Įkraunama...
Įkraunama...

Taura

negrazus vardas schmoll.gif
Atsakyti
O gal ir prikolnai skambėtų?
"Tėvai, kelk Taurelę, einam į svečius"
"Pakelk Taurelę, priglausk prie lūpų, kaimyną paaabučiuoook" biggrin.gif

Šiaip tai ką aš žinau. Peizevotųsi tauta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 20, 10:30)

oi, Noa hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2006 11 20, 10:06)
svarbiausia negirdėtas

SPMMTK, negi manai, kad visada gerai yra išsiskirt?
Normalu yra, kad išsiskiria protingais darbais. bet vardu, išvaizda - nu ką aš žinau.... paskuio varinėja Vilniaus gatvėmis tokios "kapinių rožės" (kur gorkynėj kapeikučių prašinėja). Sovietmečiu (~1980m.) po Vilnių varinėdavo tokia močiutė su erškėčių vainiku ant galvos - irgi išsiskirdavo. Nematyta, negirdėta, visi žino kas ji biggrin.gif

Atsakyti
Berniukui Tauras gražu,o mergytei siaubas.Nu ką dar tėvai sugalvos. doh.gif Yra dar visokių naminių gyvūnų jei ką lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Noa,2006 11 20, 12:30]

[/quot

thumbup.gif thumbup.gif Oi prajuokinai,vardas tai tikrai nekudisnas.
Atsakyti
kazkoks nemergaitiskas visai... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 11 20, 01:43)
O todėl, kad pirma prasme "veršis", o poto tik "gyvybingas". Net Italijos pavadinimas kilęs nuo "vitalus" - veršiukų šalies.
Juk niekam ne paslaptis, kad prieš 30 metų žodis "gaidys" buvo visai normalus ir niekam jis nekėlė blogų minčių. Nu nebent tai buvo peštuko sinonimas. O dabar blin?
Arba Žydrūnas.... nu pisec... kaip dabar turi jaustis tie, kurie tokį vardą turi?
Man dzin kaip mama pavadins TAura, Taure ar Čerkute. Bet paprastai visuomet yra laiko patikrinti vardai, kurie pagaliau ir skamba tikrai tauriai.
O jei ta TAura išaugs visai ne tauri? (gink Dieve, tegul auga vaikelis sveikas ir geras). Arba pavadint kokiu pusiau mažybiniu vardeliu, o išaugs raudonskruostė mamaitė 100 kg.?
nus ti ką man spręst...ne mano vaikas, ne mano vardas. Nors paprastai sakoma, kad geras patarimas - geriau už pinigus.

O kuom blogas vardas Žydrūnas? g.gif Pažįstu kelis vaikinus tokiu vardu ir jiems viskas gerai. Apie vardus kiekvienas galvoja pagal savo iškrypimo laipsnį. Ir kiekvienas vardas gali kelti pačias baisiausias asociacijas. Man TAURAS - labai gražus vardas. Bet mergaitei nelabai tinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 11 20, 11:19)
1. Berniukui Tauras gražu
2. Yra dar visokių naminių gyvūnų jei ką

1. išaugs potencialus raguotas galvijas smile.gif
2. nus ti gi sakėm: KARVĖ. Kuo negražus vardas? Pieninga, visai šeimai pienelio užteks smile.gif LIŪTĖ (nu čia nelaukinė).......
Atsakyti
Man negražus schmoll.gif
Atsakyti
Ne, man irgi negražus.
Atsakyti
Nea schmoll.gif
Geriau jau kitokį sugalvokit 4u.gif
Atsakyti