O kaip jums Trussardi Inside kvapas.
man skaniausi VERSACE zydri
Gimtadienio proga nupirkau YSL OPIUM - ir turiu pripažinti - mano uoslei šis kvapas - daug geresnis negu moteriškas OPIUM - ta prasme vyrišku galėčiau ir pati kvėpintis - o moteriškas geeeeeeeeeerokai per aštrus
Perskaičiau visas temas apie vyriškus kvepalus ir, kad nereikėtų uostyti tūkstančio kvapų prisirinkau čia daug kartų minėtų pavadinimų. Na ir ką- nulėkiau į parduotuvę. Ir tikrai negalvojau, kad bus taip sunku..kiek uosčiau visi man priminė lengvai tariant unisex..bet visgi iš tų visų uostinėtų išsirinkau Givenchy Pour Homme. O jie irgi lengvesnio kvapo
Aš nežinau, pasimečiau baisiausiai. Gal dar ką patarsit?
p.s. patikslinu Givenchy Pour Homme Blue Label
QUOTE(Indreaja @ 2008 11 17, 17:59)
Perskaičiau visas temas apie vyriškus kvepalus ir, kad nereikėtų uostyti tūkstančio kvapų prisirinkau čia daug kartų minėtų pavadinimų. Na ir ką- nulėkiau į parduotuvę. Ir tikrai negalvojau, kad bus taip sunku..kiek uosčiau visi man priminė lengvai tariant unisex..bet visgi iš tų visų uostinėtų išsirinkau Givenchy Pour Homme. O jie irgi lengvesnio kvapo
Aš nežinau, pasimečiau baisiausiai. Gal dar ką patarsit?
Givenchy Pour Homme Blue Label geri kvepalai
O ar uostei Givenchy Pi Neo?
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 17, 20:34)
aha, uosčiau. Iš pradžių kaip ir nieko pasirodė, bet vėliau liko tik saldus saldus kvapas..
Aš nežinau, baisu man nupirkt ką iš švelnesnių, kad nesakytų, kokius čia moteriškus kvapus išrinkai
Paskutiniu metu man geriausi Paco Rabanne "One million".isskirtinis kvapas
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 11 18, 12:27)
O man šitas nepatiko
Bet, žiūriu, daugumai forume jis vistik patinka
Aš pritarsiu Ingėnui. Nors pats kvapas malonus, gal labiau unisexinis, bet kaip vyrui - tikrai per daug šleifinis. Manasis bandė ant riešo vieną pšiką kartelį, nutroškom abu automobilyje
Gal kas nors galite papasakoti placiau apie Kenzo Tokyo ir Davidoff Silver shadow kvepalus?
QUOTE(Ingėnas @ 2008 11 17, 21:34)
Liuks kvapas. Na gal kas labai nusistatę prieš saldumą, tiem netiks
Bet šiaip užvedantis
Man atrodo, kad jis sukurtas ne kad patiktų pačiam vyrui, o kad vyras patiktų moteriai
Dienai ko gero netiks