo mergytei pradejau duoti koses nuo 4 men. Ir duodu pora dienu aviziniu dribsniu, pora dienu bulvyte su morka. Bandziau duoti tik vienos rusies, bet jai pabosta, o kai pamaisai, visai neblogai. Valgom per pietus. O pavakary dar vaisiu tyreles labai jau megstam biggrin.gif
Niekaip nesuprantu, kiek 5 menesiu vaikas tos koses turi suvalgyti. Baisu permaitinti, nes ant kruopu koses pakelio parasyta 6-7 saukstai ir 200ml pieno. Bet mano poziuriu, tai labai daug. As duodu per pus maziau ir tai nevisa laika suvalgom...
Atsakyti
nuo 4 men valgom viena maitinima kose,viena diena duodu kruopas kita diena darzove.Darzoviene tai nezavi,suvalgo nedaug,kukuruzu kose labai patiko,o avizu grieztai atsisake blink.gif

valgom desertui tyreles (slyvu nuo viduriu uzkietejimo),duodu traskucio pagrauzt,banana valgo,geriam arbata,sultis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2006 10 02, 18:02)
Na mes pradėjom nuo 5 mėn ir 1sav. bulvė, po kelių dienų bulvė morka, dar po keletos bulvė, morka, cukinija (ją labiausiai valgo, nes cukinija priduoda saldumo ). Bandžiau ir Hipp bulvė su moliūgu, bet nelabai patiko, o hipp daržovių asorti labiau  biggrin.gif . Bet manau savo virtos košelės, kai yra naminių daržovių tikrai sveikiau.
Dar padarau slyvų tyrelę-ją mielai valgo (iš kokių 3 slyvų), taip pat obuoliuką graužia  biggrin.gif (nors dantukų neturi)  biggrin.gif .
Na ir žinoma mamos pienelį  thumbup.gif

kaip idomiai padarytos nuotraukytes smile.gif ,labai saunu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, mano dukrelei 5 mėnesiai, neseniai pradėjau vieną kartą į dieną duoti daržovių košę, ir toliau dar 5 kartus valgom mišinuką (po 140ml). Bandžiau duoti po daugiau, bet rečiau, bet niekaip nepavyksta, po daugiau iš karto nesuvalgo.
Noriu pas jus paklausti:
1)ar duodate ką nors užsigerti kai vaikas valgo košę? Kiek žinau kai kurios mamos duoda arbatėlės, ir iš vis ar reikia užsigerdinėti, jei specialiai košytę darai skystesnę?
2)O per tą patį maitinimą, kai valgo košę, gal reikia ir mišinio duoti?
3)Iš vis mano dukra neatpranta valgyti ir (vieną ar du kartus) naktį, jei bandai duoti arbatėles ar čiulptuką, bunda, vartosi, nemiega, o kai pavalgo mišinuko pamiega bent po 2-3 valandas. Iš vis naktim prastai miega.
Gal galite ką patarti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataJ: 09 sausio 2007 - 19:55
iki 6mėn tik MP valgė
Atsakyti
Mano dukrytė labai nevalgi, tai vos tik sukako keturi mėnesiukai pradėjom valgyt košes. Pradžiai pasirinkom Hipp ryžių košelę, tai valgom gana skaniai. Pamaišymui šiaip taip įsiūliau virtas držoves: bulves su morkom. Šiaip mums rekomendavo valgyti kukurūzų košę, dar grikius, bet nežinau tiksliai kaip juos paruošti. Mamos, gal galėtumete padėti? Man kiek bevirčiau gaunasi gana kietos, labai sprangios. Bandžiau permalti kruopas ir tada virti, manau kad dar blogiau....
Prašau pasakykit kaip jas virt ax.gif .
Beje, košes valgom tris kartus dienoje, visus kitus kartus valgom mišinius, nors tik vadinasi kad valgom, nes išgeria gal po penkiasdešimt ml. Tarp maitinimu duodu Hipp pankolių arbatą, bandėm ir Hipp tyrele slyvų. Iš pradžių lyg skanu buvo, bet dabar tiesiog spjauna lauk... Bandysim ką nors kitą....
Atsakyti
maniskis 5 men. kol kas valgom viena - arba darzoviu arba grudu, bet gyd. sake du kartus duoti kose, tai bandysim duot du.
Atsakyti
Mes nuo 3,5mėn ragaujam obuoliuko po šaukštelį, tai net pyksta kad daugiau neduodu biggrin.gif Bndėm bananą, bet labai jau susiraukė, nors toliau žiojosi lotuliukas.gif O šiandien pabandžiau duoti morką su bulve, tai vos spėjau šaukštą kišti lotuliukas.gif essen.gif
Atsakyti
mums irgi tuoj bus 4men. na bandom visokias ''lengvas'' kosytes, obuoliukus sutarkuotus...na taip po biski bijom kad nepersivalgytumem, kad skrandukas nesustotu... unsure.gif
Atsakyti