Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(zelionuska @ 2005 02 20, 12:55)
Patys skaniausi  biggrin.gif vyriski kvepalai Calvin Klein - CONTRADICTION FOR MEN  thumbup.gif

Jau buvau minėjus, kad šitie patys pačiausi.
Atsakyti
o man patys paciausi Issey Miyake l'Eau d'Issey. thumbup.gif
Atsakyti
sweikos...merginos,paneles,moterys,mergaites...oi kiek daug zodziu yra apibudinanciu jus...bet nesigilinam...sorry kad as cia "isiliejau"bet pas mane yra labai didelis prasymas jusu pagalbos... nzn kokius kwepalus pirkti Issey Miyake l'Eau d'Issey...Carolina Herrera Chic for men...Ar l'Eau par Kenzo?"issakykit"sawo nuomone apie siuos kwapus...
Atsakyti
Suomcraft, siaip tai kiekvieno nuomone yra individuali, ziurek, kas tau patinka. mirksiukas.gif Nes kas yra gerai vienam, tai tas nebutinai yra geriausia kitam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu čia dar kas per klausimas??? blink.gif Taigi, kurie labiau patinka, tuos ir pirk. O be to yra atskiras skyrelis skirtas kvepalams. Užeik, ir ten gal ką rasi naudingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mielos moterys, merginos. Buvo nemazai pasisakymu apie moteriskus kvepalus. O mane domintu, nuo kokiu vyrisku kvepalu Jums sukasi galva? Bent jau as visada atsisuku i ta puse is kurios sklinda skaniu vyrisku kvepalu dvelksmas... Taigi prasome pasidalinti mintimis: kokie tai kvepalai(pavadinimas), apibudinkite juos, gal net zinosite kaina... g.gif
Atsakyti
Cia tema apie vyriskus kvepalus... http://www.supermama...showtopic=13461
4u.gif
Atsakyti
oij tikrai yra tokia temike..ir kaip mano akeles jos nepastebejo...
Atsakyti
Calvin Klein Contradiction ir Mexx (nezinau kaip jie ten vadinasi, bet is senos linijos toks kvadratinis buteliukas su melynais kvepaliukais) wub.gif wub.gif
Ir siaip man vyriski kvepalai (dazniausiai) ziauriai patinka ax.gif tetis stebedavosi, kad labai greit jo kvepalai "nugaruoja" ax.gif laugh.gif
Atsakyti
Man patys skaniausi vyriški kvepalai tai gabriella sabatini wild wind ar kažkas panašaus...
Atsakyti
nemegstu girtis bet kiek teko cia kai kur skajtyti bet daugelis is Jusu uz kvepalus permokate... man 50ml kalnuoja 120lt... , asq ne is parduotuves, bet tikraj originalus, negi siais lajkais galima moketi 250?tema pasvarstymui... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsenal @ 2005 07 03, 20:53)
nemegstu girtis bet kiek teko cia kai kur skajtyti bet daugelis is Jusu uz kvepalus permokate... man 50ml kalnuoja 120lt... , asq ne is parduotuves, bet tikraj originalus, negi siais lajkais galima moketi 250?tema pasvarstymui...  doh.gif

GALIMA
Atsakyti