Įkraunama...
Įkraunama...

Taura

Na, manau, po tokiu komentaru tikrai nepavadinsi vaiko tokiu vardu...Man jis irgi doh.gif doh.gif doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Pirmiausia-as nesilaukiu ir artimiausiu metu neplanuoju vaikucio.kam grazus,kam ne,tai jau ne mano reikalas.
Atsakyti
Taura tiktų kaip pavadinimas kokiai parduotuvei ar įmonei, bet tik ne vardas vaikui doh.gif
Atsakyti
Ir visgi isitikinau, kad suauge zmones daug kvailesni, nei vaikai. Turbut vaikams nei nekila jokiu asociaciju, jei ne patys tevai. As ir sulaukiau daug komentaru, kad bus vadima dukra pijoke ir dar biesas zino kokia. Svarbiausia, kad visi ziauroki komentarai ir kyla suaugusiems, o ne vaikams.
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2006 11 20, 23:24)
Pirmiausia-as nesilaukiu ir artimiausiu metu neplanuoju vaikucio.kam grazus,kam ne,tai jau ne mano reikalas.

Nesupratau. Tai kam tada klausinėji nesąmonių? g.gif

Amliva, ar tau gražus vardas Bankuchenas? Man tai labai gražus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 22, 13:57)
Nesupratau. Tai kam tada klausinėji nesąmonių? g.gif
Amliva, ar tau gražus vardas Bankuchenas? Man tai labai gražus bigsmile.gif

lotuliukas.gif Tikrai, kam tada reikėjo klausinėti?
Atsakyti
Asocijuojasi su "taurė". Tikriausiai taip darželyje (mokykloje) ir vadintų lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(larina @ 2006 11 21, 14:38)
Ir visgi isitikinau, kad suauge zmones daug kvailesni, nei vaikai. Turbut vaikams nei nekila jokiu asociaciju, jei ne patys tevai. As ir sulaukiau daug komentaru, kad bus vadima dukra pijoke ir dar biesas zino kokia. Svarbiausia, kad visi ziauroki komentarai ir kyla suaugusiems, o ne vaikams.

Supranti, tau vardas gražus, o vaikui visą gyvenimą su juo gyventi reiks. Na sorry, bet vardas nekoks
Atsakyti
schmoll.gif taure, bet jai paciai patinka tai neklausyk kitu nuomones thumbup.gif
Atsakyti
man tai negrazus sis vardas schmoll.gif
Atsakyti
Grubus ,tiesmukiskas vardas.Negrazus.
Atsakyti
QUOTE(Mekačka @ 2006 11 22, 13:04)
lotuliukas.gif  Tikrai, kam tada reikėjo klausinėti?

čia, matyt, vėl buvo kosk nors mūsų korektiškumo, takto, intelekto lygio ar dar biesas žino ko tyrimas lotuliukas.gif jaučiu, vėl nepraėjom ir gerai nepasirodėm doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad šis vardas mergaitei visai netinka, kažkoks grubus...
Atsakyti