Mums 4 mėn.Valgom BEBE košes kas antrą maitinimą.Suvalgom ne daug kokius 6 šaukštelius ir atsigeriam MP.Dar valgom obuolį ir bananą.
Mums irgi 4 mėnesiai, bet valgom tik MP
Eisim pasgydytoją, žiūrėsim kaip toliau
Eisim pasgydytoją, žiūrėsim kaip toliau
mano
beveik 4 men. ir jau noreciau pradeti duoti koseles, nes mazule priauga labai nedaug svorio
, o siaip valgo mano MP
sia savaite pabandziau ankstyvas morkas, daviau viena sauksteli kelis kartus dienoj. atrodo lyg ir nieko, jokiu berimu.
gal galeciau jau ir koki vaisiu duoti, pvz. banana. Ka patarsit?
sia savaite pabandziau ankstyvas morkas, daviau viena sauksteli kelis kartus dienoj. atrodo lyg ir nieko, jokiu berimu.
QUOTE(neri.k @ 2006 05 15, 13:42)
mano
beveik 4 men. ir jau noreciau pradeti duoti koseles, nes mazule priauga labai nedaug svorio
, o siaip valgo mano MP
Jei tu maitini savo pieneliu ir jo pakanka, tai kam tau dar primaitinti
Mes koseles pradejome valgyti nuo 3men. O 4men. valgydavome po du kartus i diena, o i pabaiga ir tris kartus. Valgome MILUPOS, BEBE, NESTLE, HIPP koseles (pieniskas)
Mamytės ,kokį kiekį košės jūsų vaikai suvalgo per kartą?Manoji svorio per mažai priaugo.Gal aš per mažai tos košės duodu?
Mano leliui keturi men. ir savaite. As pati verdu bulve ir morka. Jau po keliu pirmuju maitinimu suvalgo apie 120 ml. Uzgeria truputuka misinelio. Mairtinu kosele kol kas viena karta dienoj. Aciu die ir viduriukai tvarkoj, ir jokiu berimu.
Kaip galvojat nuo kada ivesti koki vaisiu vakarienei.
Kaip galvojat nuo kada ivesti koki vaisiu vakarienei.
Mums tai daktarė sakė kad reikia pradėti nuo banano ar tyrelės su bananu, tai mums buvo trys mėnesiai. Dabar beveik keturi ir aš pasimetusi gal pradėti morkytės duoti
Ir dar gali dabar nebevalgyti košytės juk tyrelės skanesnės.Bandžiau duoti brokolių tyrelės, bet tokia šlikštynė kad man nė už ką jos nesuvalgydintų, tai ir Ameli nevalgė.
Mums irgi 4mėn mes valgom mokų ir bulvių košytę,dar obuoliu-melynių tyrelę(čia priešpiečiams arba pavakariams).Košytę užgeriam mišinėliu arba pienu .Geriam ir sultyčių .
QUOTE(amelijaž @ 2006 05 27, 12:08)
Mums tai daktarė sakė kad reikia pradėti nuo banano ar tyrelės su bananu, tai mums buvo trys mėnesiai. Dabar beveik keturi ir aš pasimetusi gal pradėti morkytės duoti
Ir dar gali dabar nebevalgyti košytės juk tyrelės skanesnės.Bandžiau duoti brokolių tyrelės, bet tokia šlikštynė kad man nė už ką jos nesuvalgydintų, tai ir Ameli nevalgė. 
Pabandyk moliūgų tyrelę su obuoliais, ji pakankamai saldi.
Mes prie tyrelių (Hipp) pratinomės taip:
obuoliai
po kelių dienų - moliūgas su obuoliais
dar po kelių dienų - moliūgas su bulve
dar po kelių dienų - bulvė su morka
Taip nepastebimai nuo saldaus maisto perėjom prie nesaldaus. O pradėjom ragauti tyreles po keletą šaukštelių nuo 4,5 mėn, nors ir maitinau MP. Ramiai, be streso: na nevalgys šiandien - ir nereikia, papuką duosiu, gal ryt valgys, juk gali dar ir apsieiti be tyrelių. Kitaip tariant, pavertėm valgymą pramoga, o ne pareiga. Ir dabar dukrytė viską valgo su šypsena
4mėn. kūdikis ir jau 2kartai per dieną košės?
tokiam vaikiukui ir vien pienuko užtektų.. Kur skubat, mamos, su tais primaitinmais???
Net mano vaikis 11mėn. tik 2kartus per dieną košę valgo
Net mano vaikis 11mėn. tik 2kartus per dieną košę valgo
Skaitau ir nesuprantu nuo kurio laiko maziuke pradeti primaitinti
Mums 4 ir 2 savaites, valgo tik mano pienuka. Musu sesute patare neskubeti su primaitinimu, kol pienuko uztenka.. Tai as ir neskubu. Ir kaip supratau, tai vaikuciai kurie valgo misinukus ankscau pradedami primaitinti, gal ir klystu
Mes palauksim rudenelio, kai bus svieziu darzoviu ir seneliu sode obuoliuku