Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Ieva-Pieva @ 2004 10 18, 16:00)
Jean Paul Gaultier "Le Male"- melynas vyro torso formos buteliukas  thumbup.gif

Jean Paul Gaultier -mano vyro megstamiausi,jis jiems daug metu istikimas,o ir mane is proto veda thumbup.gif wub.gif be,to jie buna originaliam ipakavime thumbup.gif
Atsakyti
mane tai varo is proto Calvin Klein Escape vyriska linija ax.gif

Tai tesiasi jau koki 10 metu.
Sugunde dar vienas naujas kvapas Chanel "Allure homme sport" thumbup.gif

Tai gi pasirinkti yra is ko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaival @ 2005 02 28, 09:42)
mane tai varo is proto Calvin Klein Escape vyriska linija ax.gif

Tai tesiasi jau koki 10 metu.
Sugunde dar vienas naujas kvapas Chanel "Allure homme sport" thumbup.gif

Tai gi pasirinkti yra is ko mirksiukas.gif

oi, svaigstu nuo Allure wub.gif
Atsakyti
sweikos...merginos,paneles,moterys,mergaites...oi kiek daug zodziu yra apibudinanciu jus...bet nesigilinam...sorry kad as cia "isiliejau"tarp jusu bet pas mane yra labai didelis prasymas jusu pagalbos...nes tik jus nusimanot apie tai daugiwau tai wa... nzn kokius kwepalus pirkti yra 3 galimi variantai pirmas: Issey Miyake l'Eau d'Issey...antras:Carolina Herrera Chic for MEN...ir trecias L'Eau par KENZO...tai wat..kaip jums sie kwapai...ir kuris is siu "maloniausias"nes jau esu pasimetes tarp ju...laukiu "protingu"atsakymu...

p.s. renkuosi sau
Atsakyti
QUOTE(Suomcraft @ 2005 04 22, 18:21)
pas mane yra labai didelis prasymas jusu pagalbos...nes tik jus nusimanot apie tai daugiwau tai wa... nzn kokius kwepalus pirkti yra 3 galimi variantai pirmas: Issey Miyake l'Eau d'Issey...antras:Carolina Herrera Chic for MEN...ir trecias L'Eau par KENZO...tai wat..kaip jums sie kwapai...

Man asmeniškai labiau patinka Carolina Herrera Chic for MEN, į antrą vietą pastatyčiau L'Eau par KENZO, o Issey Miyake l'Eau d'Issey nežinau g.gif nei pati parduotuvei uosciau,nei kas iš pažystamų turėjo,tai nieko negaliu apie juos pasakyt.O tik griežtai iš šitų 3 reikia patart? Ar galima būtų nuomonę parašyt aplamai kokie vyr.kvepalai patinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazdute: 22 balandžio 2005 - 18:11
na manau gal apsiribokim tik siais trim...nes paskui vel bus "balaganas"kaip dazniausiai ir buna panasiose temose...juk kiekvienas zmogus yra skirtinga indivudualybe...ir kiekvieno "individo"skirtingos nuomones...
Atsakyti
Na taip,bet ir dėl tų 3 man atrodo tu neapsispresi,nes pamatysi tuoj viena rašys kad vieni patinka,o kita dėl antrų alps, na dar kitoms gal trecias kvapas labiau patiks........
Tai gi sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazdute: 22 balandžio 2005 - 18:48
O dabar susimąsčiau g.gif tai gal ir man tie treti patiks??? bliambački,reik eit į parduotuvę uostyt. Tada parašysiu kaip jie,O.K?

O gal tu geriau savo panos/moters paklausk.Nes kai aš renkuosi sau kvepalus,tai noriu,kad maniškiui patiktų,o kitų nuomonė man nerūpi.
Atsakyti
aš už L'Eau par KENZO, jei iš šitų, o jei ne, tai turiu kitą variantą ir vienintelį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 04 22, 20:33)
aš už L'Eau par KENZO, jei iš šitų, o jei ne, tai turiu kitą variantą ir vienintelį tongue.gif

Taip, zelionuska,ir as kita turiu,bet matai berniukas apie kitus neklausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazdute @ 2005 04 23, 00:02)
Taip, zelionuska,ir as kita turiu,bet matai berniukas apie kitus neklausia  biggrin.gif

tai ir nerašau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zelionuska @ 2005 04 23, 09:05)
tai ir nerašau tongue.gif

o gal parasyk? biggrin.gif mes gi temoi apie vyriskus kvepalus,bent jau mes zinosim dar vienos moteriskes nuomone ax.gif
Atsakyti