O gal ir prikolnai skambėtų?
"Tėvai, kelk Taurelę, einam į svečius"
"Pakelk Taurelę, priglausk prie lūpų, kaimyną paaabučiuoook"
Šiaip tai ką aš žinau. Peizevotųsi tauta

QUOTE(Noa @ 2006 11 20, 10:30)

oi, Noa

QUOTE(supermamytukas @ 2006 11 20, 10:06)
svarbiausia negirdėtas
SPMMTK, negi manai, kad visada gerai yra išsiskirt?
Normalu yra, kad išsiskiria protingais darbais. bet vardu, išvaizda - nu ką aš žinau.... paskuio varinėja Vilniaus gatvėmis tokios "kapinių rožės" (kur gorkynėj kapeikučių prašinėja). Sovietmečiu (~1980m.) po Vilnių varinėdavo tokia močiutė su erškėčių vainiku ant galvos - irgi išsiskirdavo. Nematyta, negirdėta, visi žino kas ji

Berniukui Tauras gražu,o mergytei siaubas.Nu ką dar tėvai sugalvos.
Yra dar visokių naminių gyvūnų jei ką

[quote=Noa,2006 11 20, 12:30]
[/quot
Oi prajuokinai,vardas tai tikrai nekudisnas.

[/quot

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 20, 01:43)
O todėl, kad pirma prasme "veršis", o poto tik "gyvybingas". Net Italijos pavadinimas kilęs nuo "vitalus" - veršiukų šalies.
Juk niekam ne paslaptis, kad prieš 30 metų žodis "gaidys" buvo visai normalus ir niekam jis nekėlė blogų minčių. Nu nebent tai buvo peštuko sinonimas. O dabar blin?
Arba Žydrūnas.... nu pisec... kaip dabar turi jaustis tie, kurie tokį vardą turi?
Man dzin kaip mama pavadins TAura, Taure ar Čerkute. Bet paprastai visuomet yra laiko patikrinti vardai, kurie pagaliau ir skamba tikrai tauriai.
O jei ta TAura išaugs visai ne tauri? (gink Dieve, tegul auga vaikelis sveikas ir geras). Arba pavadint kokiu pusiau mažybiniu vardeliu, o išaugs raudonskruostė mamaitė 100 kg.?
nus ti ką man spręst...ne mano vaikas, ne mano vardas. Nors paprastai sakoma, kad geras patarimas - geriau už pinigus.
Juk niekam ne paslaptis, kad prieš 30 metų žodis "gaidys" buvo visai normalus ir niekam jis nekėlė blogų minčių. Nu nebent tai buvo peštuko sinonimas. O dabar blin?
Arba Žydrūnas.... nu pisec... kaip dabar turi jaustis tie, kurie tokį vardą turi?
Man dzin kaip mama pavadins TAura, Taure ar Čerkute. Bet paprastai visuomet yra laiko patikrinti vardai, kurie pagaliau ir skamba tikrai tauriai.
O jei ta TAura išaugs visai ne tauri? (gink Dieve, tegul auga vaikelis sveikas ir geras). Arba pavadint kokiu pusiau mažybiniu vardeliu, o išaugs raudonskruostė mamaitė 100 kg.?
nus ti ką man spręst...ne mano vaikas, ne mano vardas. Nors paprastai sakoma, kad geras patarimas - geriau už pinigus.
O kuom blogas vardas Žydrūnas?

Ne, man irgi negražus.
Nea
Geriau jau kitokį sugalvokit

Geriau jau kitokį sugalvokit