Nupirkau vyrui Paco Rabanne black XS dovanu. Isprotet galima kokie skanus... Tokie lengvi, ir ...pirmas ispudis, kad skanu, saldu, valgoma, bet yra kazkokia idomi nata.Paskaiciau, kad yra cukruje kepinti riesutai , manau tai ir yra tas cinkelis. Pasipurskiau ant rankos, kaifuoju.Tik nezinau kaip patiks vyrui
Vaikui paėmiau GIORGIO ARMANI CODE ,o vyrui planuoju HUGO BOSS BOTTLED.Na,ėmiau pagal vaiko ir savo uoslę.Koki būtų komentarai-sukritikuosit,o gal vyram patinka šie kvapai.Ar išliekantys ar "nugaruojantys"
QUOTE(Marchesa @ 2008 12 18, 21:59)
Nupirkau vyrui Paco Rabanne black XS dovanu. Isprotet galima kokie skanus... Tokie lengvi, ir ...pirmas ispudis, kad skanu, saldu, valgoma, bet yra kazkokia idomi nata.Paskaiciau, kad yra cukruje kepinti riesutai , manau tai ir yra tas cinkelis. Pasipurskiau ant rankos, kaifuoju.Tik nezinau kaip patiks vyrui 
Nu, nežinau, nežinau
QUOTE(Kobė @ 2008 12 19, 00:59)
Tsakant,nėra to blogo,kas neišeitų į gera
QUOTE(addicted @ 2008 07 29, 14:35)
Cia visai nesenai su drauge nupirkom Douglas Vokietijoje vyriskus Chanelio Allure.
Tai nelaiko ilgai,greitai issvedija.Tuom jis nepatenkintas.
Nereikia cia lia,lia,Gegytes -originalus-neoriginalus ir t.t.
vieni kvepalai laiko,kiti-ne
Chanelio Allure-nelaiko.Faktas
Tai nelaiko ilgai,greitai issvedija.Tuom jis nepatenkintas.
Nereikia cia lia,lia,Gegytes -originalus-neoriginalus ir t.t.
vieni kvepalai laiko,kiti-ne
Chanelio Allure-nelaiko.Faktas
Buvau saviškiui ALLURE nupirkus ,irgi visai nelaikė
QUOTE(adrija @ 2008 12 18, 23:36)
Vaikui paėmiau GIORGIO ARMANI CODE ,o vyrui planuoju HUGO BOSS BOTTLED.Na,ėmiau pagal vaiko ir savo uoslę.Koki būtų komentarai-sukritikuosit,o gal vyram patinka šie kvapai.Ar išliekantys ar "nugaruojantys" 
Abiejus vyras turi ir labai ilgai laikos,ypac Code.Tik retai benaudoja,atsibodo mat
Skaiciau, rinkausi. Bet, rai rekejo pirkti rinkausi spontaniskai. Gaila atsiliepimu nerandu apie tokius.
Oriflame- Glacier - vienam sunui dovanu. Tuos jis pats pagal megineli pasirinko.
Esprit - Horizon (is Sarmos) - kitam. del Situ abejuoju.
Ar patiks? Truputi pergyvenu. Gaila butu ismestu pinigu.
Oriflame- Glacier - vienam sunui dovanu. Tuos jis pats pagal megineli pasirinko.
Esprit - Horizon (is Sarmos) - kitam. del Situ abejuoju.
Ar patiks? Truputi pergyvenu. Gaila butu ismestu pinigu.
Manasis jau gavo dovanų Versace Man Eau Fraiche (nuo manęs)
. Rinkom abu, ir abiems šis kvapas labai labai...
QUOTE(ievshe @ 2008 12 19, 18:47)
Abiejus vyras turi ir labai ilgai laikos,ypac Code.Tik retai benaudoja,atsibodo mat 
Šiandien ėjau pirkti HUGO BOSS BOTTLED ir kažkaip netyčia pauosčiau GIORGIO ARMANI ATTITUDE
Ir susimėčiau.Kurį kažin vyrai labaiu mėgsta,kuris geriau laiko,kurį man dabar čia pirkti patartumėt?
Jetau,kaip sunku vyrui kvepalus išrinkti
Kaip visada ,ačiū už atsakymus
QUOTE(adrija @ 2008 12 19, 22:17)
Šiandien ėjau pirkti HUGO BOSS BOTTLED ir kažkaip netyčia pauosčiau GIORGIO ARMANI ATTITUDE
Ir susimėčiau.Kurį kažin vyrai labaiu mėgsta,kuris geriau laiko,kurį man dabar čia pirkti patartumėt?

Mes kaip tik rinkomės tarp Versace Eau Fraiche ir Armani Attitude. Pastarasis irgi labai mielas kvapas. Jei pirkčiau dar kitus kvepaliukus, rinkčiau Attitude
QUOTE(adrija @ 2008 12 20, 00:17)

Maniškiui, tai patinka ARMANI ATTITUDE, bet labiausiai iš Armani, tai Armani Code.
O ATTITUDE kvapas gerai laikosi?