Parfum expressuose turi but carrolinos 212 ir chick tikrai tikrai
Kaip jums šie, naujieji Calvin Klein man NEW 2007 ?
Neseniai palyginau abejus Yves Saint Laurent - M7 ir M7 Fresh

M7 - sausas, kaitrus, smalingas, tamsus gilus, dūminis kvapas su daug medienos ir trupučiu saldumo, man priminė D. Karan Black Cashmere.
M7 Fresh - tas pats charakteris kaip ir M7, kiek lengvesnis, ryški sausa mediena, tik be saldokų dervų.

M7 - sausas, kaitrus, smalingas, tamsus gilus, dūminis kvapas su daug medienos ir trupučiu saldumo, man priminė D. Karan Black Cashmere.
M7 Fresh - tas pats charakteris kaip ir M7, kiek lengvesnis, ryški sausa mediena, tik be saldokų dervų.
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 02 01, 03:00)
Neseniai palyginau abejus Yves Saint Laurent - M7 ir M7 Fresh

Pirmųjų nesu uosčiusi, Fresh - nepatiko visai, mieliau rinkčiausi Gucci...Turi panašumo.
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 03, 03:08)
Man jie patiko, tad parnešiau MB mėginuką, bet jis supurškė, kad nieko ypatingo
QUOTE(Jantra @ 2008 02 01, 12:28)
Man irgi patiko,bent ant kito vyro
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 02 01, 20:03)
Tai čia vyras "kaltas", o ne kvepalai
QUOTE(jbs @ 2008 02 04, 18:02)
Tai čia vyras "kaltas", o ne kvepalai
Aš pati pamėgau "sunkius" kvepalus, tačiau lydausi nuo Antonio Banderas Blue Seduction. Padovanojau vyrui. Tai jis kai jais pasikvėpina, man pradeda kojos per kelius linkti 
merginos padėkit
kaip kvepia Hugo Boss "bottled", gal kuri žinot?
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 02 08, 20:27)
sunku apsakyti...manau tau paprasciau butu nueit ir paciai pauostyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 02 08, 21:42)
bent jau gaivūs ar negaivūs? Man pirmiausia to ir reikia
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 01, 13:22)
Pirmųjų nesu uosčiusi, Fresh - nepatiko visai, mieliau rinkčiausi Gucci...Turi panašumo.