Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE (eglek @ 2004 11 06, 12:27)
SITIE PATYS PACIAUSI thumbup.gif thumbup.gif

Seniau to kvapo vyrui ieskojau, bet niekur neradau g.gif Isduok paslapti, kur ju butu galima nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE (alina @ 2004 10 19, 12:19)
O mane iš proto varo Givency pi thumbup.gif

Mane irgi jie is proto varo thumbup.gif thumbup.gif Jau kai maniskis jais pasikvepina vaisktau prilipus,dar labai super kvapas Armani aqua di gio smile.gif
Atsakyti
Givency Pi kvapas manes nesuzavejo, taip pat ir Armani Aqua di Gio. Ispudi paliko Dior Fahrenheit, ne siaip sau geras kvapas, ispudingas. Draugas kvepinasi Paco Rabanne XS ir Truth Calvin Klein, beje pastaruosius pirkciau bet kam nes kvapas geras, bet nereziantis uosles ir nespecifinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PAris: 29 lapkričio 2004 - 00:47
QUOTE (Astra @ 2004 10 21, 19:21)
O mane is proto veda vienintelis vyriskas kvapas:"Clinique" firmos "HAPPY FOR MEN".Oranzinis plokscias buteliukas,sidabriniu dangteliu(dezute irgi oranzine).2001m.tie kvepalai buvo tarp 10 perkamiausiu.

Va sitie kvepaliukai, tai pritariu, super thumbup.gif
Veda mane is proto, tik kad kartotis nebesinori, reik naujesniu siom Kaledom paieskoti g.gif
Atsakyti
Patys skaniausi biggrin.gif vyriski kvepalai Calvin Klein - CONTRADICTION FOR MEN thumbup.gif
Bet ir kaina nebloga. Cia kristianos kvapas.
Atsakyti
Carolina Herera -212....
Very Valentino Homme
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meja @ 2004 10 23, 14:18)
aha  rolleyes.gif  man jie irgi nr.1 jau ilga laika  wub.gif

as paskui kiekviena vyra nubegciau, kuris kvepia siais kvepalais ax.gif blush2.gif (ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY POUR HOMME), nu jie mane tikrai veda is proto, pirksiu vyrui gimtadienio proga tongue.gif , tik, kad paskui kokia kita paskui ji nenubegtu laugh.gif

siuo metu jis turi Dior "Fahrenheit" irgi super kvapas thumbup.gif wub.gif , bet jau biski pradeda atsibosti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 20 vasario 2005 - 13:04
Man patys paciausi Armani Aqua di gio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2005 02 20, 12:39)
Carolina Herera -212....

Va cia tai kvapas mmmm thumbup.gif Sakau reiketu saviskiam ji uzsiulyt, o siaip jais brolis kvepinasi, tai ziaaauriai skaniai kvepia tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Cerruti Image - veza negaliu! thumbup.gif
Atsakyti
man tai Hugo boss - Boss imotion thumbup.gif tokia apvali pakuote, mes ja bomba vadinam tongue.gif is pat pradziu pati jais kvepinausi, bet dabar jau savo kvapa radau ax.gif
Atsakyti
Carolina Herera -212....
Very Valentino Homme

O Very Valentino ar gerai laikosi? Siandien kaip tik pauosciau, tai visai noreciau, kad mano mylimas vyrelis taip kvepetu... wub.gif
Atsakyti