Įkraunama...
Įkraunama...

Taura

man sis vardas is karto asocijavosi su taurus... na todel visai grazu, tik kad kita asocijacija is karto su galvijais blush2.gif
Atsakyti
Gražus berniukiškas vardas. Mergaitei netinka, panašiai kaip Antanė, Kęsta, Igna ir t.t.
Atsakyti
man nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Pravardė bus taurė g.gif
nerinkčiau tokio vardelio, gal yra variacijų, pvz. Taurilė?
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 11 20, 17:07)
Pravardė bus taurė g.gif

tai, kad ir Taurilė nelabai vylęs variantas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2006 11 19, 23:42)
Neseniai isgirdau si varda ir istrigo jis man i galva smile.gif TAura,kirtis ant A.Dabar jis itrauktas i mano busimu vaiku vardu sarasiuka.Kaip jis jums skamba?

bigsmile.gif Jautė, ta prasme? bigsmile.gif Kirčiuoti A ... Žiauru vaiko atžvilgiu
Atsakyti
Man šis vardas mergaitei tikrai negražus schmoll.gif Negi tai vienintelis jūsų variantas? g.gif
Atsakyti
Tikėkimės, kad gims berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokas ima is tokiu fantaziju ir skonio neturejimu ir graudu, kad tevai galvoja tooookia baisybe vaikui duot, taip gadinant gyvenima verysad.gif

PAGAILEKIT VAIKO!!! cerkele, taurele doh.gif vaje vaje .............................
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2006 11 20, 17:07)
Pravardė bus taurė g.gif

pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vienam kieme kartu su mumis augo mergaitė Taurutė, mums nei vienam net į galvą nešovė čierkute vadint blink.gif .Dabar jai apie 30 metų. Visai man tas vardas nebaisus schmoll.gif , bet savo vaiko nevadinčiau tokiu vardu blush2.gif
Atsakyti
Na, man tai nepatinka sis vardas schmoll.gif nepatarciau taip vadinti, nejau nera NORMALIU vardu? ax.gif
Atsakyti