Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 07 01, 10:21)
Tas subalansavimas ir man įtiko. Tik per plauką jų sau nenusipirkau. Ir neatsižadu tos minties, tiesiog šiuo momentu visko man pakanka... bigsmile.gif

As irgi mielai juos deveciau.. smile.gif O jie kaip laiko! Ryte jis kiek pasikvepina, o grizes po darbo vis dar subtiliai kvepia.
Atsakyti
Gal jau buvo rašyta ,bet kažkaip neatgaminu blush2.gif Merginos ,ar gerai jūsų brangiesiems išsilaiko ZEGNA kvapas ,kuris skaniausias? Užsinorėjau padovanot ,tačiau šiuo metu neturiu kur pauostyt ,pardoj kažkada uosčiau ,labai niam niam ,tik nepamenu kurie.Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 06 26, 22:53)
brungiausiam įtaisiau John Varvatos, tai atsidžiaugti negaliu, pagaliau suprantu, kai moteros kraustos iš proto dėl diedo kvepalų biggrin.gif ŠITIE mane irgi vež biggrin.gif

user posted image

O manau maniskiui patiktu, jei i salduma jie. O kazi kokia ju kaina svetur? rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien gavau CdG kvepalus, kai pirkau maniau jog bus skirta tik MB, bet kai pauosčiau tai ir pačiai visai patiko įdomus kvapas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 07 10, 15:22)
O manau maniskiui patiktu, jei i salduma jie. O kazi kokia ju kaina svetur?  rolleyes.gif

toks saldokas medis biggrin.gif o dėl kainos- tikrai nebepamenu, kiek užusieny kainavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 10, 19:33)
toks saldokas medis biggrin.gif o dėl kainos- tikrai nebepamenu, kiek užusieny kainavo g.gif

Nors mazdaug kainyte dviem ar trim skaiciais matuojama? lotuliukas.gif
Saviskiui nupirkau CK Euphoria, kazkada jau turetus, bet vel panorau, kad jais kvepetu lotuliukas.gif
P.S. Offtopic:
O va moterisku Euphoria dabar neturiu, bet dar ir nepasiilgau schmoll.gif O kai uzsiregistravau cia i sm, buvo mano mylimiausias kvapas, kuris mane visur lydedavo, net drauges visi pazistami zinodavo mano kvapa, o dabar tai jau nebezino kada as ateinu, nes vis kitaip kvepiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 11 liepos 2008 - 11:53
QUOTE(Euforija22 @ 2008 07 11, 12:50)
Nors mazdaug kainyte dviem ar trim skaiciais matuojama?  lotuliukas.gif

per vidurį, nei labai pigūs, nei labai brangūs biggrin.gif ČIA pvz. aprašymas, kiekiai ir kaina 4u.gif
Atsakyti
Truputuka isikysiu...Gal kas matete Lietuvoj pirkti?user posted image
domintu Pierre de luna, turim, baiginejam, norim dar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 11, 13:07)
per vidurį, nei labai pigūs, nei labai brangūs biggrin.gif ČIA pvz. aprašymas, kiekiai ir kaina 4u.gif

Aciu, pagalvosim, gal ir uzsisakysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 07 12, 13:47)
Truputuka isikysiu...Gal kas matete Lietuvoj pirkti?user posted image

Kokia grazi reklama, tuoj ir man uzsireiks, kas per kvapas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 07 12, 13:47)
Truputuka isikysiu...Gal kas matete Lietuvoj pirkti?

jų LT nėra ir garantuotai nebus schmoll.gif ir internetinėse pardėse nerasit schmoll.gif jų būna tik specialiuose Armani butikuose ir, neabejoju, už atatinkamą kainą ax.gif

tai kur pati pirkai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Euforija22 @ 2008 07 13, 19:18)
tuoj ir man uzsireiks, kas per kvapas?

čia yra Giorgio Armani "Armani prive" aukštosios parfumerijos kolekcija biggrin.gif

daugiau apie kvapus ČIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 07 13, 19:40)
jų LT nėra ir garantuotai nebus schmoll.gif ir internetinėse pardėse nerasit schmoll.gif jų būna tik specialiuose Armani butikuose ir, neabejoju, už atatinkamą kainą ax.gif

tai kur pati pirkai? g.gif
Papildyta:
čia yra Giorgio Armani "Armani prive" aukštosios parfumerijos kolekcija biggrin.gif

daugiau apie kvapus ČIA  4u.gif

Pirkau Lafayette per ju pristatyma pries 1.5 metu atrodo...Labai norim dar, jauciu reikes ieskot svetur, nes kai buvau pries 4 menesius Paryziuj jau ju nemaciau verysad.gif
Ju kaina buvo apie 200 eur uz 50ml ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vredinka: 13 liepos 2008 - 22:59