Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(vredinka @ 2008 07 13, 23:58)
Pirkau Lafayette per ju pristatyma pries 1.5 metu atrodo...Labai norim dar, jauciu reikes ieskot svetur, nes kai buvau pries 4 menesius Paryziuj jau ju nemaciau verysad.gif
Ju kaina buvo apie 200 eur uz 50ml ax.gif

Kokia jus turtinga sakyciau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 07 13, 21:58)
Pirkau Lafayette per ju pristatyma pries 1.5 metu atrodo...Labai norim dar, jauciu reikes ieskot svetur, nes kai buvau pries 4 menesius Paryziuj jau ju nemaciau verysad.gif
Ju kaina buvo apie 200 eur uz 50ml ax.gif

Esu isitikinus, kad juos maciau Dubline Brown Thomas. Savaitgali tureciau lekti i miesta, tai pasiziuresiu ar tikrai yra, kokie yra ir kokios kainos. Atsimenu, kad mano demesi patrauke kvepalu buteliukai, bet nejau ju uostyti. Nebuvau ir nesu pernelyg didele Armani gerbeja.. Einu skaityti Gervelos nurodyto puslapio apie juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 07 11, 12:50)
Nors mazdaug kainyte dviem ar trim skaiciais matuojama?  lotuliukas.gif
Saviskiui nupirkau CK Euphoria, kazkada jau turetus, bet vel panorau, kad jais kvepetu lotuliukas.gif
P.S. Offtopic:
O va moterisku Euphoria dabar neturiu, bet dar ir nepasiilgau  schmoll.gif  O kai uzsiregistravau cia i sm, buvo mano mylimiausias kvapas, kuris mane visur lydedavo, net drauges visi pazistami zinodavo mano kvapa, o dabar tai jau nebezino kada as ateinu, nes vis kitaip kvepiu  blush2.gif

labukas,
gal gali pasakyti kur yra CK Euphoria vyrisku pirkti. Maniskis gavo dovanu, bet noreciau nupirkti ir as, nes tie jau i pabaiga. Gal zinai ir kainyte. Dekui
Atsakyti
Dabar MB kvapinasi Giorgio Armani (RED) HE.Turėjo daug,kurie man ''apsuka''galvą,bet su šiais nesulyginsi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tito_mama: 17 liepos 2008 - 12:24
Sitie naujausieji vyriski kvepalai mane labiausiai veza wub.gif

Giorgio Armani Attitude user posted image

Emporio Armani Diamonds user posted image

Attitude gal net labiau patinka,bet abu kvapai dieviski wub.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 07 29, 13:01)
Sitie naujausieji vyriski kvepalai mane labiausiai veza  wub.gif

Giorgio Armani Attitude user posted image

Emporio Armani Diamonds user posted image

Attitude gal net labiau patinka,bet abu kvapai dieviski  wub.gif

mes su MB irgi uzsiswaige del Attitude wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 04, 18:24)
Esu pirkusi is Gegytes Chanel'ius, tikrai nenusivyliau, kvapas laikosi puikiai, viskas ok. Vyrisku neteko pirkti g.gif Greiciausiai tikrai tas kvapas ne tavo vyrui rolleyes.gif

Cia visai nesenai su drauge nupirkom Douglas Vokietijoje vyriskus Chanelio Allure.
Tai nelaiko ilgai,greitai issvedija.Tuom jis nepatenkintas.
Nereikia cia lia,lia,Gegytes -originalus-neoriginalus ir t.t.
vieni kvepalai laiko,kiti-ne ax.gif
Chanelio Allure-nelaiko.Faktas ax.gif
Atsakyti
Cartier Santos 30ml EDT (vyr.), Ungaro III by Ungaro 100ml EDT (vyr.) - gal kas žinot apie juos plačiau?
Pavaikščiojau po RU saitus-tai visos lyg ir giria-ypač Ungaro,,,atseit vyrams >35m.tai iš vis viršūnė---kas ką žino-numeskit info į AŽ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O,šiaip,aš jų dar nepakavus,ir kvapo NŽN blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 07 01, 21:58)
Gal jau buvo rašyta ,bet kažkaip neatgaminu blush2.gif Merginos ,ar gerai jūsų brangiesiems išsilaiko ZEGNA kvapas ,kuris skaniausias? Užsinorėjau padovanot ,tačiau šiuo metu neturiu kur pauostyt ,pardoj kažkada uosčiau ,labai niam niam ,tik nepamenu kurie.Dėkui 4u.gif

Jau turbūt seniai nebeįdomu, bet tik dabar klausimą perskaičiau blush2.gif Maniškis turi berods "Z Zegna". Gerai laiko, geras kvapas, tikrai būtų puiki dovana (o retkarčiais ir pačiai galima lašiuką nušvilpt tongue.gif ) Man patiko visi uostyti Zegna kvepalai, o kuris tas "pačiausias", turi pati (ar TB) išsirinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 29 liepos 2008 - 14:13
Rašykit kiek norit blush2.gif blush2.gif blush2.gif
o vis gi mano manymu,ner geresnių už Hermes Terre...rašyta-perrašyta-kvapas tūkstantmetinis... wub.gif wub.gif wub.gif
kiek sunkokas:ruduo-žiema,bet jame yra JĖGA wub.gif
Atsakyti
Ar į temą ar ne nežinau, bet noriu paklausti.
Kokiose talpose būna tualetinis vanduo G. Armani Acqua Di Gio ?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 01, 14:08)
Ar į temą ar ne nežinau, bet noriu paklausti.
Kokiose talpose būna tualetinis vanduo G. Armani Acqua Di Gio ?

Ačiū.

Na nezinau ar busiu wisiskai teisi,bet manau buna po 30ml 50 ml ir 100ml smile.gif
Atsakyti