Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

As saviskiui gimtadienio proga pries pora dienu rinkau kvepalus. Ot uzduotele buvo doh.gif Dziaugiuosi, kad Sarmoje papuole superine konsultante, tai zymiai palengvino mano apsisprendima. Rinkausi is Diesel ir poros Armani kvapu smile.gif Isrinkau Armani Code. Ir man patinka, ir maniskiui smile.gif
Atsakyti
o as vyrui pirkau dabar chanel alure sport, man toks labai geras kvapas ju. o pries tai buvau pirkus armani mania, jam vyriskus o sau aisku moteriskus biggrin.gif
Atsakyti
brungiausiam įtaisiau John Varvatos, tai atsidžiaugti negaliu, pagaliau suprantu, kai moteros kraustos iš proto dėl diedo kvepalų biggrin.gif ŠITIE mane irgi vež biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2008 03 27, 12:54)
Chanel Egoiste. as pati jais kvepinuosi. jie tokie nenusakomi...

Geras, man irgi jie tokie neutralus atrodo, tai gal reiks ir paciai pradet jais kvepintis, kaip abu su MB dalinames Gaultier2, taip ir siais teks pasidalint turbut lotuliukas.gif
Tikiuos maniskis neprades mano kvepalu kvepint is maniskes kolekcijos g.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltiuna @ 2008 02 29, 00:05)
Isrinkau saviskiui GIORGIO ARMANI - CODE, tai kvapelis tikrai superinis, o laiko labai ilgai, patenkintas liko ne tik jis bet ir as thumbup.gif

Maniskis irgi jau antra butelka siu turi, bet kazko abiems mums jis pabodo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 26, 22:53)
brungiausiam įtaisiau John Varvatos, tai atsidžiaugti negaliu, pagaliau suprantu, kai moteros kraustos iš proto dėl diedo kvepalų biggrin.gif ŠITIE mane irgi vež biggrin.gif

Mes vakar šituos testavom, bet abiems pasirodė per saldūs, tvankūs tokie. Gal šaltesniu sezonu reiks pabandyt dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 27 birželio 2008 - 11:34
Oi siuo metu man labai laaaabai Boss Pure wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 27, 12:33)
Mes vakar šituos testavom, bet abiems pasirodė per saldūs, tvankūs tokie. Gal šaltesniu sezonu reiks pabandyt dar g.gif

Gal nupasakotumėte, koks tas saldumas? Į ką panašus? Black XS ar labiau JPG 2? Kur galima pratestuoti? Sarmoje ar Kristianoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 07 01, 09:18)
Kur galima pratestuoti? Sarmoje ar Kristianoje?  4u.gif

Mano subjektyvia nuomone, John Varvatos Lietuvoj nėra lygtais g.gif bet gal aš klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 01, 09:21)
Mano subjektyvia nuomone, John Varvatos Lietuvoj nėra lygtais g.gif bet gal aš klystu g.gif

Oi tada kokia geros valios forumietė tiesiog privalo nupasakoti kvapą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varveklis @ 2008 07 01, 11:47)
Oi tada kokia geros valios forumietė tiesiog privalo nupasakoti kvapą  ax.gif  4u.gif

Na, Gervela gal geriau apibūdintų, nes mes su vyru bandėm tik kartą. Kvapas tvankus, pikantiškai saldus (ne uoginis, ne vanilinis saldumas). Kaip saldus mėsos padažas su daug prieskonių (aš suprantu, kad kvailai skamba doh.gif ). Truputį jaučiasi žolelės, nemažai medžio, bazėje tas saldumas nuslopsta mirksiukas.gif
Atsakyti
MB uzrodziau Hermes Terre d'Hermes ir jam labai patiko.. Jis juos isigyjo, o as vaiksciojau jam is paskos kokias dvi dienas.. Na man jie ypatingai gerai subalansuoti. Dauguma vyrisku kvepalu bent jau man yra linke i krastutinumus: tai isvien dumai, ar tobakas, ar "muilas", o sitie tiesiog idealus kvepalai vyrui, nes juose islaikytas balansas tarp dumo, medzio, zalumos su citrusu "cinkeliu".
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 07 01, 11:12)
MB uzrodziau Hermes Terre d'Hermes ir jam labai patiko.. Jis juos isigyjo, o as vaiksciojau jam is paskos kokias dvi dienas.. Na man jie ypatingai gerai subalansuoti.

Tas subalansavimas ir man įtiko. Tik per plauką jų sau nenusipirkau. Ir neatsižadu tos minties, tiesiog šiuo momentu visko man pakanka... bigsmile.gif
Atsakyti