Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Hellga @ 2008 02 29, 21:23)
Merginos, kvepinančiosios vyriškais kvepalais - atkreipkit savo dėmesį, pati nors ne megėja - bet sekantį kartą ant rankos sau testuosiu.

Jau atkreiptas blink.gif įtraukta į sąrašą "gal kada nors"... nes kažkaip nepatogu (ech, konservatyvus auklėjimas tongue.gif ) sukaupt keletą buteliukų vyriškų kvepalų. Bet tikrai verti moterų dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 02 29, 21:40)
Jau atkreiptas blink.gif  įtraukta į sąrašą "gal kada nors"... nes kažkaip nepatogu (ech, konservatyvus auklėjimas tongue.gif ) sukaupt keletą buteliukų vyriškų kvepalų. Bet tikrai verti moterų dėmesio bigsmile.gif

Aš tai jaučiu juos vyrui padovanosiu flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 29 vasario 2008 - 21:50
QUOTE(Hellga @ 2008 02 29, 22:49)
Aš tai jaučiu juos vyrui padovanosiu  flirt.gif

Turėjai omeny "vyrui"? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 02 29, 21:51)
Turėjai omeny "vyrui"?  lotuliukas.gif

Būtent, "vyrui padovanosiu" assa.gif
Atsakyti
Chanel Egoiste. as pati jais kvepinuosi. jie tokie nenusakomi...
Atsakyti
kurie jums patrauklesni: moschino friends ar lanvin oxygene? as dar neuosciau, isvis retai vyriskus uostau blush2.gif bet va prireike. aisku, pauostysiu. dabar suprantu tik tiek, kad abu gaivus, tik vieni citrusiniai, o kiti aquatic. cia jaunam zmogui reik ~25m., is 'macnesniu' net neziuriu, kadangi astmatikas.
Atsakyti
as tai vyrui Diesel fuel for life padovanojau,laaabai patenkintas liko smile.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu l.patinka, kai mano jau suaugęs sūnus pasipurškia Chanel Allure Homme Sport. Labai maloniai užkvėpina thumbup.gif
Atsakyti
man sie neprasti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 18, 19:11)
kurie jums patrauklesni: moschino friends ar lanvin oxygene? as dar neuosciau, isvis retai vyriskus uostau blush2.gif bet va prireike. aisku, pauostysiu. dabar suprantu tik tiek, kad abu gaivus, tik vieni citrusiniai, o kiti aquatic. cia jaunam zmogui reik ~25m., is 'macnesniu' net neziuriu, kadangi astmatikas.

Moschino Friends, aisku!!! toks malonus citrinu-mandarinu-laimu kvapas 4u.gif
O Lanvin man baisus.. raugintais agurkais atsiduuuoda biggrin.gif O gal cia tik mano fantazija g.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2008 06 06, 23:31)
man sie neprasti
user posted image

Tikrai neblogas, vasarai kaip tik, is gaiviu. Man kvepia pavasariu, gelemis, vandeninis, nezinau kaip paaiskinti g.gif
Atsakyti
is gaiviu? mastau.gif as tai jo gaiviu nepavadinciau ax.gif gal supainiojai su kazkuo. man tai jis rytietiskas su prieskoniu. nu ir tikrai pasiziuriu natas - jokiu geliu schmoll.gif
va:
top note
cardamom, nutmeg, pink pepper
middle note
Blue cedar of Lebano, Gaïac wood, incense tree
base note
gray amber, musk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 07 birželio 2008 - 06:55
wacko.gif gal ir supainiojau, bent jau atrode man taip wacko.gif
Atsakyti