sweikos...merginos,paneles,moterys,mergaites...oi kiek daug zodziu yra apibudinanciu jus...bet nesigilinam...sorry kad as cia "isiliejau"bet pas mane yra labai didelis prasymas jusu pagalbos... nzn kokius kwepalus pirkti Issey Miyake l'Eau d'Issey...Carolina Herrera Chic for men...Ar l'Eau par Kenzo?"issakykit"sawo nuomone apie siuos kwapus...
Nu čia dar kas per klausimas??? Taigi, kurie labiau patinka, tuos ir pirk. O be to yra atskiras skyrelis skirtas kvepalams. Užeik, ir ten gal ką rasi naudingo
Sveikos, mielos moterys, merginos. Buvo nemazai pasisakymu apie moteriskus kvepalus. O mane domintu, nuo kokiu vyrisku kvepalu Jums sukasi galva? Bent jau as visada atsisuku i ta puse is kurios sklinda skaniu vyrisku kvepalu dvelksmas... Taigi prasome pasidalinti mintimis: kokie tai kvepalai(pavadinimas), apibudinkite juos, gal net zinosite kaina...
Calvin Klein Contradiction ir Mexx (nezinau kaip jie ten vadinasi, bet is senos linijos toks kvadratinis buteliukas su melynais kvepaliukais) Ir siaip man vyriski kvepalai (dazniausiai) ziauriai patinka tetis stebedavosi, kad labai greit jo kvepalai "nugaruoja"
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.
nemegstu girtis bet kiek teko cia kai kur skajtyti bet daugelis is Jusu uz kvepalus permokate... man 50ml kalnuoja 120lt... , asq ne is parduotuves, bet tikraj originalus, negi siais lajkais galima moketi 250?tema pasvarstymui...
nemegstu girtis bet kiek teko cia kai kur skajtyti bet daugelis is Jusu uz kvepalus permokate... man 50ml kalnuoja 120lt... , asq ne is parduotuves, bet tikraj originalus, negi siais lajkais galima moketi 250?tema pasvarstymui...