Įkraunama...
Įkraunama...

Vyriški kvepalai

Nupirkau vyrui Paco Rabanne black XS dovanu. Isprotet galima kokie skanus... Tokie lengvi, ir ...pirmas ispudis, kad skanu, saldu, valgoma, bet yra kazkokia idomi nata.Paskaiciau, kad yra cukruje kepinti riesutai , manau tai ir yra tas cinkelis. Pasipurskiau ant rankos, kaifuoju.Tik nezinau kaip patiks vyrui smile.gif
Atsakyti
Vaikui paėmiau GIORGIO ARMANI CODE ,o vyrui planuoju HUGO BOSS BOTTLED.Na,ėmiau pagal vaiko ir savo uoslę.Koki būtų komentarai-sukritikuosit,o gal vyram patinka šie kvapai.Ar išliekantys ar "nugaruojantys" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marchesa @ 2008 12 18, 21:59)
Nupirkau vyrui Paco Rabanne black XS dovanu. Isprotet galima kokie skanus... Tokie lengvi, ir ...pirmas ispudis, kad skanu, saldu, valgoma, bet yra kazkokia idomi nata.Paskaiciau, kad yra cukruje kepinti riesutai , manau tai ir yra tas cinkelis. Pasipurskiau ant rankos, kaifuoju.Tik nezinau kaip patiks vyrui smile.gif

Nu, nežinau, nežinau g.gif Maniškiui, tai nepatiko ir jie liko man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kobė @ 2008 12 19, 00:59)
Nu, nežinau, nežinau g.gif  Maniškiui, tai nepatiko ir jie liko man biggrin.gif

Tsakant,nėra to blogo,kas neišeitų į gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 07 29, 14:35)
Cia visai nesenai su drauge nupirkom Douglas Vokietijoje vyriskus Chanelio Allure.
Tai nelaiko ilgai,greitai issvedija.Tuom jis nepatenkintas.
Nereikia cia lia,lia,Gegytes -originalus-neoriginalus ir t.t.
vieni kvepalai laiko,kiti-ne  ax.gif
Chanelio Allure-nelaiko.Faktas  ax.gif

Buvau saviškiui ALLURE nupirkus ,irgi visai nelaikė schmoll.gif g.gif Pirkau KRISTIANOJ,purškėsi ir vyras,ir vaikas,abiems kvapas buvo tik "tam kartui".Kaip įdomu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 18, 23:36)
Vaikui paėmiau GIORGIO ARMANI CODE ,o vyrui planuoju HUGO BOSS BOTTLED.Na,ėmiau pagal vaiko ir savo uoslę.Koki būtų komentarai-sukritikuosit,o gal vyram patinka šie kvapai.Ar išliekantys ar "nugaruojantys" ax.gif

Abiejus vyras turi ir labai ilgai laikos,ypac Code.Tik retai benaudoja,atsibodo mat biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau, rinkausi. Bet, rai rekejo pirkti rinkausi spontaniskai. Gaila atsiliepimu nerandu apie tokius.
Oriflame- Glacier - vienam sunui dovanu. Tuos jis pats pagal megineli pasirinko.
Esprit - Horizon (is Sarmos) - kitam. del Situ abejuoju.
Ar patiks? Truputi pergyvenu. Gaila butu ismestu pinigu.
Atsakyti
Manasis jau gavo dovanų Versace Man Eau Fraiche (nuo manęs) ax.gif . Rinkom abu, ir abiems šis kvapas labai labai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievshe @ 2008 12 19, 18:47)
Abiejus vyras turi ir labai ilgai laikos,ypac Code.Tik retai benaudoja,atsibodo mat  biggrin.gif

Šiandien ėjau pirkti HUGO BOSS BOTTLED ir kažkaip netyčia pauosčiau GIORGIO ARMANI ATTITUDE biggrin.gif
Ir susimėčiau.Kurį kažin vyrai labaiu mėgsta,kuris geriau laiko,kurį man dabar čia pirkti patartumėt? g.gif
Jetau,kaip sunku vyrui kvepalus išrinkti doh.gif lotuliukas.gif

Kaip visada ,ačiū už atsakymus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 19, 22:17)
Šiandien ėjau pirkti HUGO BOSS BOTTLED ir kažkaip netyčia pauosčiau GIORGIO ARMANI ATTITUDE biggrin.gif
Ir susimėčiau.Kurį kažin vyrai labaiu mėgsta,kuris geriau laiko,kurį man dabar čia pirkti patartumėt? g.gif
Jetau,kaip sunku vyrui kvepalus išrinkti doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip visada ,ačiū už atsakymus smile.gif  4u.gif

Mes kaip tik rinkomės tarp Versace Eau Fraiche ir Armani Attitude. Pastarasis irgi labai mielas kvapas. Jei pirkčiau dar kitus kvepaliukus, rinkčiau Attitude smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2008 12 20, 00:17)
Jetau,kaip sunku vyrui kvepalus išrinkti doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip visada ,ačiū už atsakymus smile.gif  4u.gif

Maniškiui, tai patinka ARMANI ATTITUDE, bet labiausiai iš Armani, tai Armani Code.
Atsakyti
O ATTITUDE kvapas gerai laikosi?
Atsakyti