Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

QUOTE(Mild @ 2008 12 08, 21:14)
Liuks kvapas. Na gal kas labai nusistatę prieš saldumą, tiem netiks mastau.gif
Bet šiaip užvedantis wub.gif  wub.gif
Man atrodo, kad jis sukurtas ne kad patiktų pačiam vyrui, o kad vyras patiktų moteriai biggrin.gif
Dienai ko gero netiks schmoll.gif Nakčiai thumbup.gif

Tiktų ir dienai mirksiukas.gif Man klasikinis Pi labai patinka. O kai pauosčiau Pi Neo, nesitikėjau, kad irgi tokis geras thumbup.gif Na aš saldesnių kvapų mėgėja. Bet maniškis irgi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 08, 19:35)
Tiktų ir dienai mirksiukas.gif  Man klasikinis Pi labai patinka. O kai pauosčiau Pi Neo, nesitikėjau, kad irgi tokis geras thumbup.gif  Na aš saldesnių kvapų mėgėja. Bet maniškis irgi ax.gif

Pi Neo jaunimui iki kokių 35 labiau tinka ax.gif Čia mano nuomone 4u.gif Bet labai skanus niam niam smile.gif Paprastasis Pi - saldi klasika (tinka ir pabrendusiam jaunimui).
Atsakyti
QUOTE(ramronda @ 2008 09 29, 16:52)

Man sitie tai neeeeeee, vyras parsiveze is komandiruotes, bet nebelabai pats kvepinasi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 08, 23:35)
O kai pauosčiau Pi Neo, nesitikėjau, kad irgi tokis geras thumbup.gif

Sakai? g.gif , nugi reiks pabandyt smile.gif

QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 08, 23:42)
Pi Neo jaunimui iki kokių 35 labiau tinka  ax.gif  Čia mano nuomone  4u.gif Bet labai skanus niam niam  smile.gif  Paprastasis Pi - saldi klasika (tinka ir pabrendusiam jaunimui).

Na mes su vyru tokie jau prie pabrendusio jaunimo lotuliukas.gif , bet vistiek reiks pabandyt Pi Neo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 12 08, 23:42)
Pi Neo jaunimui iki kokių 35 labiau tinka  ax.gif  Čia mano nuomone  4u.gif Bet labai skanus niam niam  smile.gif  Paprastasis Pi - saldi klasika (tinka ir pabrendusiam jaunimui).

Labai mane sudominai su tais Pi Neo. Esu saviškiui nupirkus Pi, bet jis nesužavėtas, tai pati jais kartais purškaliojuos, nes man jie patinka, o čia pasirodo, kad dar kažkas geresnio yra g.gif Eisiu testuoti...
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2008 12 09, 14:12)
Labai mane sudominai su tais Pi Neo. Esu saviškiui nupirkus Pi, bet jis nesužavėtas, tai pati jais kartais purškaliojuos, nes man jie patinka, o čia pasirodo, kad dar kažkas geresnio yra g.gif  Eisiu testuoti...

Geresnio ar ne geresnio - skonio klausimas. Mano nosiai senesnieji Pi žyyymiai geresni (bet man, o ne vyrui - nepatinka man saldūs vyriškiai. Antra vertus, gal ant jo visai kitaip atsiskleistų).
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 12 09, 16:21)
Geresnio ar ne geresnio - skonio klausimas. Mano nosiai senesnieji Pi žyyymiai geresni (bet man, o ne vyrui - nepatinka man saldūs vyriškiai. Antra vertus, gal ant jo visai kitaip atsiskleistų).

Man irgi, saldus vyriškis keistai atrodytų, bet čia, aš sau žiūrėsiu ax.gif Pirkau ir
Jean Paul Gaultier 2 sau, prisidengusi, kad tai unisex biggrin.gif
Atsakyti
O aš negaliu atsispirti Gucci "Envy" vyriškiems kvepalams žaliame buteliukyje juodu kamšteliu. Man tai tobula harmonija tarp subtilaus saldumo, aštrumo, brandumo, jaunatviško laisvės polėkio..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ruosiuos parsisiusti saviskiui cia taip isgirtus John Varvatos, kazkas minejo, kad Lietuvoje lyg jie ir nepardavinejami g.gif
butu gerai suzinot, kokie jie mazdaug: saldus, gaivus, klasikiniai...
user posted image
Atsakyti
Mums su MB pasirodė troškiai saldūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2008 12 08, 21:35)
Tiktų ir dienai mirksiukas.gif  Man klasikinis Pi labai patinka. O kai pauosčiau Pi Neo, nesitikėjau, kad irgi tokis geras thumbup.gif  Na aš saldesnių kvapų mėgėja. Bet maniškis irgi ax.gif

Manes Pi Neo visai nesuzavejo, o vat klasikiniai Pi puikus, ir ypac ant vyro odos idomiai skleidziasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 12 14, 14:24)
Mums su MB pasirodė troškiai saldūs doh.gif

cia apie John Varvatos blink.gif paziurejus i buteliuka, net nepagalvociau g.gif
Atsakyti