Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(leliux @ 2007 12 11, 13:58)
gal atvirksciai reiketu  rolleyes.gif
nes tas versace tai jau toks man jaunatviskas kvapas  ax.gif

Man abu labai patinka,bet abu jaunatviski,nors Clinique "Happy" teciui mano tinka biggrin.gif
Atsakyti
Aciu reiks pagalvoti, 4u.gif
Atsakyti
Turi vyras versace eau Fraiche, tai šiuo šaltesniu metu kai purkšdavosi, man nepatikdavo tas kvapas, dabar jau ir jam pačiam nebepatinka. Tas kvapas kažkoks kitoks nei vasarą uostant doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2007 12 12, 15:54)
Turi vyras versace eau Fraiche, tai šiuo šaltesniu metu kai purkšdavosi, man nepatikdavo tas kvapas, dabar jau ir jam pačiam nebepatinka. Tas kvapas kažkoks kitoks nei vasarą uostant doh.gif

nieko, atsils, vel saulute islis, ir tas gaivusis versace puikiai vel i trasa eis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2007 12 12, 16:54)

pritariu, šiandien kaip tik žiūrėjau vyrui kvepalų tai tikrai tas versace vasarą man kažkaip kitaip kvepėjo nei dabar.Matyt kad labiau jie tinka vasarai . g.gif
Atsakyti
gal jus kuri ka girdejusi apie vyriskus kvepalus samson niekur nerandu pirkti,zinau kad kvepe nerealiai ir yra skystis zalios spalvos ..internete neiko nerandu,manau kad bloga pavadinima rasau.Gal kuri kuom pades g.gif
Atsakyti
Gal tikrai blogai rasai,negirdejau niekad apie tokius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 12 16, 22:09)
gal jus kuri ka girdejusi apie vyriskus kvepalus samson niekur nerandu pirkti,zinau kad kvepe nerealiai ir yra skystis zalios spalvos ..internete neiko nerandu,manau kad bloga pavadinima rasau.Gal kuri kuom pades  g.gif

Iš "žinomos" mirksiukas.gif parfumerijos tokių kvepalų nėra.
Atsakyti
gal matet , kuri nors kokioj Parfum express galeciau rasti Carolina Herrera 212 men, Vilniuje? 4u.gif
Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 12 17, 21:19)
gal matet , kuri nors kokioj Parfum express galeciau rasti Carolina Herrera 212 men, Vilniuje? 4u.gif
Buciau dekinga uz atsakyma 4u.gif

O gal domina 212 men on Ice? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 12 17, 20:40)
O gal domina 212 men on Iceblush2.gif

Ar kvapas panašus į 212 men g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2007 12 18, 19:12)
Ar  kvapas panašus į 212 men  g.gif

Na siek tiek panasus, kuk is tos pacios serijos, tik pagal mane biski gaivesnis thumbup.gif
Atsakyti