Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

O kaip jums Trussardi Inside kvapas. g.gif
Atsakyti
man skaniausi VERSACE zydri smile.gif
Atsakyti
Gimtadienio proga nupirkau YSL OPIUM - ir turiu pripažinti - mano uoslei šis kvapas - daug geresnis negu moteriškas OPIUM - ta prasme vyrišku galėčiau ir pati kvėpintis - o moteriškas geeeeeeeeeerokai per aštrus 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau visas temas apie vyriškus kvepalus ir, kad nereikėtų uostyti tūkstančio kvapų prisirinkau čia daug kartų minėtų pavadinimų. Na ir ką- nulėkiau į parduotuvę. Ir tikrai negalvojau, kad bus taip sunku..kiek uosčiau visi man priminė lengvai tariant unisex..bet visgi iš tų visų uostinėtų išsirinkau Givenchy Pour Homme. O jie irgi lengvesnio kvapo biggrin.gif Aš nežinau, pasimečiau baisiausiai. Gal dar ką patarsit?

p.s. patikslinu Givenchy Pour Homme Blue Label
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indreaja: 17 lapkričio 2008 - 18:18
QUOTE(Indreaja @ 2008 11 17, 17:59)
Perskaičiau visas temas apie vyriškus kvepalus ir, kad nereikėtų uostyti tūkstančio kvapų prisirinkau čia daug kartų minėtų pavadinimų. Na ir ką- nulėkiau į parduotuvę. Ir tikrai negalvojau, kad bus taip sunku..kiek uosčiau visi man priminė lengvai tariant unisex..bet visgi iš tų visų uostinėtų išsirinkau Givenchy Pour Homme. O jie irgi lengvesnio kvapo biggrin.gif Aš nežinau, pasimečiau baisiausiai. Gal dar ką patarsit?

p.s. patikslinu Givenchy Pour Homme Blue Label

Givenchy Pour Homme Blue Label geri kvepalai thumbup.gif
O ar uostei Givenchy Pi Neo?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 17, 20:34)

aha, uosčiau. Iš pradžių kaip ir nieko pasirodė, bet vėliau liko tik saldus saldus kvapas..
Aš nežinau, baisu man nupirkt ką iš švelnesnių, kad nesakytų, kokius čia moteriškus kvapus išrinkai biggrin.gif Kai rinkausi galvojau, jei jau pati galėčiau jais kvepintis-neee, vyrui kažkaip netinka biggrin.gif Na, nežinau, tas kvapas turi būti toks švelnus, tačiau natose turi jaustis vyriškumas. Nė nežinau kaip čia paaiškint. Gal jei tai būtų jaunesnis žmogus, kodėl gi ne. Kad ir pats skaisčiausias kvapas biggrin.gif Oj, nemoku aš apie tuos kvepalus kalbėti ir juos apibūdinti blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu man geriausi Paco Rabanne "One million".isskirtinis kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 11 18, 12:27)
Paskutiniu metu man geriausi Paco Rabanne "One million".isskirtinis kvapas wub.gif

O man šitas nepatiko g.gif Netgi labai nepatiko schmoll.gif Kai tik pasirodė kaip naujiena, dėl smalsumo pauosčiau, tai net nupurtė doh.gif
Bet, žiūriu, daugumai forume jis vistik patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pritarsiu Ingėnui. Nors pats kvapas malonus, gal labiau unisexinis, bet kaip vyrui - tikrai per daug šleifinis. Manasis bandė ant riešo vieną pšiką kartelį, nutroškom abu automobilyje doh.gif
Atsakyti
ARMANI AQUA DI thumbup.gif O CLINIQUE HAPPY ISVIS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif smile.gif ALPSTU!
Atsakyti
Gal kas nors galite papasakoti placiau apie Kenzo Tokyo ir Davidoff Silver shadow kvepalus?
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 17, 21:34)

Liuks kvapas. Na gal kas labai nusistatę prieš saldumą, tiem netiks mastau.gif
Bet šiaip užvedantis wub.gif wub.gif
Man atrodo, kad jis sukurtas ne kad patiktų pačiam vyrui, o kad vyras patiktų moteriai biggrin.gif
Dienai ko gero netiks schmoll.gif Nakčiai thumbup.gif
Atsakyti