Jėėėėzau, kodėl aš tokia buka ir mamai gero žodžio gailiu..net paskambint tingiu..
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 18, 14:36)
Nors visi tvirtina,kad laikas gydo,bet mane jis matyt pamiršo....Nes aš lyg šiol neapsiprantu su ta mintim,kad galėjo viskas būti kitaip....

Labai labai lėtai gydo...

QUOTE(lori123 @ 2007 01 19, 08:32)

Taip,aš irgi taip pat vis pagalvoju,kad niekad jau taip kaip buvo nebebus,nebėra tų žmonių,kurie buvo šalia,kuriuos mylėjau.Nebegaliu ateiti ir pasikalbėti.Viskas kitaip,gyvenu jau kažkokį kitokį gyvenimą,su skausmu.
Vieną dieną mintis buvo-reikia mamai paskambint,bet tuoj atsipeikėjau...
Kas dar turite savo tėvus,tai dar kiek galite daugiau skirkite jiems meilės ir gerų žodžių...
QUOTE(airise @ 2007 01 19, 22:33)
Kas dar turite savo tėvus,tai dar kiek galite daugiau skirkite jiems meilės ir gerų žodžių...
Paprastai žmonės nevertina to, ką turi. Įvertina tik tada, kai praranda...
" Atslugo tas baisus skausmas, dabar galiu ramiai kapuose pabut, neverkiant... "
Atrodo,lyg ir atslūgo,bet skaitau,ir verkiu,nors jau dvylika metų jos neturiu,ir nebesapnuoju jau,nors norėčiau...Ir ,deja,vistiek labai sunku.
Visoms stiprybės,o tokių liūdesio bangelių buvo ir bus...
Atrodo,lyg ir atslūgo,bet skaitau,ir verkiu,nors jau dvylika metų jos neturiu,ir nebesapnuoju jau,nors norėčiau...Ir ,deja,vistiek labai sunku.
Visoms stiprybės,o tokių liūdesio bangelių buvo ir bus...
As ir mamos jau 3 metai kaip neturiu, bet apie ja neiseina negalvoti, atrodo, kiek daug jai turiu viska papasakoti. Bet Dievas zino, kodel musu tevai iseina mums atrodant kad tikrai per anksti. Laikykimes.
QUOTE(Gytarė @ 2007 01 19, 10:32)

Vat kartais taip truksta tevu,kad asaros tik ir rieda...Nera net pas ka pasiguosti nueit

QUOTE(Gytarė @ 2007 01 20, 19:16)
Paprastai žmonės nevertina to, ką turi. Įvertina tik tada, kai praranda...
Sutinku visu 100%
QUOTE(airise @ 2007 01 19, 21:33)
Taip,aš irgi taip pat vis pagalvoju,kad niekad jau taip kaip buvo nebebus,nebėra tų žmonių,kurie buvo šalia,kuriuos mylėjau.Nebegaliu ateiti ir pasikalbėti.Viskas kitaip,gyvenu jau kažkokį kitokį gyvenimą,su skausmu.
Aš irgi MAMĄ palaidojau prieš 1,5 metų. Po jos mirties man irgi pasirodė, kad prasidėjo kitas gyvenimas, atversta nauja knyga. Daug liūdnesnė ir visiškai nebeįdomi...
Tevai visada reikalingi.Mano tetis mire beveik pries metus budamas 81 metu,bet man vistiek atrodo kad nelaiku, anksti, jis man reikalingas ir as jo pasiilgstu.Taip jau yra.Tevai-zmones mus mylintys besalygiskai.Jiems visada idomu kaip mes gyvenam, visada mus uzjaucia,nuosirdziai del musu pergyvena.Matyt ta bambagysle nenutruksta niekada....
Bet supranti, kad negali paskesti asarose,kad reikia dirbti,suktis,nes ir patiems bus tas pats.Toks gyvenimas.
Stiprybes visoms netekusioms artimuju!
Bet supranti, kad negali paskesti asarose,kad reikia dirbti,suktis,nes ir patiems bus tas pats.Toks gyvenimas.
Stiprybes visoms netekusioms artimuju!
pasiilgau mamos gamito maisto viskas ne taip skanu.pasiilgau pokalbiu apie viska pasiigau pasiguosti kaip sunku ir kaip gera nes tik ji visa tai zino,pasiilgau ramiai paguleti padejus galva ant jos keliu kai viskas atrodo taip beprasmiska.pasiilgau...nes nebera to ir tai be galo skaudu......
QUOTE(pandora2006 @ 2007 03 11, 22:39)
pasiilgau mamos gamito maisto viskas ne taip skanu.pasiilgau pokalbiu apie viska pasiigau pasiguosti kaip sunku ir kaip gera nes tik ji visa tai zino,pasiilgau ramiai paguleti padejus galva ant jos keliu kai viskas atrodo taip beprasmiska.pasiilgau...nes nebera to ir tai be galo skaudu......
Labai Tave suprantu...

QUOTE(pandora2006 @ 2007 03 11, 22:39)
Vaje kaip pažystama.....Na del maisto tai nelabai pamenu jos skanei gaminto maisto